Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 No tak ale kto jest klonem kogo?? hmmm nie pomyślałem coś trzebaby wymyślić zeby ich rozróżnić jak się to się jakieś testy wymyśli
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ale wyczailem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25243.0 Ludzie sie przejeli jak by mial koles sie na spocie pojawic Max dales popalic
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ale wyczailem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25243.0 Ludzie sie przejeli jak by mial koles sie na spocie pojawic Max dales popalic temat do kosza
Gość Murzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 eh i nie zdazylem zobaczyc co to....
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Nikt nie ma dostepu Tam bym nowy MAX powinno wszystko tlumaczyc
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Max założył drugie konto, żeby przetestować możliwość dodawania podpisu
sokolnh Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 ten temat powinien sie zwac Spociki Krakowskie & Loża Szyderców no ja widziałem ten temat z klonem Maxa, jak go wszyscy ładnie przywitali
Mad_MAX Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 oj chlopaki chlopaki Dobrze ze nie wiecie co bylo wczesniej ze tak sobie pewne slowa wymieniacie hehehe
Gość trueogre Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Aleście poświrowali spamerzy, jakies klony, bojowe kurczaki, ale tak to jest jak w sobotę się w domu siedzi zamiast się bawić i relaksować na łonie przyrody :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 sie pracuje, zeby Ogry mogly sie lenic
Gość trueogre Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 sie pracuje, zeby Ogry mogly sie lenic Oj źle trafiłeś, Ogry się nie lenią, nie mają sierści :polew:
mega13 Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Sa zwierzaki,murzyny,demony Wszystko chyba Murzyn, sztuk jedna zawsze może być Murzyn + klon, kaczka ma klona to czemu on miałby nie mieć jak na razie, klon nieznany Zaraz, zaraz, zaraz a jaką mamy pewność że na spotach zawsze pojawia się ten sam Murzyn??? :kox: Może raz jest on a raz jego klon , i tak nie mamy jak tego sprawdzić. :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2008, 22:27 _________________________________________________Grzesiu jeszcze nie zarejstrowane, ale coś pomyślę może się jakoś uda zaglądnąć. Tylko coś mi skrzynia odwala maniane, jak odpalam święcą wszystkie biegi i szarpie, zgaszę odpalę jeszcze raz i jest OK. Znajomy mówi ż wchodzi w tryb awaryjny, ale dlaczego to nie mam pojęcia, co z tym zrobić też nie mam pojęcia.... :wallbash: :( :confused4:
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 co to się dzieje? 12 godzin pomiędzy wczorajszą a dzisiajeszą wypowiedzią...
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 dzięki za spota wczorajszym obecnym w Kraku :gwizdanie: Trasa do zakopca wczorajasza to jedna wielka męka.... 4 godziny! wszystkie drogi zakorkowane, dramacik.... mysle ze dzis będzie tez dużo autek na spociku.... :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Trasa do zakopca wczorajasza to jedna wielka męka.... 4 godziny! wszystkie drogi zakorkowane, dramacik.... Czyli oko mam niezłe. Faktycznie wczorajsza zakopianka to porażka.
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 Cała Wawa jechała na ferie..... w Skomielnej na ksrzyżowaniu to z kazdej strony był korek, od strony Rabki Krakowa Wadowic i swiatła co 5 sekund sie zmieniały kosmos....ah Ci drogowcy....
Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 A co tu tak cicho....Wszyscy spia czy jak Pujdzie ktos za mnie na egzamin z matematyki za tydzien???
Rekomendowane odpowiedzi