siemian Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 a mnie mgiełkowe spryskiwacze wk***iają... Naprawde. Nie wiem czemu ale wole zwykłe. Używałeś sobie mgiełkowych przy 240 km/h?
Gość PrZeMiAn Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 a mnie mgiełkowe spryskiwacze wk***ją... Naprawde. Nie wiem czemu ale wole zwykłe. Używałeś sobie mgiełkowych przy 240 km/h? Siemian z taka predkoscia to Ty tylko jezdzisz Ledwo startujesz na swiatlach i juz jest 240 km/h i po hamulcach
nex Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 a mnie mgiełkowe spryskiwacze wk***ją... Naprawde. Nie wiem czemu ale wole zwykłe. Używałeś sobie mgiełkowych przy 240 km/h? a używałeś zwykłych dobrze spryskujących przy 240km/h, przy 40km/h? spryskiwał być 2 auta za sobą a nie szybe więc nie piernicz . Mgiełkowe są dużo lepsze, szybciej czyszczą szybe i zużycie płynu jest dużo dużo mniejsze
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zarząd Spotów Warszawskich życzy Krakowiaczkom wszystkiego dobrego w Nowym Roku , a osobiscie ode mnie odrodzenia żuzla w Nowej Hucie
SoMeS Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Szczęśliwego Nowego Roku Pany zmian na nowsze modele i czego tylko sobie zapragniecie...
david_n Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wszystkiego dobrego pany i panie na ten nowy roczek
siemian Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 a mnie mgiełkowe spryskiwacze wk***ją... Naprawde. Nie wiem czemu ale wole zwykłe. Używałeś sobie mgiełkowych przy 240 km/h? a używałeś zwykłych dobrze spryskujących przy 240km/h, przy 40km/h? spryskiwał być 2 auta za sobą a nie szybe więc nie piernicz . Mgiełkowe są dużo lepsze, szybciej czyszczą szybe i zużycie płynu jest dużo dużo mniejsze a znasz jakieś porządne auta z takim rozwiązaniem? Ja tam wole mieć dobre spryskiwacze działające przy każdej prędkości nawet jak na postoju wale też 2 auta dalej... No ale nie kłućmy się. Sylwestra przecież mamy. Mnie takie spryski nie leżą, Tobie tak... Takżdy ma swoje zdanie. :)
KERCZI Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 hehehehe dajecie po Pupie. Nex kupil paska dla spryskow mgielkowych Panowie i Panie Wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich marzeń w 2010.
nex Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 a mnie mgiełkowe spryskiwacze wk***ją... Naprawde. Nie wiem czemu ale wole zwykłe. Używałeś sobie mgiełkowych przy 240 km/h? a używałeś zwykłych dobrze spryskujących przy 240km/h, przy 40km/h? spryskiwał być 2 auta za sobą a nie szybe więc nie piernicz . Mgiełkowe są dużo lepsze, szybciej czyszczą szybe i zużycie płynu jest dużo dużo mniejsze a znasz jakieś porządne auta z takim rozwiązaniem? VW passat
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 PANOWIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NADCHODZĄCYM ROKU, SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY ORAZ SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH SUKCESÓW W 2010 ROKU :!:
tx-didi Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jaki to rok sie wlasnie zmienil bo juz mi sie popierdzielilo.....
david_n Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wstawac. Sam nie bede zdychal w tym nowym roku.
Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 tylko nie pijaki A co przy herbacie siedziałeś?
Rekomendowane odpowiedzi