krzyniek Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 a na gg Cię nie ma ?
neokamil Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 :> spot G I T ! ! oby wiecej takich i w jeszcze wiekszym gronie
kalik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 :> spot G I T ! ! oby wiecej takich i w jeszcze wiekszym gronie Gdyby tak z rok wcześniej zaplanować to kto wie.... może jak na ogólnopolskim by było
neokamil Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no no zebrac ekipe i jechac na ogolnopolski fajnie by bylo same a4
pawullonn Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no było GITES a czemu nie możemy jechać i na ogólnopolski co to dla takiej ekipy
krzyniek Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 no było GITES a czemu nie możemy jechać i na ogólnopolski co to dla takiej ekipy bo to już nie to co kiedyś :gwizdanie:
franio Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no było GITES a czemu nie możemy jechać i na ogólnopolski co to dla takiej ekipy bo to już nie to co kiedyś :gwizdanie: kiedy dzielnicą trzęsły "czerwone majtki"
Korzeń Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Wal śmiało.... chyba, że to będzie nie przyjemne dla mnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 09:35_________________________________________________Skoro nie pytasz to znaczy, że coś nie przyjemnego... byłem w garwolcu, a pytać to może wyślę pw nie lej tej ropy od niego chrzczona i wcale nie wychodzi tak tanio
krzyniek Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Wal śmiało.... chyba, że to będzie nie przyjemne dla mnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 09:35_________________________________________________Skoro nie pytasz to znaczy, że coś nie przyjemnego... byłem w garwolcu, a pytać to może wyślę pw nie lej tej ropy od niego chrzczona i wcale nie wychodzi tak tanio mówisz ze się nie opłaci ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 10:26_________________________________________________taka pogoda że pasowało by powtórzyć spota ?!
Korzeń Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 jak ktoś proponuje znowu spota w Garwolinie to niech mi się nie pokazuje na oczy kiedy mam kask w ręku
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 jak ktoś proponuje znowu spota w Garwolinie to niech mi się nie pokazuje na oczy kiedy mam kask w ręku ja CI się pokażę bo też mam kask :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ty masz w ręku zawsze łopatę :polew:
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Ty masz w ręku zawsze łopatę :polew: więc musisz uważać bo taki liść może szkody narobić
pawullonn Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 to co kiedy organizujemy coś Panowie??
Armi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Dziś byłem :gwizdanie: ale możemy coś pomyśleć o niedzieli
Rekomendowane odpowiedzi