nex Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kamil albo ja jestem ślepy bo nie widze dla czego tak napisał z koro kerczi wstawił screena że kase wyłał 3-go Prezeciez KERCZI wstawił screena dopiero na koncu..., a on obwiniał go wcześniej, po screenie rozmowa się zakończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ale kase wyłał mu 3 a dziś jest 21 coś mi tu nie gra[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 16:15_________________________________________________czy lama chciał go naciągnąć na więcej, ciekawe czy Kerczi dostał od niego wiadomość z przeprosinami albo coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 czy lama chciał go naciągnąć na więcej Sorry, ale nie mogę :polew: A to podła lama! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kerczi nie dostal pw ani zadnych przeprosin, nagle "kolega" lama jakos zniknal z forum ale niech on mi nie wysyla zadnego pw i sie odczepi w piz*u... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kerczi nie dostal pw ani zadnych przeprosin, nagle "kolega" lama jakos zniknal z forum ale niech on mi nie wysyla zadnego pw i sie odczepi w piz*u... Hmmmm to pewnie przez Ciebie Ty łotrze PRZEPĘDZIŁEŚ klubowicza Ty Ty nie dobry :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kerczi nie dostal pw ani zadnych przeprosin, nagle "kolega" lama jakos zniknal z forum ale niech on mi nie wysyla zadnego pw i sie odczepi w piz*u... tak to już jest z dzieciakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 a w ogóle to lama pluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 a w ogóle to lama pluje... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kerczi nie dostal pw ani zadnych przeprosin, nagle "kolega" lama jakos zniknal z forum ale niech on mi nie wysyla zadnego pw i sie odczepi w piz*u... ciekawe kiedy do mnie się zgłosi BTW temat już dawno powinien zniknąć z forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 czy lama chciał go naciągnąć na więcej Sorry, ale nie mogę :polew: A to podła lama! :polew: :polew: :polew: :polew: masakra leze i kwicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Haloha :> O rzesz cholera przewróciłem się przez tę Lame :polew: [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________Panowie czy ktoś może potwierdzić że czarna R8ka co jezdzi po Krk stoi na co dzień pod biurowcem (campgemini) koło ronda polsatu bo kumpel twierdzi że jego szef (menager) jezdzi taką :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Pablo , weź zmądrzej...[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 23:37_________________________________________________potwierdzam , idz już spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Pablo , weź zmądrzej... Trzeniu no pytam się tylko czy to prawda a nie pisz do mnie takich rzeczy... Jutro będą fotki i zobaczymy czy zna się na audicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Pablo , weź zmądrzej...[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 23:37_________________________________________________potwierdzam , idz już spać Piotrek, moze to jest akurat wazne dla Niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Trzeniu zauważyłem że wszystko co jest nie po twojej myśli to jest bardzo śmieszne i zabawne, wogole najlepiej zgnoić gościa bo zadał pytanie twoim zdaniem jak plebs tak?? A może ma pytanie bądź chęć napisać na forum coś co go interesuje. Jeśli nie potrafisz mu pomóc to poprostu za przeproszeniem zamnij buzie i nie próbuj udowodnić że jesteś mądrzejszy bądź też zwinniejszy sprytniejszy solidniejszy sratatata a z niego jest zwykły idiota . Bez urazy ale przyhamuj Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Spoko nex, niech chłopak myśli że wszystkim rozumy pozjadał Dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 a w ogóle to lama pluje... :polew: :polew: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 08:12_________________________________________________ Haloha :> O rzesz cholera przewróciłem się przez tę Lame :polew: [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________Panowie czy ktoś może potwierdzić że czarna R8ka co jezdzi po Krk stoi na co dzień pod biurowcem (campgemini) koło ronda polsatu bo kumpel twierdzi że jego szef (menager) jezdzi taką :?: Nie to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Siema Siema Karakusy.. [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 08:42_________________________________________________http://www.rotfl.com.pl/details,35455.html :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: TANIO SPRZEDAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 a w ogóle to lama pluje... :polew: :polew: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 08:12_________________________________________________ Haloha :> O rzesz cholera przewróciłem się przez tę Lame :polew: [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________Panowie czy ktoś może potwierdzić że czarna R8ka co jezdzi po Krk stoi na co dzień pod biurowcem (campgemini) koło ronda polsatu bo kumpel twierdzi że jego szef (menager) jezdzi taką :?: Nie to moje Wiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 http://www.rotfl.com.pl/details,37308.html :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi