ozi_wells Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 all. No to pewnie imprezy odwołane po tej tragedii skoro jest 3-dniowa żałoba narodowa... Panowie polecam film "Zapowiedz" byłem wczoraj na tym i jest naprawdę kozak potwierdzam też byłem i naprawde fajny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 no niestety 2 felgi pęknięte, 2 scharatane... ale to i tak nic przy 6 wyrwanych krawężnikach. Nie polecam wyprzedzania na łuku przy 150 na nowo oddnej drodze gdzie może zdarzyć się troszke piachu... ;( ;( ;([br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 14:59_________________________________________________Kraweznik po pierwszym uderzeniu A tu ślad jak leciałem na rozwalonych kołach na drugi krawęznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 o k**** no no no... a zawias cały?? nieźle przyświrowałeś a po lewej na drugim zdjeciu to zbiegowisko gapiów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 no zawias wyglada na cały. dokładniej podjade go jutro sprawdzić. No troszke za szybko było. 30 sekund po tym podjechali koledzy z agencji reklamowej którzy kręcili na tym odcinku reklame scirocco. Mówiłem im że jakby byli minute wcześniej to by mieli zaje***ty film... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Sieman dowaliłeś ale najważniejsze że nic Ci się nie stało. Nie pytam się jak było bo już wszystko wiem po telefonie, wariacie jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Na początku nie wiedziałem co zrobić bo zapas mam tylko jeden a koła rozwalone dwa (do tego jeszcze niewiadomo czy dojazdówka by weszła na przedni hamulec). Na szczęscie zadziałało bielskie assistance w postaci Maćka- Mk4, który użyczył mi dwa swoje koła. Z tego miejsca- jeszcze raz wielkie dzięki Maciek. (choć pewnie i tak nie przeczytasz bo to wątek małopolski) [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 16:39_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Pingwin miałeś dużo szczęścia dobrze że tylko felgi i opony Poniosło Cię ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekd1305 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam Panów po dłuzszej przerwie i pozdrawiam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ale przywaliłeś. Całe szczęście że nie wydachowałeś i nic ci się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Siemian, całe szczęście żeś cały, ale muszę to napisać: jak u wielu ludzi auto doinwestowane, felga wypas ale te opony to kufa do kosiarki bym nie założył, zwłaszcza preferując szybki styl jazdy, i nie piszcie, że na wysokim dobrym bieżniku byłoby to samo, piach piachem ale nie wszystkie naraz były na piachu i ta reszta (gdyby była dobra) mogłaby przytrzymać na torze jazdy. Trochę moralizatorstwa ale chyba masz nauczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ale przywaliłeś. Całe szczęście że nie wydachowałeś i nic ci się nie stało he he ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 rtocki akurat na oponach nigdy bym nie oszczędzał. Miałem jechać w tym tygoniu kupic nowe. Jak przesle Ci zdjecie drogi i łuku to zrozumiesz że dobra opona by nic nie dała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ale miałes łyse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 siema od piątku jetem bardziej rozpoznawalny założyłem ramki pod rejestrację z logiem klubu, bardzo fajnie wygląda i naklejka na klapie zamiast znaczka A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 rtocki akurat na oponach nigdy bym nie oszczędzał. Miałem jechać w tym tygoniu kupic nowe. Jak przesle Ci zdjecie drogi i łuku to zrozumiesz że dobra opona by nic nie dała... W każdych warunkach i na każdym łuku jest różnica między prawie łysolem a dobrą gumą i Twój argument nie ma żadnego uzasadnienia. Nie pisałem że na pewno byś nie wykutał ale szanse na wyjście byłyby na pewno większe. A mając świadomość jak mizerny jest kontakt z nawierzchnią (przypominam, że całość naszych ponad półtoratonowych, często 200-tu konnych szankierków trzyma się powierzchnią łącznie nie przekraczającą kartki A4) mogłeś powstrzymać żyłkę driftera do czasu wymiany kondomów. No nieważne, najważniejsze żeś cały i fura w miarę też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 no dokładnie- mój błąd. Jeszcze rano je dojechałem na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 No no kolego miałeś szczęście, dobrze że nie skończyło sie tak jak u tych z BMW na Bora Kmorowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Siemian nawet nie chce mi sie komentować tego co zrobiłeś :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 guten abend sunshines Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 guten abend sunshines siemasz włacz gg :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi