slepy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no to widzisz maybe, jest very possible , ale to dopiero na nowy sezon
wojciu0308 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 to jak nie chcesz S4 to dokladke przynajmniej zlacz ze zdesiem i wtedy dwururke
slepy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 mi to nie przeszkadza, ale nie bój się fuszery nie bedzie
slepy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 zrodził mi się pomysł na nowe dekielki do felg, ma ktoś namiary na kogoś kto robi wydruki na foli termokurczliwej? takiej jak karbon z metra?
Michał Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 zrodził mi się pomysł na nowe dekielki do felg, ma ktoś namiary na kogoś kto robi wydruki na foli termokurczliwej? takiej jak karbon z metra? A-rek?
slepy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no w sumie zaraz do niego podbije [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 21:57_________________________________________________A-rek, ogarnia sprawę, szukam teraz odpowiedniej grafiki, i zamawiam folię mam coś znowu na oku, jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia zniknie parę punktów z listy modów
wojciu0308 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 http://moto.allegro.pl/zderzak-przod-audi-a4-b5-lift-99-01-spryskiwacz-i1193989337.html :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 mysle ze gosc jeszcze z ceny by zszedl tylko tyle ze 280 sam zderzak z dokladka a gdzie reszta halo kratki zaslepki i z 500wyjdzie
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 slepy, mi lezy zderzak z polifta w domue, ma wyciety otwor pod spryska jednego ( do zapepienia) no i nie ma kratek, halogenow i dolnej dokladki.. Jak wyslesz na przesyłke, i na czteropak to Ci go wysle. no ale mnie golas nie ustawia :gwizdanie:, chce kupić kompletny, po za***istych pieniądzach, jakby się trafił http://moto.allegro.pl/zderzak-przod-audi-a4-b5-lift-99-01-spryskiwacz-i1193989337.html :gwizdanie: mysle ze gosc jeszcze z ceny by zszedl tylko tyle ze 280 sam zderzak z dokladka a gdzie reszta halo kratki zaslepki i z 500wyjdzie nie zamkiesz się w 500zł, nie ma chooja, halo to z 300zł z kratkami, spryski nie wiem czy 300zł pomoże, no i jeszcze malowanie, także żadna okazja Czekam na Moskala, i zobaczę jaką ceną sypnie , narazie ogarniam co innego do auta, także ze zderzakiem mi sie nie spieszy, a jak dorwę wcześniej halo do przyrezania do mojego, to temat polifta pójdzie w zapomnienie
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 no co ja CI poradzę, wezmę go od CIebie i bedzie leżał u mnie , a tą konsole póściłeś już?
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 no to ładnie to masz teraz 3din w aucie ,masz jakieś fotki tej konsoli, podeślij jak coś znajdziesz
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 diody w podsufitce już świecą , jak się ściemni to wrzucę foto jak to wygląda no i doszedł nowy mod :gwizdanie: i co myślicie?
mrogal Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 diody w podsufitce już świecą , jak się ściemni to wrzucę foto jak to wygląda no i doszedł nowy mod :gwizdanie: i co myślicie? widze babelek powietrza, ktora folie brales?
wojciu0308 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 myslalem ze malowane jaka folia? bo ciekawie to wyglada mowilem ze diody beda
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 diody w podsufitce już świecą , jak się ściemni to wrzucę foto jak to wygląda no i doszedł nowy mod :gwizdanie: i co myślicie? widze babelek powietrza, ktora folie brales? wiem został się jeden yebany, ale to była klamka na próbę, wg mnie wygląda nieźle, jutro zdejmuję wszystkie klamki i jadę z robotą szczerze to nie pamiętam już którą, czarny mat w każdym bądz razie, jak znajdę aukcję to wkleje
wojciu0308 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 wyciagales jakos klamke? czy tak obklejales? [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 14:51_________________________________________________chodzi o chromowa raczke
mrogal Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 diody w podsufitce już świecą , jak się ściemni to wrzucę foto jak to wygląda no i doszedł nowy mod :gwizdanie: i co myślicie? widze babelek powietrza, ktora folie brales? wiem został się jeden yebany, ale to była klamka na próbę, wg mnie wygląda nieźle, jutro zdejmuję wszystkie klamki i jadę z robotą szczerze to nie pamiętam już którą, czarny mat w każdym bądz razie, jak znajdę aukcję to wkleje a boki jak pozwijales? nie marszczyly sie?
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Mrogal, to nie bąbelek powietrza jednak , wziąłem klamkę od Grzeska z forum, dla sprężynki, bo mi z przodu klamka lata, i zrobiły się na tym chromie takie odpryski, nie dokładnie to zeszlifowałem i jest jak jest, ale te co pójdą na auto bedą już pełna profeska wyciagales jakos klamke? czy tak obklejales? [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 14:51_________________________________________________chodzi o chromowa raczke oczywiście że wyciągałem, tak to nie ma szans jej obkleić, bo spod spodu było by widać chrom a tak jest obklejona niemal w koło diody w podsufitce już świecą , jak się ściemni to wrzucę foto jak to wygląda no i doszedł nowy mod :gwizdanie: i co myślicie? widze babelek powietrza, ktora folie brales? wiem został się jeden yebany, ale to była klamka na próbę, wg mnie wygląda nieźle, jutro zdejmuję wszystkie klamki i jadę z robotą szczerze to nie pamiętam już którą, czarny mat w każdym bądz razie, jak znajdę aukcję to wkleje a boki jak pozwijales? nie marszczyly sie? marszczyły... ale jak dobrze podgrzejesz i naciągniesz to jest elegancko, tą obklejałem jakieś 2 minuty w garażu a pogoda nie zachęca do modzenia, dlatego nie jest idealna, ale reszta bedzie
wojciu0308 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 zrob jakies fotoszopy jak wyciagnac ta klamke bo jakiedys probowalem i ni hu hu
Rekomendowane odpowiedzi