I r o Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Najgorsze jest to, że ktoś pewnie na tym stracił, mieli budę z papierami, nie wiadomo, co tam włożyli... No nic, mam nadzieję, że ktokolwiek to kupi, będzie wiedział co kupuje Z tego co widze to rejestracje te same. jeżeli zrobili szczepa to jakie miały by być
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Najgorsze jest to, że ktoś pewnie na tym stracił, mieli budę z papierami, nie wiadomo, co tam włożyli... No nic, mam nadzieję, że ktokolwiek to kupi, będzie wiedział co kupuje Z tego co widze to rejestracje te same. jeżeli zrobili szczepa to jakie miały by być No właśnie, bo w sumie to jak można auto po pożarze naprawić? Wiem, że Polscy magicy wszystko potrafią ale coś mi tu nie pasuje hmm przecież blacha się odkształca, smród jest praktycznie nie do usunięcia
Cristoforo Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 u znajomka widziałem BMW składane z 3 części auto kupione rocznik 2009 kombi całkowicie skasowane ale na postoju więc poduchy nie odpaliło ciężko usunąć spalenizne ale dla kasy zrobi sie wszystko
Tomeks Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 przecież to auto jest teraz jeszcze lepsze... ...słyszeliście o hartowaniu stali
Kali S4 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Chętnie bym oblukał na żywo to auto i pogadał ze sprzedającym ,szkoda że mam tak daleko
MarianekZg Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Normalnie nie chce mi się wierzyć :shocked: Chociaż z drugiej strony polscy mechanicy nawet z przystanku autobusowego zrobią auto jakie będziemy chcieli więc ...... :thumbdown: Jak to mówili w jednym z kabaretów "Będzie Pan zadowolony" :decayed: swoją drogą ciekawe jak wygląda na "żywola" :mysli:
Dev Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 napisałem do sprzedającego "słodkiego" maila :chytry: zobaczymy co odpisze :polew: :polew: :polew:
Skyliner89 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 napisałem do sprzedającego "słodkiego" maila :chytry: zobaczymy co odpisze :polew: :polew: :polew: Jak odpisze to pochwal się co Ci odpisał . Polscy blacharze to zawstydzają nawet samego Turbodynomana
kkam Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 ja dzisiaj dzwoniłem do niego i nie odbierał...
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Usunął też aukcje z allegro więc chyba miał powód, zresztą przez pare dni ma 700 wyświetleń... Założę się, że na kazdym forum wiedzą co jest pięć i nie będzie mu łatwo sprzedać tego auta
pawel1380 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 napisałem do sprzedającego "słodkiego" maila :chytry: zobaczymy co odpisze :polew: :polew: :polew: Daj jak słodki to polejemy
Dev Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 nie ma co gadac, posłałem mu pare fotek i troche tresci zobaczymy czy odpisze
pepik Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Usunął też aukcje z allegro więc chyba miał powód, zresztą przez pare dni ma 700 wyświetleń... Założę się, że na kazdym forum wiedzą co jest pięć i nie będzie mu łatwo sprzedać tego auta Mam nadzieję, że nie usunął tej aukcji bo ktoś nieświadomy kupił to auto Znając moje szczęście gdybym szukał B6-stki to pewnie bym na nią trafił Ciekawe czy śmierdzi jeszcze spalenizną?
QRi Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 dla zmyłki na lusterku dynda choinka zapachowa "car on fire"
Polko_V Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 raczej szybko tego autka nie sprzeda... :gwizdanie: jeszcze lepiej byloby puscic moze VIN tego auta w obieg, po roznych forach itd :?:
Rekomendowane odpowiedzi