ŁukaszA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 u-DIMENSION EL COMP 6 KURIER + DYSTANSE W GRATISIE (5081217816) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Ten zestaw będzie lepszy, tak naprawdę jakoś dźwięku i sam dół się poprawi po wygłuszeniu drzwi, zdecydowanie... Jeszcze był jakiś zestaw hertz-a którego tu na forum polecali, i nie wiem czy to był czasem ten : http://allegro.pl/glosniki-hertz-dsk-165-3-dystanse-mdf-lub-maty-i5195441684.html Tak naprawdę car audio to bardzo szeroko rozbudowana dziedzina, można w to wpompować ogrom kasy, kiedyś w tym siedziałem tylko że konkretnie w subach, mój max poziom to 600W RMS i 20 kilogramowy głośnik w fiacie uno, masowało plecy... niestety, wydajność alternatora i pieca była ogranicznikiem... Jak już zmontujesz sobie zestaw to pamiętaj żeby się głośniki wygrzały, taka standardowa procedura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 u-DIMENSION EL COMP 6 KURIER + DYSTANSE W GRATISIE (5081217816) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Ten zestaw będzie lepszy, tak naprawdę jakoś dźwięku i sam dół się poprawi po wygłuszeniu drzwi, zdecydowanie... Jeszcze był jakiś zestaw hertz-a którego tu na forum polecali, i nie wiem czy to był czasem ten : http://allegro.pl/glosniki-hertz-dsk-165-3-dystanse-mdf-lub-maty-i5195441684.html Tak naprawdę car audio to bardzo szeroko rozbudowana dziedzina, można w to wpompować ogrom kasy, kiedyś w tym siedziałem tylko że konkretnie w subach, mój max poziom to 600W RMS i 20 kilogramowy głośnik w fiacie uno, masowało plecy... niestety, wydajność alternatora i pieca była ogranicznikiem... Jak już zmontujesz sobie zestaw to pamiętaj żeby się głośniki wygrzały, taka standardowa procedura no właśnie z tym pompowaniem kasy to tak jak ze wszystkim, i dlatego nie chciałbym zbytnio wchodzić w temat , tak żeby ładnie grało, czysto i od czasu do czasu głośno i bede zadowolony, to chyba wezmę te U-diemension, kiedyś z czasem wpdanie sub, póki co musza wystarczyć 2x22cm w półce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Po długich przemyśleniach wybór padł na Morel Maximo 6.2, Maty powinny dojść w tygodniu i zaczniemy rezac Dzieje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 widzę mój parch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Mała upka, auto doczekało się korekty lakieru, efekt poniżej, środek też już prawie poskladany na gotowo, także niebawem wpadną jakieś fotki Edytowane 27 Maja 2015 przez slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Szkoda,ze nic nie widac na tych zdjęciach co masz położone na auto? Kurde jaram sie tym autem na prawdę dobrze wyglada na tym kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 wszystko ok ale blaszke mógłybs załozyc troszke mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Szkoda,ze nic nie widac na tych zdjęciach [emoji14] co masz położone na auto? Kurde jaram sie tym autem na prawdę dobrze wyglada na tym kole Jakąś ceramika, ale nie dopytywalem dokładnie , ale efekt jest mega, lakier jest tak śliski ze szok wszystko ok ale blaszke mógłybs załozyc troszke mniejszaBlaszka mniejsza jest pod spodem, tylko Dawid robił fotki po korekcie i z rozpędu Noe ściągnął ani przodu, ani tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Paweł jest syto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Efekt miażdży, widziałem u ziomka ceramikę i obrazu zrobiłem termin na swoją i juz doczekać się nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zakliczyński Moto Zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Petarda :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 OOO Slepy nawet tu Moja widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 vagnysa sesja w wykonaniu PhotoCichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 byles caly wekend na nysie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 byles caly wekend na nysie???sobotę i niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi