PABLO Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 btw, dzisiaj mrugalem jakiemus gosciowi w B5 sedan ciemna zielen na ramkach klubowych bo myslalem ze ktos od nas, wymijam go a ten sie na mnie patrzy jakbym nie wiem co mu zrobil pewno ktos opchnal fure z ramkami i gosciu nawet nie wie o co kaman Pewnie mehow'a była B5, miał lampy z przodu polifty + hid.
Radekst Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 zgadza sie, przedlift z lampami z polifta+hid ramki srebrne
PABLO Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 a czy w B5 był mikro lift bo kumpel Pabla ma aluminiowe dywaniki i nie wie czy to sprzed tego mini czy mikro Dojebayeś bo to było amelyynium więc Czekam na kolejne welurowe ale chłop coś odpier^^la bo tydzień temu kupiłem i jeszcze nie dotarły a miał być kurier.
Radekst Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Czekam na kolejne welurowe ale chłop coś odpier^^la bo tydzień temu kupiłem i jeszcze nie dotarły a miał być kurier. ktore kupiles?
lennox Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 siemanko, jak tam Pany? Opuchlizna i malinowe nosy zeszły?
boseron Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Dante dziękuje za pomoc no to gramy z barmanami
Wąski Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 btw, dzisiaj mrugalem jakiemus gosciowi w B5 sedan ciemna zielen na ramkach klubowych bo myslalem ze ktos od nas, wymijam go a ten sie na mnie patrzy jakbym nie wiem co mu zrobil pewno ktos opchnal fure z ramkami i gosciu nawet nie wie o co kaman nie tylko na Ciebie :wink:codziennie rano go widzę na NH---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- Bieremy?czekam do końca licytacji---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- To zapytam jeszcze raz , jedziemy w czwartek na Kartingi? No to jestemy umowieni. Prop rybitwy bo jest podobno spoks.jak zawsze
KERCZI Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Waski co z Chlopem z AutoSpeciala? dowiedzial sie cos??
fantowski Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ja w piątek mogę tak? nie masz innych planów? ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- , gdzie w Krk kupię żółtą folię do oklejenia halogenów?? widzę, że kolega wie na kim wzorować sie ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------
radimm Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ja w piątek mogę tak? nie masz innych planów? ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- , gdzie w Krk kupię żółtą folię do oklejenia halogenów?? widzę, że kolega wie na kim wzorować sie ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------
fantowski Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ja w piątek mogę tak? nie masz innych planów? ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- , gdzie w Krk kupię żółtą folię do oklejenia halogenów?? widzę, że kolega wie na kim wzorować sie ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------
PABLO Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Wygrana która nie cieszy tak bardzo Statystyki bramek sobie podbili
nex Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 widzę, że kolega wie na kim wzorować sie nie robiłeś czasem niedawno programu w TTC?? :grin:
Rekomendowane odpowiedzi