Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Ale pojechales Perfidny...

Boseron to policjant... :polew: Nie slyszales dowcipow o policjantach... ?? Bez urazy boseron, blondynka tez sie niekiedy madra trafi... :gwizdanie:

Ja rano wychodze z domu do roboty, podchodze do auta a tu kolpakow niema :(

Zostal tylko 1 :(

Dobrze ze w promieniu 50m na okolo autka znalazlem pozostale 3 sztuki :decayed:

Darli morde gowniarze w nocy, samochod stal kolo jezdni, wiec idac chodnikiem by na niego nie wpadli! Stawiam go tam od czasu gdy na moim starym Seicento zrobili sobie parkiet z dachu :wallbash:

Musieli przejsc jakies 10-15m po sniegu i chlapie, ale jak widac dla pijanych sku.... to nie problem... :angry:

Co za banda debili...

Zastanawia mnie czy powodem moga byc blach KNS ?? Wydaje mi sie to najbardziej prawdopodobne, poniewaz inne auta byly nie ruszone...

No i w konsekwencji spoznilem sie przez kut... do roboty :wallbash:

Co do wycieraczek i przekladania pio to u mnie bylo tak:

Kupilem valeo silencio, zalozylem wycieraczki i okazalo sie, ze prawa wyciera OK a lewa praktycznie wcale, pomyslalem ze powodem moze byc pioro dociskowe, ktorego nowe wycieraczki nie posiadaly :thumbdown: Po jakims czasie zmienilem na stare piora i przelozylem gumki z nowych wycieraczek do starych pior i okazalo sie ze tak jak pisalem juz wczesniej wycieraja tylko w jedna strone :( Prawa wycierala itak lepiej niz tamta nowa valeo! Teraz chyba zaloze prawa nowa valeo a lewa stara z nowym piorem, choc itak to nie bedzie to co chcial bym miec...

Wniosek moj jest taki, czasem lepsze chinskie badziewie od ori, PABLO kupil dziadostwo i jest zadowolony a ja szukalem dlugo, w koncu kupilem i jest parodia :angry:

Nastepne to chyba kupie sobie srebrne, beda ladniej wygladaly przynajmniej, a moze akurat trafie na takie co beda sie dobrze spisywaly...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tepych h*ji u nas nie brakuje :thumbdown: Złodziei i kretaczy

Opublikowano

Jeszcze da sie zrozumiec jak ktos kradnie dla zysku, ale takie chuliganstwo ze niszcza cos i nic z tego nie maja to juz mnie strasznie wku...

Powinno sie do takich kut... strzelac, po co taki kretyn ma zyc ??? Do roboty nie pojdzie, mamusia go utrzymuje a wczesniej czy pozniej trafi do paki i bedzie mial wczasy za pieniadze podatnikow...

Opublikowano

Jeszcze da sie zrozumiec jak ktos kradnie dla zysku, ale takie chuliganstwo ze niszcza cos i nic z tego nie maja to juz mnie strasznie wku...

Powinno sie do takich kut... strzelac, po co taki kretyn ma zyc ??? Do roboty nie pojdzie, mamusia go utrzymuje a wczesniej czy pozniej trafi do paki i bedzie mial wczasy za pieniadze podatnikow...

Podzielam zdanie odszczelic i juz :good:
Opublikowano

Bruno nie zrozumiałeś mnie , treść mojej wypowiedzi tylko w części piętnuje postępowanie Boserona , ja zwróciłem uwagę na to że zamiast samemu wymienić gumki tracił czas i nerwy w serwisach , bo nie piszę o naprawie wspomagania czy turbiny , lecz chodziło mi o to że jest wiele usterek czy wymian które można i powinno się moim zdaniem wykonać samemu a nie z byle gównem jechać do "fachowca" i nie ma najmniejszego znaczenia czy jest się studentem , policjantem czy dyrektorem banku

Opublikowano

Hehehe Bruno - Witamy w Nowej Hucie :cool1:

A Wasze przeżycia z wycieraczkami :kox:

Opublikowano

Perfidny ale pojechałes po bandzie

więc tak.... w początkowej fazie chciałem kupić wycieraczki i sam sobie zmienić bo to zaden problem tylko w sklepie okazało sie ze nie ma takich wycieraczek z zaczepami jak ja mam wiec zapytałem gościa czy takie mają na to on powiedział zebym wjechał na hale to mi założą od razu jak znajdzie na półce i sie zaczeło..... bez urazy ale gume potrafie zmienić( nie tylko tą antykoncepcyjną :polew:) nigdy nie korzystałem z pomocy drogowej a...... i dzieciaka tez mam więc....... :angry: f*ck...... :wallbash: na drugi raz zastanów sie nad tym co piszesz!!!

Opublikowano

Bo masz nietypowy rocznik... :gwizdanie:

Opublikowano

Boseron => :good: :good: :good:

........gume potrafie sam zmienic :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Hehehe Bruno - Witamy w Nowej Hucie :cool1:

A Wasze przeżycia z wycieraczkami :kox:

Jarko w Hucie mieszkam juz 6 lat jak nie wiecej, bylo rzeczywiscie niebezpiecznie na poczatku, ale teraz to juz jest OK z mojego punktu widzenia. Nikt sie mnie nie czepia jesli o to chodzi, a jesli sie chce przyczepic to nie ma problemu moge sie z nim ustawic na solo, ale wkur... mnie fakt, ze wszystko co mnie dotyka dzieje sie bez mojej obecnosci i nie mam na to wplywu a nie bede przeciez cala noc czatowal przyklejony do szyby... :angry:

Goscia co mi szybe wybil w starym aucie zlapalem praktycznie sam choc gosc mial tasak kuchenny a drugi siekiere, z ktorej obuch zostal u mnie w samochodzie, bo jak chcial go wyciagnac to go wystraszylem! Ale w przyplywie adrenaliny nie mysli sie o sobie tylko o wlasnej rodzinie czy mieniu, na ktore robisz niekiedy cale zycie...

No i wpadl na radiowoz, wiec z pewnoscia to byl ten co mi szybe rozbil chcac ukrasc fotelik dziecinny...

Drugi niestety uciekl, ale tamten go sypnal, wiec byli obydwaj znani!

Policja przyslala jakas laske z psem, zeby poszedl za tropem tego drugiego, goscie mieli lapy tluste od kurczaka i zostawili tluste slady wiec koles z daktyloskopi nie mogl sciagnac odciskow i jeszcze na mnie sie wydarl ze sobie pedzelek popsul... :polew:

Pies zamiast za tropem goscia to poszedl do trawy, gdzie wywalil tamten koles resztki z kurczaka, normalnie parodia...

Trwalo to od godz 2-7 rano, szukali trzonka od siekiery i nie znalezli, ja rano poszedlem sie przejsc (gdy spisywali papiery i opisywali dowody) w kierunku gdzie gosc uciekl i wyobrazcie sobie ze lezal kolo samochodu gdzie te debile wczesniej szukali...

No i wyobrazcie sobie ze umorzyli sprawe... i na tym sie rzecz skonczyla!

Czlowiek naraza zdrowie a nawet zycie a policja ma w d*p... wszystko bo dla nich bedzie wiecej roboty i lepiej jest wypuscic takiego delikwenta!!!

I niech mi ktos powie, ze najlepszym rozwiazaniem nie jest kupic sobie giwere i strzelac po nogach, kolanach, itp...

Opublikowano

Łukasz :) wybacz mi jeśli uraziłem Twoją godność ale absolutnie nie to było moim zamiarem , poprostu przy okazji twoich perypetii postanowiłem napiętnować lawinowo postępującą ignorancję posiadaczy samochodów , i w żadnym razie nie wszedłem w twoje życie prywatne i intymne (gratuluję bycia ojcem) lecz pisałem o ignorantach motoryzacyjnych których niestety wciąż przybywa , a to że niektórzy opatrznie zrozumieli mój tekst i przesłanie w nim zawarte wynika chyba ze złej woli lub problemów ze zrozumieniem tekstu , więc kończąc ten temat z przymrużeniem oka życzę wszystkim aby czerpali mnóstwo radości i satysfakcji z prac przy swoich niuniach i nie potrzebowali korzystać z często wątpliwej jakości usług "fachowców" :>

Opublikowano

ok nie ma sprawy Perfidny loozik :decayed:

dobra spadam Panowie do Zakopanego jestem tam do niedzieli tak ze nie bedzie mnie na forum. Pozdrowienia for all :hi:

nartki nartki nartki :gwizdanie:

Opublikowano

Baw sie dobrze i sie nie polam... :polew:

Opublikowano

...na koniec stwerdził ze mam nietypowy rocznik auta :polew: :polew:

faktycznie taki glupi, nieparzysty, ...

Opublikowano

jak tam tx-didi lans i podryw na nowe podswietlenie jest?

Opublikowano

jak tam tx-didi lans i podryw na nowe podswietlenie jest?

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ty się lepiej Kerczi pochwal jak tam bezpieczniki :gwizdanie:

Opublikowano

Ty się lepiej Kerczi pochwal jak tam bezpieczniki :gwizdanie:

doszedlem od pierwszego strzala, musialem tylko sie ogrzac :)[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 19:47_________________________________________________DOWCIP :)

Facet u seksuologa: - Doktorze, moja żona bardzo dziwnie zachowuje się podczas orgazmu... - Proszę się nie martwić - kobiety bardzo różnie zachowują się w takiej chwili - jęczą, stękają, krzyczą, drapią, niektóre nawet gryzą... - No i o to chodzi, doktorze. A moja tylko łyka i patrzy na mnie taka obrażona...

Opublikowano

Karol :kox:

Opublikowano

Karol :kox:

to nie moja wina ze taki jestem ;p

trzeba kochac i akceptowac :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 20:20_________________________________________________http://www.wykop.pl/link/145319/cejrowski-o-tzw-torbach-ekologicznych