slepy Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Mi chodziło o rodzaj diód do wnętrza: pod nogi, do podsufitki i ajk się orientujesz to jakie są w lampkach w tylnych słupkach... no to tak, w nogi kupiłem taką taśmę w której są zatopione diody, ona jest cięta z rolki, kupiłem paski 5cm, na strone, w każdym pasku jest po 3 diody i dają aż miło co do podsufitki to z przodu ja mam 2xW5W + rurkowa, z tyłu są też w5w, tyle ze ja mam lampke od passata, a w audi ori lampce z przodu są T4W, ja zrobiłem tak że wyciągnąłem wszystkie żarówki ze środka, poszedłem do elektronicznego i mi dobrała babeczka zamienniki, brakuje mi jeszcze diód w słoneczniki, bo nie mieli takiej jak tam wchodzą , i bede musiał coś wykombinować te na nogi tak jak wyżej napisałem , jutro zrobię fotkę jak to wygląda
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 slepy ja czytałem że przód jest W5W a tył R5W - w a4 b5
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 slepy ja czytałem że przód jest W5W a tył R5W - w a4 b5 sprawdzałem w przedliftowej lampce, i tam są T4W, a z tyłu mam W5W, może po lifcie było inaczej
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 sprawdz , ja tak mam w tej mojej starej :gwizdanie:, środek, oprócz słoneczników jest już w LED, bagażnik też Myślę jeszcze o patencie założenia dwóch modółów po 3 diody, pod maską, tak aby się zapalały po otwarciu maski i oświetlały silnik, co o tym myślicie
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 oprócz słoneczników jest już w LED nie mam podświetlanych słoneczników Myślę jeszcze o patencie założenia dwóch modółów po 3 diody, pod maską, tak aby się zapalały po otwarciu maski i oświetlały silnik, co o tym myślicie lipa
Gracjan Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 sprawdz , ja tak mam w tej mojej starej :gwizdanie:, środek, oprócz słoneczników jest już w LED, bagażnik też Myślę jeszcze o patencie założenia dwóch modółów po 3 diody, pod maską, tak aby się zapalały po otwarciu maski i oświetlały silnik, co o tym myślicie Audi 80/100/200 miało takie coś
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Podziękował Nie ma problemo , a naprawde warto to wymienić bo zupełnie inaczej sie autko prezentuje, w choooj lepiej Myślę jeszcze o patencie założenia dwóch modółów po 3 diody, pod maską, tak aby się zapalały po otwarciu maski i oświetlały silnik, co o tym myślicie lipa w sumie była by to dobra sprawa, bo jak sie coś wysra w trasie, a nie masz lampki to jesteś udupiony, a tak to zawsze jakiś pogląd na sytuacje jest narazie i tak to odpuszczam, w kwestii oświetlenia bedą zrobione tylko białe diody pod drzwiami , Teraz czas na kierę i fotele
Gracjan Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Super sprawa oświetlenie wnętrza na ledach Jutro jeszcze sprawdzę jakie u mnie są diody żeby mieć pewność na 1000% i zamawiam...
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Super sprawa oświetlenie wnętrza na ledach Jutro jeszcze sprawdzę jakie u mnie są diody żeby mieć pewność na 1000% i zamawiam... , bedziesz zamawiał z neta? Ja kupiłem wszystko u siebie w mieście w elektronicznym, za wszystkie diody w podsufitkę, do bagażnika i pod nogi dałem, 50zł
Gracjan Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Właśnie nie wiem czy przez neta czy poszukam w jakimś elektronicznym, narazie muszę się zorientować czy u mnie te same są
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 nie ma sensu zamawiać w necie mi się wydaje muszę nad tym pomyśleć ale w pierwszej kolejności slepy mam halo w głowie
mrogal Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 lipa i tu sie mylisz kolego, w 80 mojej siorki jest taki mod pod maska fabrycznie, tylko oparty na zarowce
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no to może rzeczywiście się mylę. w prawie napewno jest to przydatne, jeżeli ktoś ma awaryjną jednostkę pod maską :gwizdanie:
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 nie ma sensu zamawiać w necie mi się wydaje muszę nad tym pomyśleć ale w pierwszej kolejności slepy mam halo w głowie no to kombinuj, dam Ci halo, przewód ten co był orginalnie i te uchwyty co przyrezałem, bedziesz musiał dokupić tylko przełącznik bo ten co tam był to tylko do C330 się nadawał , i przekaźnik, bo gdzieś zgubiłem ten co był z halo lipa i tu sie mylisz kolego, w 80 mojej siorki jest taki mod pod maska fabrycznie, tylko oparty na zarowce myślę nad tym na poważnie, bede ciągnął instalacje na czasie pod grzane spryski, to sobie odrazu podciągnę pod lampki
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no to kombinuj, dam Ci halo, przewód ten co był orginalnie i te uchwyty co przyrezałem, bedziesz musiał dokupić tylko przełącznik bo ten co tam był to tylko do C330 się nadawał , i przekaźnik, bo gdzieś zgubiłem ten co był z halo a to nie da rady podłączyć go do ori włącznika od halo?
mrogal Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no to może rzeczywiście się mylę. w prawie napewno jest to przydatne, jeżeli ktoś ma awaryjną jednostkę pod maską :gwizdanie: taaa 1,9 :gwizdanie:
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 da radę, ja mam przedlifta to musiałem rezać , zapomniałem że Ty masz już po pierwszym lifcie to tylko kabelki przepiac, nawet Ci przekaźnika nie trzeba
Rekomendowane odpowiedzi