Kominiarz82 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jutro rozkręcę i zobaczę, bo nawet jak mam jakimś cudem z literką "L" to i tak mnie czeka kodowanie manetki tempomatu??
antonio Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 jakbyś miał L,N to dokręcasz manetkę, kodujesz w module, że masz tempomat i uruchamiasz go kodem w silniku
jarek_ns Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 JA dzisiaj wymieniłem moduł i zainstalowałem manetkę, tempomat chodzi super, ale nurtuje mnie jedno pytanie. Nie idzie zakodować w grupie 17 instruments wyświetlacza tak żeby pokazywała się ustawiona prędkość bo u mnie jest tylko kontrolka. Jeździłem passatem b6 i tam właśnie na fisie wyświetlała się ustawiona prędkość.
Lukaszxxx Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 JA dzisiaj wymieniłem moduł i zainstalowałem manetkę, tempomat chodzi super, ale nurtuje mnie jedno pytanie. Nie idzie zakodować w grupie 17 instruments wyświetlacza tak żeby pokazywała się ustawiona prędkość bo u mnie jest tylko kontrolka. Jeździłem passatem b6 i tam właśnie na fisie wyświetlała się ustawiona prędkość. Niewykonalne jak do tej pory..
antonio Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 JA dzisiaj wymieniłem moduł i zainstalowałem manetkę, tempomat chodzi super, ale nurtuje mnie jedno pytanie. Nie idzie zakodować w grupie 17 instruments wyświetlacza tak żeby pokazywała się ustawiona prędkość bo u mnie jest tylko kontrolka. Jeździłem passatem b6 i tam właśnie na fisie wyświetlała się ustawiona prędkość. nie zapominaj, że jeździsz A4 B6 z 2002r a nie Passatem B6 <2005r
MarianekZg Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 chyba nie można ustawić żeby się wyświetlała zadana prędkość tylko sama zielona kontrolka
MarianekZg Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 chyba, że może któryś z rezaczy klubowych jest w stanie to ogarnąć :naughty: Bart-s wrclaguna :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:14_________________________________________________ chyba?? no wiesz ty co miło by było :decayed: jak by było :decayed:
Lukaszxxx Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tu Kolega z forum vw pojechal ostro: :good: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=80&t=404527
jarek_ns Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 No fajna sprawa z tym dodatkowy komputerem ale mało konkretów czy podejdzie do B6. A co do passata B6 to szczerze wole moje audi też b6 Napisałem do tego gościa od kompa i zobaczymy może da radę w B6 to zrobić.
PP84 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 No fajna sprawa z tym dodatkowy komputerem ale mało konkretów czy podejdzie do B6. A co do passata B6 to szczerze wole moje audi też b6 Napisałem do tego gościa od kompa i zobaczymy może da radę w B6 to zrobić. Dawaj znac koniecznie bo temat jest moim zdaniem mistrzowski! Czy jest cos komercyjnego juz dzisiaj na wzor vfiz zeby korzystac z dodatkowych info na fis w b6?
jarek_ns Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Podobno się reza ale do B7. Zobaczymy czy podejdzie do B6? Chociaż ja się obawiam że nie bo zegary z B7 nie pasują do B6.
iconslave Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 witam Czy może ktoś wie jaki ma numer części ta śrubka którą przykręca się tempomat do kolumny kierowniczej? Z góry dziękuję
iconslave Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 proszę bardzo dzieki bardzo tak a propos to na poczatku jest N czy H?
iconslave Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 N 909 068 02 dzięki kolego jeszcze raz, będę musiał zamówić śrubkę w Polsce bo w Dublinie w ASO twierdza ze nie ma takiej części
Lukaszxxx Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Popytaj ludzi z forum mieszkajacych w Irlandi.. moze ktos ma.. ja mam takich kilkanascie :>
iconslave Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Popytaj ludzi z forum mieszkajacych w Irlandi.. moze ktos ma.. ja mam takich kilkanascie :> A ile byś chciał za dwie takie razem z wysyłką do Irlandii? Byłbym bardzo wdzięczny. pozdro
Lukaszxxx Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 nieoplacalne, nie wiem ile list kosztuje popytaj ludzi z tego forum co sa w irlandi..
Rekomendowane odpowiedzi