T-żółw Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 łoooo karwa ale piękny śnieg polatało by się bokami niedługo pewnie u nas sypnie
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dzisiaj wzniesienie chyba 37% pokonała bez zająkniącia, mijając po drodze 5er pchane przez 5 osób z towarzyszącej jej X6 co to takiego ?
variocustoms Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 wcale się nie dziwię, że X6 (ni to RWD ni 4WD) stanęło, co do 5erki się nie wypowiem (chociaż S-klasse RWD zimą to też porażka na maksa)
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 bwm serii 5 nie znam tej BMW'oskiej grypsery
soolek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dzisiaj wzniesienie chyba 37% pokonała bez zająkniącia, mijając po drodze 5er pchane przez 5 osób z towarzyszącej jej X6 co to takiego ? Piątka, konkretnie ładne białe E60 z Mpakietem, ale podjechać nie mogło :gwizdanie: łoooo karwa ale piękny śnieg polatało by się bokami niedługo pewnie u nas sypnie Ćwiczę codziennie - od głównej drogi do kwatery mam jakieś 3-4 km i droga full ośnieżona z ładnymi długimi zakrętami
QRi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 wcale się nie dziwię, że X6 (ni to RWD ni 4WD) stanęło, co do 5erki się nie wypowiem (chociaż S-klasse RWD zimą to też porażka na maksa) czytanie ze zrozumieniem 5 stanela, a ludzie z x6 pchali :gwizdanie:
soolek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 wcale się nie dziwię, że X6 (ni to RWD ni 4WD) stanęło, co do 5erki się nie wypowiem (chociaż S-klasse RWD zimą to też porażka na maksa) Nie nie vario, X6 podjechało i w połowie podjazdu zaparkowało sobie w śniegu, żeby wepchnąć piątkę.
Piotrek98igo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 soolek przyznaj sie ze miales lancuchy
soolek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 soolek przyznaj sie ze miales lancuchy Nie, tylko Żonę i dwie Szwagierki na pokładzie. I od razu uprzedzam pytanie - waga piórkowa
Piotrek98igo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 soolek przyznaj sie ze miales lancuchy Nie, tylko Żonę i dwie Szwagierki na pokładzie. I od razu uprzedzam pytanie - waga piórkowa pewnie w 3siedzialy na tylnej kanapie zeby dociazyc
soolek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 soolek przyznaj sie ze miales lancuchy Nie, tylko Żonę i dwie Szwagierki na pokładzie. I od razu uprzedzam pytanie - waga piórkowa pewnie w 3siedzialy na tylnej kanapie zeby dociazyc Fakt, zapomniałem napisać, że siedziały na brzegu bagażnika
variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 wyprzedziłem trochę temat z X6, nie jest wcale dużo lepsza od 5erki, mam znajomych co mają X5 i X6 i dobre zimówki, jak jadą na narty to i tak płaczą, że Volvo X za mniejsze pieniądze podjedzie dalej od ich Beemek, nie krytykując BMW bo nie mam w tym interesu X6 nie jest wcale takie OK, na prostej to OK ale pod górkę to musi być już dobry kierownik, czasami RWD jest lepsze od tych szemranych 4x4 pełnych elektroniki
MARCIN607 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ale śniegu ;( ;( ;( Soolek ale wiesz że wjechałeś tylko dzięki umiejętnościom które nabyłeś jeżdżąc A4
soolek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 ale śniegu ;( ;( ;( Soolek ale wiesz że wjechałeś tylko dzięki umiejętnościom które nabyłeś jeżdżąc A4 Oczywiście, że TAK A tak poważnie, to pierwsze ślizganie na parkingu i całe doświadczenie ze ślizgania się w FWD + ręczny można sobie wsadzić w ... RWD zachowuje się totalnie inaczej - kierujesz tylko i wyłacznie (no prawie) gazem.
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ale śniegu ;( ;( ;( Soolek ale wiesz że wjechałeś tylko dzięki umiejętnościom które nabyłeś jeżdżąc A4 Oczywiście, że TAK A tak poważnie, to pierwsze ślizganie na parkingu i całe doświadczenie ze ślizgania się w FWD + ręczny można sobie wsadzić w ... RWD zachowuje się totalnie inaczej - kierujesz tylko i wyłacznie (no prawie) gazem. to jest piękne w maluchu tak miałem no i kiedyś starszy miał W124 to też latał bokami na samym gazie + redukcja
variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 124 to klasyk do latania bokiem, bardzo dobrze wyważony (wystarczy wyjąć moduł ASR) i na suchym jest driftowóz soolek możesz całkowicie wyłączyć systemy antypoślizgowe czy w pewnym momencie pomimo wyłączenia gdzieś w tle zaczyna to znowu działać?
soolek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 124 to klasyk do latania bokiem, bardzo dobrze wyważony (wystarczy wyjąć moduł ASR) i na suchym jest driftowóz soolek możesz całkowicie wyłączyć systemy antypoślizgowe czy w pewnym momencie pomimo wyłączenia gdzieś w tle zaczyna to znowu działać? Mogę wyłączyć całkiem. Jak raz wcisnę, to wyłącza się trakcja a ESP działa od jakichś 40-50 km/h, czyli wolno mogę sobie bokiem chodzić do woli. Jak przytrzymam, to wwszystko się wyłacza.
variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 nic tylko LSD zakładać i wtedy jest zabawa bo przy otwartym dyfrze to średnio jest, mam złe doświadczenia z Lexusa, w obecnym aucie jest 100% LSD i jest cool
siemasz007 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Miałem kupić takie auto ale trafiła się ładna B6, za E46 w ori M pakiecie to najpiękniejsza 3' jaką wyprodukowali E90 i wszystkie powyżej nie mają w sobie już tego "czegoś"
Rekomendowane odpowiedzi