Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 w grę wchodzi tylko niedziela no to łuków odpada bo oni w piątki... to raz sobie zrobia w niedziele, albo porostu spot konkurencyjny, tylko jeśli ma to być 100pro w łukowie to przydal by sie jakiś wodzirej organizator znajacy to miasto, bo ja kompletnie nie znam łukowa, nie było mi tam dane jeżdzic
rafalekx Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 to raz sobie zrobia w niedziele, albo porostu spot konkurencyjny, tylko jeśli ma to być 100pro w łukowie to przydal by sie jakiś wodzirej organizator znajacy to miasto, bo ja kompletnie nie znam łukowa, nie było mi tam dane jeżdzic ja Cię doprowadzę gdzie trza :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 to raz sobie zrobia w niedziele, albo porostu spot konkurencyjny, tylko jeśli ma to być 100pro w łukowie to przydal by sie jakiś wodzirej organizator znajacy to miasto, bo ja kompletnie nie znam łukowa, nie było mi tam dane jeżdzic ja Cię doprowadzę gdzie trza :gwizdanie: to jak by co piszesz sie moze uda sie zoorganizowac jakiś naprawde wiekszy spocik w tym łukowie na lubartowskim dałem hasło, poszedł pw do kolegi prometeo teraz tylko czekać na odezwy jak reszcie to sie widzi
rafalekx Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 to jak by co piszesz sie moze uda sie zoorganizowac jakiś naprawde wiekszy spocik w tym łukowie na lubartowskim dałem hasło, poszedł pw do kolegi prometeo teraz tylko czekać na odezwy jak reszcie to sie widzi Zaraz na AKP rzucę chłopakom hasło znam Pawlo_ z AKP lataliśmy razem do Kronach myślę że ogarną no i od nas z Łukowa jest kolega "a4_2.8" czy jakoś tak Jak polecę na rodzinne strony znowu w week to zajadę Po drodze mam A z LRA 25 km czyli 10-12 minut drogi
kicker Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 W Łukowie nic ciekawego niema, w Siedlcach fajne foczki są Ja w sobotę będę miał czas, niedziela tak sobie...
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 W Łukowie nic ciekawego niema, w Siedlcach fajne foczki są Ja w sobotę będę miał czas, niedziela tak sobie... no to kupa bo w niedziele raczej spot byłby :gwizdanie:
kalik Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 W Łukowie nic ciekawego niema, w Siedlcach fajne foczki są Ja w sobotę będę miał czas, niedziela tak sobie... Ja bym powiedział, że odwrotnie. W Łukowie kiedy nie jestem to kark strzela...
kicker Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 To ja widocznie o złych godzinach bywałem w Łukowie Będę coś kombinował żeby w niedziele się udało bo już tak się zarzekam że będę będę a mnie niema.
krzyniek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 To ja widocznie o złych godzinach bywałem w Łukowie no jak bywasz na Ul. rogalińskiego to się nie dziwię :polew:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 17:45_________________________________________________ W Łukowie nic ciekawego niema, w Siedlcach fajne foczki są Ja w sobotę będę miał czas, niedziela tak sobie... Ja bym powiedział, że odwrotnie. W Łukowie kiedy nie jestem to kark strzela... może on studentki w siedlcach widział ..
Obsession Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Miło że pomyśleliście o Mińsku ja wczoraj zakończyłem kilkudniową zabawę ze zmianą nagrzewnicy i przy okazji pojawiło się parę nowych modów Frania nie widziałem już uu u uuuu.. Może pojawi się swoim nowym nabytkiem Mi niedziela pasuję idealnie. Mogę wpadać na Garwolin jak i na Siedlce, ale zapraszam do Mińska. Może zrobimy przetarg na miejsce spotu? Dla każdego kto przyjedzie do Mińska puszka Coca-Coli w prezencie P.S.: Ma ktoś luzem czarny tunel polift? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ja mam luzem ale tylko czarna konsole, ale chyba wiem kto ma i tunel, tyle ze bez podłokietnika :gwizdanie:
Obsession Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 no ja najchętniej przygarnąłbym czarny tunel w wersji bez łokcia;) a kto ma?
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 no ja najchętniej przygarnąłbym czarny tunel w wersji bez łokcia;) a kto ma? Janjazda powinien jeszcze mieć
Obsession Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 potrzebny mi sam tunel bez konsoli, masz takowy?
kalik Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Jakieś decyzję już zapadły?
krzyniek Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Jakieś decyzję już zapadły? ta jasne....
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Jakieś decyzję już zapadły? ta jasne.... tylko nie pisze że nie jedziesz
kalik Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Dziś już środa, jutro czwartek i piątek... trzeba się organizować....
Rekomendowane odpowiedzi