erchi Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 i żadne inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tylko takie ale zawsze mozesz założyć większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacioracing Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Z przodu chyba nie warto wymieniać 312 na 320 co? Różnicy mega nie bedzie...? Co innego tył. Z 255 na 288 jest już spora różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Tylko takie ale zawsze mozesz założyć większe. Przeglądałem katalog jednego ze sklepów internetowych i wyszło, że BEX z Q może mieć kilka typów z przodu i żeby mieć 100% pewności muszę zmierzyć tarczę.. W każdym razie stalówka 16" siedzi na styk, a jest to oryginalna stalówka od B6. I bądź tu mądry edycja: sami rzućcie okiem, co oni przypisali do BEXa z quattro: ATE 24.0122-0152.1 280mm ATE 24.0125-0105.1 288mm ATE 24.0125-0137.1 312mm ATE 24.0130-0113.1 320mm ATE 24.0930-0131.3 326mm tył 245, 255 i 288mm Trudno nie mieć wątpliwości, jak się na coś takiego patrzy Edytowane 7 Lutego 2015 przez erchi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kolego, nie szukaj ch... do d... Masz 312/255mm Innego wymiaru seryjnie w BEXie nie było. Poxostsje Ci SWAP na 320/288mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A ja mam problem, po wymianie wszystkiego, odpowietrzam układ na zapłonie zaczynając od tylnego kola drugiego tylnego przedniego i kierowcy przedniego, wlalem juz ponad 0,5 l plynunnie leci powietrze a pedał na oddalonym silniku nadal leci w podloge, co zrobiłem źle lub czego nie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zbiorniczek osuszyles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Powiem tak, odkrecilem przewody i tak kapalo zanim odkrecilem dwie duże śruby i przykrecilem nowe zaciski, mam iść i vagiem zrobić ta czynność z od powietrze niem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Moze Ci sie uda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie udało się error mam w tym bkoku , masz jakiś pomysł jak napełnić pompę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dam rade bez twoich aluzji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Przeceniasz swoje możliwości. Nawet ja mam z tym spore problemy a wierz mi ze nie jestem tępy w tej materii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Cos będę musial to zrobic a ty jak widać nie bardzo masz chęci na pomoc wiec w niczym mi nie pomagasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jeszcze nigdy nie zdażyło sie abym odmówił komuś pomocy, tym bardziej na tym forum. Ponizej masz do mnie nr, w każdej chwili możesz do mnie zadzwonić w tej czy innej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Kupię, moze komuś zalegają Jarzma 312 przód a4 b6 po alu zwrotnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Kupię, moze komuś zalegają Jarzma 312 przód a4 b6 po alu zwrotnicę. wiec pisz w dziale kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 mi zalegaja 312 i 255 jakby ktoś chciał. Pisac na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaut02 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mnie również zalegają jarzma, tarcze (TRW), klocki (TRW) - wszystko pod 312 mm. Na tarczach i klockach przejechane około 20 tyś km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Jeszcze nigdy nie zdażyło sie abym odmówił komuś pomocy, tym bardziej na tym forum. Ponizej masz do mnie nr, w każdej chwili możesz do mnie zadzwonić w tej czy innej sprawie. Szanowny kolego Dev - niestety nie mogę wysłać do Ciebie PW (jakaś blokada). Chciałbym zapytać czy zestaw 320/288mm podejdzie w mojej B6 Aktualnie mam standard czyli 288/xxx i felgi 16' B8 oraz 16 stalowe. Po przeczytaniu prawie całego tematu nie znalazłem odpowiedzi. Wygląda na to że najlepiej nie ryzykować i przejść na 312mm tylko z przodu (nie jeżdżę szybko ale pogięły mi się tarcze ferrodo 288mm po półtora roku użytkowania). Edytowane 15 Października 2015 przez Gac3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi