paput Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 To w Lubartowie moze? To i ja podjade:)
kalik Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Była rozmowa o Mińsku lub Łukowie, więc niech to będzie Mińsk lub Łuków. Raz na rok można odżałować te 10 litrów benzyny czy diesla...
kicker Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No to Łuków niech zostanie, przynajmniej mam tam dobrą drogę.
krzyniek Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 No to Łuków niech zostanie, przynajmniej mam tam dobrą drogę. a ja w uj zakrętów podobnie jak do Siedlec,,, same OSy
kicker Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Trochę driftu nie zaszkodzi
krzyniek Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Trochę driftu nie zaszkodzi jakbym miał Q to bym nic nie mówił a tak to nie dość że wąsko nierówno to jeszcze zakrętasy
rafalekx Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 No to Łuków niech zostanie, przynajmniej mam tam dobrą drogę. Przez Radzyń "19" będziesz leciał? Jak pojadę na weekend w rodzinne strony to od LRA możemy lecieć razem
kalik Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Koledzy dziś już czwartek.... a żadnych konkretów nie ma.
paput Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Koledzy dziś już czwartek.... a żadnych konkretów nie ma. standard
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Koledzy dziś już czwartek.... a żadnych konkretów nie ma. Armistead nie będzie krzyniek - do tej pory n ie okreslił sie ekipa z sieldlec będzie ja raczej też rafłkowa pipka też cos myśli kicker obserwuje rozwój zdarzeń Ewentualnie wstrzymać sie z czasem i zrobić to porzadnie ogłoszone na przyszłą niedziele tak żeby było z 10 furek, bo póki co to nikt z garwolina sie nie zadeklarował, mógł by ktoś z łukowa to pociagnać gdzie konkretnie o której itd bo narazie to haos jest jeden wielki
rafalekx Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Koledzy dziś już czwartek.... a żadnych konkretów nie ma. ja konkretnie nie mogę powiedzieć że będę bo jeszcze nie wiem czy pojadę w stronę LRA Ale jeśli już to pasuje mi niedziela godziny popołudniowe - powiedzmy 15-16? No i ten Łuków albo Mińsk jedno licho po drodze to i to mam do W-wy
kalik Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Koledzy dziś już czwartek.... a żadnych konkretów nie ma. Armistead nie będzie krzyniek - do tej pory n ie okreslił sie ekipa z sieldlec będzie ja raczej też rafłkowa pipka też cos myśli kicker obserwuje rozwój zdarzeń Ewentualnie wstrzymać sie z czasem i zrobić to porzadnie ogłoszone na przyszłą niedziele tak żeby było z 10 furek, bo póki co to nikt z garwolina sie nie zadeklarował, mógł by ktoś z łukowa to pociagnać gdzie konkretnie o której itd bo narazie to haos jest jeden wielki Myślisz, że za tydzień będzie lepiej?
rafalekx Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Następny weekend, hmmm w sumie mógłby być jeśli nie pojadę w ten weekend do LRA... :D
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 póki nie zaczna sie wszyscy wypowiadać to bedziemy cały czas w tym samym miejscu :gwizdanie: Garwole dawać dawać bo jak mamy zrobić spot i okaże sie tylko że ja mam przyjechać do was to bez sensu jeżdzić gdzies po łukowach gdzie nikogo nie będzie z rejonu, wtedy lepiej juz do tego mińska do obsesiona, przynajmniej będzie o jednego wiecej :gwizdanie:
kalik Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 póki nie zaczna sie wszyscy wypowiadać to bedziemy cały czas w tym samym miejscu :gwizdanie: Garwole dawać dawać bo jak mamy zrobić spot i okaże sie tylko że ja mam przyjechać do was to bez sensu jeżdzić gdzies po łukowach gdzie nikogo nie będzie z rejonu, wtedy lepiej juz do tego mińska do obsesiona, przynajmniej będzie o jednego wiecej :gwizdanie: Otóż to, równie dobrze można się spotkać w szczerym polu...
rafalekx Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Otóż to, równie dobrze można się spotkać w szczerym polu... no to Ryki :decayed:
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Otóż to, równie dobrze można się spotkać w szczerym polu... no to Ryki :decayed: jeszcze Ci mało, było jechać do Bidy to nie chciałeś :wallbash: a my chcielismy jechać
kalik Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Otóż to, równie dobrze można się spotkać w szczerym polu... no to Ryki :decayed: Ja proponuję Siedlce, tak wygwizdówa, że drugiej nie znajdziecie..
rafalekx Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 jeszcze Ci mało, było jechać do Bidy to nie chciałeś :wallbash: a my chcielismy jechać po co było jechać do bidy jak tam nędza była
Rekomendowane odpowiedzi