Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 JEST KRAKÓW JEST ZABAWA!!!!!!!!!!!!!! frontera daje rade
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 następna kolejka już za tydzień Themon , Rex, Trueogre i Cuber -> dzieki za miły wieczór w kibicowskim gronie
rex Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Themon , Rex, Trueogre i Cuber -> dzieki za miły wieczór w kibicowskim gronie Dzię-ku-je-my :decayed:
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 następna kolejka już za tydzień Themon , Rex, Trueogre i Cuber -> dzieki za miły wieczór w kibicowskim gronie cała przyjemnosc po Naszej stronie!! nie zmienia to faktu ze jutro najważniejszy mecz sobotniej kolejki jest gdzie??? na ul KAŁUZY!!!!!!!!!!!!! godzina 16sta
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 a kto grał wogóle ? Hutnik z Avią Swidnik
mega13 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 HIDy założone, jest kosmos, taka różnica że wczoraj patrzyłem co jedzie za mną że jeszcze przedemną drogę oświetla.... :polew:
Mad_MAX Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Czesc wszystkim. Niestety Wisla slaba jak zawsze na wiosne A myslalem ze Ronaldinho wejdzie chociaz na chwile Jestem po testach na kapciach 245/40/18" RS6 :thumbdown: Katastrofa !! Poki na prostej drodze jest calkiem OK , to koleiny , dziury , po prostu rozpacz I chyba mi zniknelo ze 100KM hehehe Takze 17" jednak beda na autku No chyba ze cos sie odmieni z jazda na 18" hehe [br]Dopisany: 23 Luty 2008, 11:18 _________________________________________________Ale wyglad po prostu MIAZDZY Stalem przed autem z 15min i sie patrzylem hehehe :blink: Wyglad KOX Jazda nie KOX hehe
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 Max to dawaj fotke jak wygląda furka na 18-stkach :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Nie zrobilem niestety fotek , bo w moim super telefonie nie ma aparatu hehe Jeszcze moze w poniedzialek sie ich pozycze , to wezme aparat i zrobie zdjecia :naughty:
sokolnh Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 a kto grał wogóle ? Hutnik z Avią Swidnik no ja wiedziałem odrazu że jesteście przeżutami w koszulkach Wisły i Cracovii HIDy założone, jest kosmos, taka różnica że wczoraj patrzyłem co jedzie za mną że jeszcze przedemną drogę oświetla.... :polew: no to git, wyczysciłes te soczewki ? Mad_MAX, przyjedz na spota, obczaimy
Mad_MAX Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Juz ich nie mam wczoraj godzine na nich jezdzilem , pozyczylem sie zeby sprawdzic jak sie na tym jezdzi. W poniedzialek sie ich pozycze jeszcze to mozna jakiegos mini spota zrobic
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 Zakładacie Panowie już letnie czy jeszcze się wstrzymujecie? Bo ja chyba nie wytrzymam i założe :gwizdanie:
themOn Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja poczekam, aż sie temp. ustabilizuje na poziomie min. +8C. Trzeniek dzieki za bibke :th: Rex zniszczyles psychike gosciowi z volvo
Mad_MAX Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja zakladam jak tylko kupie Jak kupie w tym tygodniu to zakladam!!! JUZ PO ZIMIE!!!!!
Gość trueogre Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Cuberku jeśli dziś jest jakis ważny mecz to na St. James' Park - gdzie MU dokopie newcastle na kauży to co ewentualnie jakiś piknik lub sam nie wiem co :tongue4: _________________________________________________ A jeszcze co do magnesików, to na razie mam klubową lodówkę bo autko nie umyte to nie będę zakładał
Gość trueogre Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ja po wiśle zakładam Ja chyba założe na Wisłę :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 Na Wisłe ja juz bede miał założone heheh jak jutro bedzie cieplutko to zakładam :th: Ogruś fajowskie masz te magnesiki
Gość kulig Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Nie za wczesnie chcecie zakladac letnie kola?
Rekomendowane odpowiedzi