waszka Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam! Posiadaczem B5-tki jestem od listopada 2010. Audinka 3 lata w kraju. Miała być bez modów dlatego też nie była szczególnie pokazywana na forum, Jednak może jakiś pomysł się podsunie... Zatem! Rocznik 98 Kolorek Srebrny Motor 2.5 TDI Najechane 172 tys. - kiera S-Line - Tempomat - climatronic - 2xel. szyby - el. lusterka - spryskiwacze reflektorów - alufelgi 16 orginalne audi - centralny zamek - kluczyki scyzoryki - światła przeciwmgielne - ABS - ASR - Gleba - Efekt kropelek wody od części maski na zderzak przedni - jakieś jaśki itd. W trakcie użytkowania wymienione wszystkie filtry, kompletny rozrząd, tarcze, klocki, płyny, termostat, odgrzybienie i nabicie klimy i coś jeszcze się znajdzie.. Troszeczkę zmodyfikowane Audio . Przednie drzwi przygotowane pod 16stki, co łatwo nie przyszło bo wiadomo jakie drzwi ma ten model :/ Głośnik wysunięty przed tapicerkę, na to panel wykonany z żywicy i obity eko-skórką. Gra przyjemnie i wygląda nie najgorzej. Z resztą więcej w dziale Instalacje Car-Audio... Jednostka: Clarion DRX 960RZ - deck Przód: DLS RS6A podpięty w bi-ampingu pod Alpine'm MRV F400 Skrzynia firmy focal zasilony Alpine'm MRV 1000 Kable sygnałowe Macrom i Stinger Głośnikowe Macrom'a Furtki wygłuszone matami STP, tylna klapa GMS'em 04 i rejestracja dekareczką Z bonusów oploty i rurki termokurczliwe Sinuslive'a Plany: -ściema szyb -lampy przód polift bądź DEPO -lampy tył polift -Audio cd. -coś tam jeszcze się wymyśli...
Polko_V Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 mozecie mnie zbiczowac (ale ogolnie by nie zrobil tego swojemu autku), ale nawet mi sie podoba ten naciag maski, ciekawe jakby to wygladalo z lampami polift ciekawa furka i te glosniki z przodu nie wygladaja zle a napewno o niebo lepiej gra niz seria :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Masz jakieś fotki z wygłuszenia drzwi, ile mat zuzyłeś
abdul81 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 fajnieprzerobione głośniki maska już lepsze chyba były by brewki z allegro
wujek 2pac Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Maska to niestety tuning z poprzedniej epoki...
chris.lkr Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 audiczka nawet, nawet ale co Ty tam masz na tym grillu że niby S4 :polew:
tomcio1600 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ojojjjojj.. auto po przejściach.. Posiadaczem B5-tki jestem od listopada 2010. Audinka 3 lata w kraju. I od trzech lat nie jest już Anglikiem.. O gustach co prawda się nie dyskutuje.. ale ja bym zrobił porządek z tą maską.. (czyt. powrót do oryginału)
Armi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jak ktoś lubi takie maski i inne agro tuningi to niech je sobie ma, ale niech ich kurfa nie łączy z ramkami klubowymi
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jak ktoś lubi takie maski i inne agro tuningi to niech je sobie ma, ale niech ich kurfa nie łączy z ramkami klubowymi Wiedziałem że to wątek dla Ciebie
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 wszystko git ale ta maska :shocked: masakra nie te lata robić maske na złego
Polko_V Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 a ja tam nic nie mam do maski... ,moze wlasciciel jest czesto wQrw..ny :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 to auto już było na forum i tez się wszyscy maski czepiali
kubson Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 To auto już 3 raz ma dla siebie nowy temat założony ?
Armi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 możecie sie czepiać tej maski ale ona i tak taka zostanie :> maska jest własnie w niej najlepsza moim zdaniem i nie bede tego zmieniał bo mi sie poprostu taka podoba taką ja kupiłem Błędy młodości ale przynajmniej ramki zdejmij. Wątpię, że ktoś z klubu chce być kojarzony z wiejskim tuningiem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi