Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Garwolin i okolice spot........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a myślałem że chcesz na spota wpaść :kox::polew: :polew:

taa tata to pełny bak zrobi żeby dojechac do nas na spota :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
a myślałem że chcesz na spota wpaść :kox::polew: :polew:

taa tata to pełny bak zrobi żeby dojechac do nas na spota :polew: :polew: :polew:

i może mu zabraknąć :kox: :kox: :polew:
Opublikowano

witam.. ten wasz spocik w niedziele to dokladnie gdzie bedzie? ile bedzie samochodzikow i jakie A4:) i ogolnie jakie towarzystwo jak mozna wiedziec:) bede w okolicy i nie chcial bym przyjechac i pojechac po 5min bo nie bedzie co robic i o czym rozmawiac..

Opublikowano

W Rykach spoty potrafiły trwać kilka godzin, myślę że w Garwolinie będzie podobnie.

Najprawdopodobniej przyjedzie też lapawawa z LRY.

Opublikowano

witam.. ten wasz spocik w niedziele to dokladnie gdzie bedzie? ile bedzie samochodzikow i jakie A4:) i ogolnie jakie towarzystwo jak mozna wiedziec:) bede w okolicy i nie chcial bym przyjechac i pojechac po 5min bo nie bedzie co robic i o czym rozmawiac..

Dawaj przyjeżdżaj w sumie bedziemy równi wiekiem, zapaleńcy forumowicze, lanserzy a i będzie co pooglądać same serie :kox:

Spora szansa że bedzie mój pażdzioch juz zrobiony, dzisiaj został wyklepany, dokąłdka zderzaka zdemontowana, jutro malowanie i montaż nowych ślizgów na zderzaku :gwizdanie: więc do niedzieli powinien wyschnąć :decayed:

Opublikowano

Dawaj przyjeżdżaj w sumie bedziemy równi wiekiem, zapaleńcy forumowicze, lanserzy a i będzie co pooglądać same serie :kox:

Spora szansa że bedzie mój pażdzioch juz zrobiony, dzisiaj został wyklepany, dokąłdka zderzaka zdemontowana, jutro malowanie i montaż nowych ślizgów na zderzaku :gwizdanie: więc do niedzieli powinien wyschnąć :decayed:

kowi ale przyjedziesz w swoim ulubionym dresie ? :kox::polew: :polew:

nie wiem czy Ci wyschnie bo ma padać jeszcze do niedzieli :tongue4::polew:

karolek61 spot pod dużym tesco na ul. kościuszki

Opublikowano

kowi ale przyjedziesz w swoim ulubionym dresie ? :kox::polew: :polew:

nie wiem czy Ci wyschnie bo ma padać jeszcze do niedzieli :tongue4::polew:

Tee dzisiaj już byłem widziałem efekt kooox, zamówiłem polerke całościową jeszcze :kox: :kox: będziesz sie ślynił jak zobaczysz szaraka :kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Teraz tylko progi zdobyć odpowiednie :kox: i heja do przodu :decayed:

Jutro planowany odbiór wiec raczej jestem swoim na spocie :good:

Opublikowano

No i ja raczej się pojawie :)

Opublikowano

no to :kox: będzie :decayed:

Opublikowano

Lepiej organizuj kukuryny :kox:

Opublikowano

pod tesco coś się trafi :gwizdanie:

Opublikowano

myślałem że coś przywieziecie a nie tak z pustymi łapami wpadacie w gościnę :gwizdanie: :polew:
Opublikowano

myślałem że coś przywieziecie a nie tak z pustymi łapami wpadacie w gościnę :gwizdanie: :polew:

:vaglogi:
Opublikowano

nawet zapiąć sam nie potrafisz :tongue4: :gwizdanie: :polew:
Opublikowano

nawet zapiąć sam nie potrafisz :tongue4: :gwizdanie: :polew:

Co nie!! :radocha::dance2:
Opublikowano

no powoli się zbierajcie :naughty:

Opublikowano

nie bój od nas na LRY będzie gruba spółka :decayed: bardziej sie boje czy na WG ktoś zagosci :naughty:

Opublikowano

nie bój od nas na LRY będzie gruba spółka :decayed: bardziej sie boje czy na WG ktoś zagosci :naughty:

pewnie jak zwykle tylko ja ...

no ale ten kolega co go spotkałem na parkingu powiedział że podjedzie, także może nie będzie tak źle :wink4: [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 06:51_________________________________________________dzięks za fajnego spota :good::notworthy:

jak zwykle :kox:

same avanciory + jedna limuzyna :gwizdanie: no ale pasażerka fajna :decayed: więc sedan też może być :tongue4::kox: dobra żartuje :wink4::polew: :polew: