Gość TrueOgre Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czy jeszcze ktoś oprócz mnie jest na lecie ? ja również i.... myślałem że k%&*wa nie dojadę z Bonarki na Kliny 5km/h no mega fajnie drogi wyglądają, zabawa przednia :evil: :evil:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 20:22_________________________________________________
Tukan Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja jutro jade na slask ciekawe jak bedzie rano
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja tez jestem na letnich, ale nie mam Q
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja jutro jade na slask ciekawe jak bedzie rano wpadaj na spota do Katowic :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja tez jestem na letnich, ale nie mam Q Q Ci w hamowaniu nie pomoże, wręcz przeciwnie
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja tez jestem na letnich, ale nie mam Q Q Ci w hamowaniu nie pomoże, wręcz przeciwnie raczej mowilem o zabawie
sokolnh Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja tez jestem na letnich, ale nie mam Q Q Ci w hamowaniu nie pomoże, wręcz przeciwnie raczej mowilem o zabawie do tego Q tez nie jest potrzebne
rex Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dobra, ja wsiadam w auto się pokręcić. Za duża pokusa
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dobra, ja wsiadam w auto się pokręcić. Za duża pokusa a gdzie jedziesz ?
rex Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Pokręcić się, poślizgać - konkretnego planu nie mam gdzie. Chcę się Forka zacząć uczyć, a najlepiej w ekstremalnych warunkach (lód na ulicy + letnie)
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Niezła jest szklanka dzisiaj na drodze, kilka stłuczek było po drodze jak jechałem :gwizdanie:
zieluch Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 rzeczywiscie to juz nie jego profesja. Dzisiaj Kobita wyslala mi mmsa jak wyglada autko z czarnym grillem bo chcialem kiedys zmienic i z Nia rozmawialem ..i co mi wyslala??? p.s. przestrasznie Ci kopci to auto Widziałeś kerczi nawet twoja kobieta wie co fajne :> PS dzisiaj jechałem i nie kopci, muszę zdjagnwzowac te wtryski jak sikają
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 bo w czasie jazdy kopcił nie będzie. Zieluch sprawdź sobie jeszcze poziom oleju - bo jak jest wyższy niż powinien to nie wesoło Daj znać na PW
sokolnh Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 PS dzisiaj jechałem i nie kopci, muszę zdjagnwzowac te wtryski jak sikają a dziury w dolocie nie masz przypadkiem ?
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 W sobotę odbył się w Taawie pokaz mody i prezentacja "ciuchów" nowego sklepu Fruscio który został otwarty właśnie w sobotę. Było na co popatrzeć :naughty: :gwizdanie: http://krakow.mynight.pl/_page/coll/gallery/max/1b/52/f8.jpg
zieluch Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 PS dzisiaj jechałem i nie kopci, muszę zdjagnwzowac te wtryski jak sikają a dziury w dolocie nie masz przypadkiem ? Nie wiem do środy nie bardzo mam czas na cokolwiek ale zajmę się tym. Co do oleju to sam wlewałem 8.5l także powinno być ok
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 PS dzisiaj jechałem i nie kopci, muszę zdjagnwzowac te wtryski jak sikają a dziury w dolocie nie masz przypadkiem ? Nie wiem do środy nie bardzo mam czas na cokolwiek ale zajmę się tym. Co do oleju to sam wlewałem 8.5l także powinno być ok no właśnie to ile wlewałeś nie ma nic wspólnego z tym ile możesz mieć teraz
Tukan Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja jutro jade na slask ciekawe jak bedzie rano wpadaj na spota do Katowic :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale bede o 10 i to w Bieruniu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi