sokolnh Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 u mnie tak świeci 6000k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Pokaz fotunie swiatla przed samochodem....[br]Dopisany: Styczeń 23, 2008, 06:05:24 _________________________________________________Co powiecie jak bym zapodal cos takiego zamiast moich??? http://allegro.pl/item297939842_koncowki_tlumikow_ulter_z_dyfuzorem_dzwieku.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Pokaz fotunie swiatla przed samochodem.... jutro zrobie Co powiecie jak bym zapodal cos takiego zamiast moich??? http://allegro.pl/item297939842_koncowki_tlumikow_ulter_z_dyfuzorem_dzwieku.html wszystko bedzie lepsze a tak serio to spoko, bedzie dobrze wygladało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jak sie uda zalatwic znizke u CS to za zaoszczedzona kaske kupie takie koncowki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Kufa Senegal przegrywa , nieeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tukan - prosze Cie - zrób cos rozsadnego "ŚWIETNIE PASUJE DO ASTRY, LANOSA , CIVIC..." Jak zrobisz program, to bedziesz szukal wygietych w dól Sokol - to swieca tak jak moje Cuber ma cos oszukane te 6k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tukan - prosze Cie - zrób cos rozsadnego "ŚWIETNIE PASUJE DO ASTRY, LANOSA , CIVIC..." :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Chodzi o te http://allegro.pl/item299348250_koncowka_ulter_n1_10k_owal_super_sport.html tamto bylo pokazowo :gwizdanie: W doł napewno nie bedzie......Jedynie z 4 zejde na 2 x owal jak w RS albo jak w RS w B5 z jednej strony dwie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 W doł napewno nie bedzie......Jedynie z 4 zejde na 2 x owal jak w RS albo jak w RS w B5 z jednej strony dwie.... zapisze sobie to w notesiku i porozmawiamy jak wyciagniesz z auta >160KM Ja jestem jednak zwolennikiem bardziej tresci w delikatnej formie, niz przerostu formy nad trescia. Co z tego, ze auto szybko wyglada, jak ledwo co jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 W doł napewno nie bedzie......Jedynie z 4 zejde na 2 x owal jak w RS albo jak w RS w B5 z jednej strony dwie.... zapisze sobie to w notesiku i porozmawiamy jak wyciagniesz z auta >160KM Ja jestem jednak zwolennikiem bardziej tresci w delikatnej formie, niz przerostu formy nad trescia. Co z tego, ze auto szybko wyglada, jak ledwo co jezdzi Oj pogadamy pogadamy uwiez.....Ale jak mam zderzaki od RS to i wydech pasuje miec taki...A nie rury w dól...A to ze jest przerost formy nad trescia to nie moja wina takie kupilem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 uwierz no mamy 3 PD'ki w roznych konfiguracjach - mysle ze rozmowe zaczniemy od lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Cuber ma cos oszukane te 6k ... i przepłacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 uwierz no mamy 3 PD'ki w roznych konfiguracjach - mysle ze rozmowe zaczniemy od lotniska Taka mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekran Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 u mnie tak świeci 6000k witam po przerwie, swięcą Ci tak samo jak moje - zresztą u tego samego gościa kupiłem, jak dla mnie efekt pożądany Sokolnh musisz tylko te zolte "sikowate" postojowki czym predzej zmienic... Ja wlozylem pojedyncze LEDy, ale mi FIS na postojowkach spalona zarowke wyswietla. Przymierzam sie do zakupu 5LEd bo maja wiekszy pobor pradu, wiec moze FIS je zauwazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ekran, też wziołes 6000k ? no nie są sikowate postojówki tylko hella blue no ledy bede kupował, Max ma działac w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Giercujemy co dzis w medala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 22,30 jak co sie pisze puzniej moze byc problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam Ja mam 4800 k ori u mnie w niuni pozatym załozyłem sobie obramówki na liczniki. Wyglada za***iście, jedyny problem przy zakładaniu to że szybka licznika jest klejona i musialem bardzo delikatie ja odrywac. Ale jakoś poszło bynajmniej efek super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 dowaliles to sie wciska przez otwory, a nie odkleja szybke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Murzyn owszem te mniejsze kóeczka owszem ale te większe jak maja przejść??[br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 22:18 _________________________________________________przecierz zewnętrzne średnice są większe niż otwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi