slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 slepy a tego bys nie upchnął na lewa strone? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/pokrywa-na-silnik-vw-passat-b5-2-3-vr5-i-inne-i1240817130.html Ale to nie ta osłona to jest środkowa na silnik, tatej na ABS nigdzie nie ma na alegro to co było to juz poszło, Pany nie tylko my tego szukamy, są jeszcze passaty też siedze co pewien czas przegladam Ciekawe czy by durnie w ASO poszły na mega znizke przy zakupie grupowym Ile takie lampki cenić, bo też mam komplecik ale ja chce wziąść od niego tą na filtr powietrza , lampki dałem 50zł u Krychy, cena jak dla mnie , bede jeszcze szukał białych, ale fundusze na ten tydzień wyczerpałem [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 19:13_________________________________________________ Ciekawe czy by durnie w ASO poszły na mega znizke przy zakupie grupowym Więcej jak 100zł za ten plastik nie dam, a do tej ceny raczej nie zejdą
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 slepy a tego bys nie upchnął na lewa strone? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/pokrywa-na-silnik-vw-passat-b5-2-3-vr5-i-inne-i1240817130.html Ale to nie ta osłona to jest środkowa na silnik, tatej na ABS nigdzie nie ma na alegro to co było to juz poszło, Pany nie tylko my tego szukamy, są jeszcze passaty też siedze co pewien czas przegladam Ciekawe czy by durnie w ASO poszły na mega znizke przy zakupie grupowym Ile takie lampki cenić, bo też mam komplecik ale ja chce wziąść od niego tą na filtr powietrza , lampki dałem 50zł u Krychy, cena jak dla mnie , bede jeszcze szukał białych, ale fundusze na ten tydzień wyczerpałem Kupiłem taką osłone z A4 1.6 i trzeba przerabiać mocowania bo nie pasuje do parcha W takim razie przez week zdemontuje to i na handel myślałem ze mam luzem jakies dekory, ale niestety oskubane boczki
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 a masz boczki pod elektrykę z tyłu
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a masz boczki pod elektrykę z tyłu tak Ale nie na handel są tam po to samo do czego Ty chciałbyś je uzyć Musze tylko sprawe elektryki rozpoznać, bo póki co nikt mi nie odpisał w moim watku nt tylnej elektryki
przemciotorun Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 slepy a tego bys nie upchnął na lewa strone? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/pokrywa-na-silnik-vw-passat-b5-2-3-vr5-i-inne-i1240817130.html Ale to nie ta osłona to jest środkowa na silnik, tatej na ABS nigdzie nie ma na alegro to co było to juz poszło, Pany nie tylko my tego szukamy, są jeszcze passaty też siedze co pewien czas przegladam Ciekawe czy by durnie w ASO poszły na mega znizke przy zakupie grupowym Ile takie lampki cenić, bo też mam komplecik ale ja chce wziąść od niego tą na filtr powietrza , lampki dałem 50zł u Krychy, cena jak dla mnie , bede jeszcze szukał białych, ale fundusze na ten tydzień wyczerpałem Kupiłem taką osłone z A4 1.6 i trzeba przerabiać mocowania bo nie pasuje do parcha W takim razie przez week zdemontuje to i na handel myślałem ze mam luzem jakies dekory, ale niestety oskubane boczki Kowi trzeba bylo brac od 1,8T ta oslone na filtr
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 a masz boczki pod elektrykę z tyłu tak Ale nie na handel są tam po to samo do czego Ty chciałbyś je uzyć Musze tylko sprawe elektryki rozpoznać, bo póki co nikt mi nie odpisał w moim watku nt tylnej elektryki a widzę że też Cię to męczy , też mam zamiar tył w elektryce zrobić , a co do osłonki miałem na filter od 1.8T, ale ta z aukcji mi się bardziej widzi , i jak ja wezmę, to wyjdę na jedne pieniądze po sprzedaży tamtej No i też czekam aż ktoś w końcu ruszy temat elektryki z tyłu, chyba że prędzej kupię wszystkie graty i sam to złożę
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 teraz to bym wiedział, brałem u siebie na miejscu jak sie trafił polift 1,6 na szrocie, od tamtej pory nie widziałem całego a4 na cześci na tym szrocie żeby mozna było sobie wymontować samemu co potrzeba a widzę że też Cię to męczy , też mam zamiar tył w elektryce zrobić , a co do osłonki miałem na filter od 1.8T, ale ta z aukcji mi się bardziej widzi , i jak ja wezmę, to wyjdę na jedne pieniądze po sprzedaży tamtej No i też czekam aż ktoś w końcu ruszy temat elektryki z tyłu, chyba że prędzej kupię wszystkie graty i sam to złożę A no męczy mnie męczy, były w wakacje silniczki z prowadnicami do przekałdki po 80zł sztuka, ale nie wiem jak ze sterownikiem komfortu
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 teraz to bym wiedział, brałem u siebie na miejscu jak sie trafił polift 1,6 na szrocie, od tamtej pory nie widziałem całego a4 na cześci na tym szrocie żeby mozna było sobie wymontować samemu co potrzeba a widzę że też Cię to męczy , też mam zamiar tył w elektryce zrobić , a co do osłonki miałem na filter od 1.8T, ale ta z aukcji mi się bardziej widzi , i jak ja wezmę, to wyjdę na jedne pieniądze po sprzedaży tamtej No i też czekam aż ktoś w końcu ruszy temat elektryki z tyłu, chyba że prędzej kupię wszystkie graty i sam to złożę A no męczy mnie męczy, były w wakacje silniczki z prowadnicami do przekałdki po 80zł sztuka, ale nie wiem jak ze sterownikiem komfortu chodzi CI o domykanie z pilota :gwizdanie:, ja jak bede miał jakiś lewy hajs, i trafią się po pieniądzach to kupię, narazie mam inne wydatki :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Oj chłopcy chłopcy... co Wy możecie wiedzieć o elektrycznych szybkach tył i domykaniu z pilota
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Oj chłopcy chłopcy... co Wy możecie wiedzieć o elektrycznych szybkach tył i domykaniu z pilota Tym co mają to w serii, dziękujemy , Niestety moja seria, miała tylko dwie ;(, ale dorezam to , i bedzie z pilota
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 No u mnie jest z pilota ale tylko dwie, jest też alarm fabryczny, ciekaw jestem czy to nie ma jakiegoswpływu na ten moduł własnie
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 No u mnie jest z pilota ale tylko dwie, jest też alarm fabryczny, ciekaw jestem czy to nie ma jakiegoswpływu na ten moduł własnie ja mam centralny z pilota dokładany, także u mnie nie bedzie z tym problemu myślę , więc jak się tylko coś namani, to kupuje i rezam , teraz mam w planach zrobić pakiet zima
rafalekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 No u mnie jest z pilota ale tylko dwie Z jakie pilota Ty masz te szybki siuśku? Musisz trzymać guzik żeby się zamknęły A to nie to samo co u mnie Wciskam raz kluczyki chowam do kieszeni a szybki jadą do góry, wszystkie a nie 2 W planie jest żeby lusterka też się składały i otwierały z pilota
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 No u mnie jest z pilota ale tylko dwie Z jakie pilota Ty masz te szybki siuśku? Musisz trzymać guzik żeby się zamknęły A to nie to samo co u mnie Wciskam raz kluczyki chowam do kieszeni a szybki jadą do góry W planie jest żeby lusterka też się składały i otwierały z pilota Synek wszystko zalezy od kodowania :gwizdanie:
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 No u mnie jest z pilota ale tylko dwie Z jakie pilota Ty masz te szybki siuśku? Musisz trzymać guzik żeby się zamknęły A to nie to samo co u mnie Wciskam raz kluczyki chowam do kieszeni a szybki jadą do góry W planie jest żeby lusterka też się składały i otwierały z pilota Ja też tak mam, zamykam auto idę sobie w piz*u, a szybki i szyberdach, się zamykają , jeszcze tylko ten tył
rafalekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 No to wam gratuluję szkoda tylko że tył musicie korbą machać
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 No to wam gratuluję szkoda tylko że tył musicie korbą machać Ja tam nie siedzę, i tył rzadko otwieram , ale i tak sobie to wyrezam ale teraz, to muszę ogarnąć, podgrzewanie lusterek i spryskiwaczy, a jak się uda wyrwać fotele z grzanymi tyłkami to jeszcze ich podgrzewanie
rafalekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ale teraz, to muszę ogarnąć, podgrzewanie lusterek i spryskiwaczy ale bida nawet grzanych luster nie ma A szybę tył chociaż masz grzaną?
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 ale teraz, to muszę ogarnąć, podgrzewanie lusterek i spryskiwaczy ale bida nawet grzanych luster nie ma A szybę tył chociaż masz grzaną? Wszystko bedzie
rafalekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Wszystko bedzie sorry ale musiałem się trochę dowartościować bo przed chwilą połowę wahaczy wymieniłem, więc parę złociszy poszło A klymę kiedy rezasz?
Rekomendowane odpowiedzi