damianito4 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Siema wszystkim mam takie pytanie czy wymieniał ktoś z was drążek kierowniczy a nie końcówke drażka i czy odrazu trzeba dwa wymienic? dzieki. Pozdrawiam. [mod] Nazywaj poprawnie tematy !! - ze względu na twój staż poprawiłem wątek.. ~Nosfer[/mod]
Bartoszzz Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Wymieniasz tylko ten, który musisz, nie trzeba obu, potem tylko zbieżność ustawić.
kaczmar13 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 bez odpowiednich narzędzi będzie ciężko :gwizdanie:
bania Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Rozumiem że magla nie trzeba wyjmować ? Może ktoś praktykował nie dawno i coś pamięta ?
Bartoszzz Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Rozumiem że magla nie trzeba wyjmować ? Może ktoś praktykował nie dawno i coś pamięta ? nie do tego nie trzeba magla wyciągać. podnosisz auto, odkręcasz końcówkę drążka, skręcasz kierownicą aby mieć lepsze dojście do drążka, ściągasz osłonę na drążku i go odkręcasz, to by było w skrócie tyle.
Pan-Paluch Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Odświeżę temat:wink: a za co dokładnie trzeba odkręcać ten drążek kierowniczy żeby nie obracał się w kółko?
fafnasty Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 ja zawsze jak jest do wymiany to zaspawuje na przeglubie kulowym i odkrecam zero problemow:decayed:
bawół1 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 ja zawsze jak jest do wymiany to zaspawuje na przeglubie kulowym i odkrecam zero problemow:decayed: a nowy jak dokręcasz?
Bartoszzz Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Panowie przecież na drążku jest zrobiona tak jakby łeb śruby sześciokątnej (bodajże klucz 34 albo francuza) i bez problemu to idzie przykręcić i odkręcić.
fafnasty Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 zrobilem sobie klucz zeby wymienic drazek bez kanalu klucz 34 wygiety w 90stopni i bez problemu odkrecasz i dokrecasz
Rekomendowane odpowiedzi