DiAMOND Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Witam, Chciałem Wam pokazać felgi aluminiowe 17" MAM8, które przeszły pozytywną renowację przed i po i dodam, że jestem zadowolony Nie zdąrzyłem zrobić fotek bez opon tak więc są foty z oponami Przed Po Z podziękowaniem dla MichałK Pozdrawiam
Marek1980 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Ile Cie kolego kosztowała taka operacja ?
!Tommy Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 kumpel w tychach tez takie cos robi jakby byl ktos zainteresowany
Embe Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 No teraz świetnie wyglądają Trzeba przyznać, że dobra robota!
japan Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 to było malowane proszkowo czy normalnie? wyszło super
DiAMOND Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 to było malowane proszkowo czy normalnie? wyszło super Proszkowo
armando Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 ladnie wyszlo szkoda tylko ze juz nie poler
DiAMOND Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 armando Zobacz zdjęcia "przed" były korozje, które i tak polerka nie pomoże. Teraz muszę zrobić sesyjkę.
DiAMOND Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 ładniutko wyszło - nie kusiło żeby w kolor pójść? Kusiło ale chrom opada.
elmo814 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 super robota , daj namiary na kolesia w dziale polecane warsztaty
kaczmar13 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 zrobione ładnie...ale cały urok tych felg był w polerce
DiAMOND Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 zrobione ładnie...ale cały urok tych felg był w polerce Zobacz dokładne zdjęcia "przed" były takie korozje, które i tak polerka nie pomoże.
gooralos Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 zrobione ładnie...ale cały urok tych felg był w polerce Zobacz dokładne zdjęcia "przed" były takie korozje, które i tak polerka nie pomoże. Spokojnie można wypolerować taka korozję
DiAMOND Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 zrobione ładnie...ale cały urok tych felg był w polerce Zobacz dokładne zdjęcia "przed" były takie korozje, które i tak polerka nie pomoże. Spokojnie można wypolerować taka korozję Gdyby miały delikatne to owszem ale i tak będą minimalnie widoczne gorzej z bliska, może Ty miałeś właśnie takie lekkie korozje masz jakieś zdjęcia?
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 zrobione ładnie...ale cały urok tych felg był w polerce Zobacz dokładne zdjęcia "przed" były takie korozje, które i tak polerka nie pomoże. Spokojnie można wypolerować taka korozję Dokładnie. znajomy miał identyczne felgi tylko, że 19" polerowane dokładnie 2 lata temu i skasowali go 150zł od sztuki i wyszły miodzio a miał tak samo poniszczone jak twoje Teraz felgi straciły cały urok i wygladaja jak kołpaki bo wszystko poszło w jeden kolor a jak sa ori to jest polerka a środki sa ciemniejsze i to robi robote a teraz... Takie jest moje zdanie ale jak tobie sie podobają to najważniejsze [br]Dopisany: 21 Maj 2011, 00:14_________________________________________________gooralos zajmuje sie polerka profesjonalnie więc wie zobacz na jego podpis
gooralos Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 zrobione ładnie...ale cały urok tych felg był w polerce Zobacz dokładne zdjęcia "przed" były takie korozje, które i tak polerka nie pomoże. Spokojnie można wypolerować taka korozję Gdyby miały delikatne to owszem ale i tak będą minimalnie widoczne gorzej z bliska, może Ty miałeś właśnie takie lekkie korozje masz jakieś zdjęcia? nie będzie nic widoczne robię to na co dzień Twoje były i tak delikatne
DiAMOND Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 150 zl od sztuki i to tylko z zewnątrz polerka najważniejsze, że teraz wyglądają jak nówki i jest
davidoati Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Mi też efekt po regeneracji nie do końca odpowiada, straciły swój urok, ale ważne że tobie się podoba. Może jakaś fotka jak to wygląda teraz na aucie ?
DiAMOND Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Na razie nie mam lustrzanki więc te foty są robione komórką.
Rekomendowane odpowiedzi