slepy Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Z nowości: Dare LM sprzedane, dogaduje nowe koło, jak już bedzie pewne, to sie pochwalę co i jak udało się też dorwać lotkę na klapę, mała rzeźba i powinno być spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 poka lotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 poka lotkeBędzie taka jak tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 To z bmw? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Saab 9-3 trzeba trochę podrobic , bo na środku jest wycięcie na znaczek, ale to do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 musze obczaic bo prawie juz kupilem z m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 musze obczaic bo prawie juz kupilem z m3Ta mi się bardziej widzi, bo jest wieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 no wlasnie nie wiem czy jednak nie chce takiej malej delikatnej, zobacze przyjdzie czas a kiedy bedziesz zakladal u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 no wlasnie nie wiem czy jednak nie chce takiej malej delikatnej, zobacze przyjdzie czas a kiedy bedziesz zakladal u siebie?W piątek mi ja gość wysłał, także na dniach powinna być, jak tylko dojdzie to zaczynam rzeźbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Jak bedziesz ja przymierzal to zrob fotke i podeslij mi jak mozesz Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ta z m3 jest chyba tak samo wysoka na całej długości a ta schodzi niżej przy końcach, zobaczymy jak to będzie pasic jak przyjdzie na aucie Loosa mnie robi od niego ja odpatrzylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Paweł a "coś" z mocą robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Paweł a "coś" z mocą robiłeś?Nie, wolę jak ładnie wygląda do turlania wystarcza, a kiedyś się może pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciferion Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Robi wrażenie... Nie wiedziałem, że tak można:) Pogratulować wiedzy i pomysłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Lotka już u mnie, jest po centymetrów na stronę dłuższa niż klapa, kminie czy ja tak zostawić, czy obcinac i wykończyć boki, mam starą klapę także będę robił testy, będzie ona zamontowana na ori wkretach żeby to elegancko spasowac Auto póki co na zimowkach, PO Dare w sobotę przyjeżdża klient, a nowe koło ma być u mnie do 2 tygodni Wolnego czasu mało, a sezon tuż tuż, mam nadzieję że uda się wszystko ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 ja dzisiaj zdjalem wintery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Slepy co za kolo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ma być za tydzień dopiero, no ale info już poszło, koło to Work Brombacher Porsche Mesh na flatlipie, 8 i 9 J szerokości, koło jest trzyczęściowe także z czasem się dołoży rantu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jakies fot jak bedzie na tych felgach siedziec a4? przyjdzie komplet to bedziemy widziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jakies fot jak bedzie na tych felgach siedziec a4? przyjdzie komplet to bedziemy widziec na a4 jeszcze ich nie widziałem , w następny weekend odbieram, to może się ogarnie jakąś przymiarkę W międzyczasie zacząłem pracę przy lotce na klapę Fotka kiepska, bo z telefonu, a że skończyłem pozna porą to już nie ogarnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi