radimm Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Radzik, halogeny kleiłeś zółtą folią? Jak to się spisuje w warunkach atmosferycznych Daje rade
Krzysiek29 A4 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ja to chyba nie dotrę na tego spota w życiu cały czas mam problem z ABS wysłałem sterownik do regeneracji przysłali mi go po dwóch tygodniach chłop mi zamontował włączył zapłon i dymy tylko poszły:shock3: ze sterownika wielki fiut teraz na szczęście nie zapłaciłem chłopowi za regeneracje,muszę kupić używkę i kodować nie wiecie panowie kto może zakodować taką cześć i za jaką cenę takie usługi chodzą?bo zjadł bym jakiś kubełek na spocie w dobrym towarzystwie a nie ma czym przyjechać
DeXteR_NH Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 siemka Pany! sorry, ze tak późno, ale dzięki za spota wszystkim! ---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- skonczylismy o 00:20 a mówiłem, że skończycie jutro, tzn. dzisiaj! mogłem się założyć, jak chciałeś
DeXteR_NH Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 co tak dzisiaj cicho w wątku? Dzień Kobiet i wszyscy zajęci?
Kuna Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Dzień Dobry, odwiedzę was jutro - macie jakieś ciekawe spoty? Nocuję w Myślenicach - chętnie się po integruje:decayed:
boseron Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 nie wszyscy Pany odebrałem dziś autko od lakiernika i......zrobił sie straszny kocur jeszcze tylko kosmetyka i bedzie
_Gabriel_ Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 nie wszyscy Pany odebrałem dziś autko od lakiernika i......zrobił sie straszny kocur jeszcze tylko kosmetyka i bedzie jakies fotki? ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- wybiera sie ktos jutro do Lapanowa na memoriał?
nex Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 nie wszyscy Pany odebrałem dziś autko od lakiernika i......zrobił sie straszny kocur jeszcze tylko kosmetyka i bedzie i ch... jak już bity :decayed: zdrowia
nex Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 FANTOMAS, pogadamy na jakiś temat?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- Panowie, będę w tym roku kupował zawias gwintowany -2 do -7cm MTS. Czy ktoś doradzi i powie coś na temat tej firmy?? Chce gwinta bo mogę dopasować w razie czego do warunków.
PABLO Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Dzień Kobiet, pewnie wszyscy w kinie Siema Themoniasty, zjawisz się na spocie przed zlotem??
_Gabriel_ Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 siema może ja się wybiorę daj znac jak bedziesz jechal...
boseron Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Nex zdrowie tak na szybko po odbiorze od lakiernika wygląda teraz tak , poszedł grill w czerń dziś kupiłem nowe kratki, czekam na halogeny i zmieniam klosze lamp i skończone, aha..... na deser będzie jesze jeden mod i to już jutro rano
radimm Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Nex zdrowie tak na szybko po odbiorze od lakiernika wygląda teraz tak , poszedł grill w czerń http://images49.fotosik.pl/1827/89da0a173ed81263gen.jpg dziś kupiłem nowe kratki, czekam na halogeny i zmieniam klosze lamp i skończone, aha..... na deser będzie jesze jeden mod i to już jutro rano ładnie ładnie Panie :thumbup1:
nex Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 byliście na tej hamowni? boseron, fantowski, Wąski ?. Jaki mod no powiedz
Rekomendowane odpowiedzi