siemian Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No Ja niestety ale nie dalem rady przyjechac na spota, myśle ze mała frekwencja na spotach spowodowana jest małą ilością informacji dla userów, trzeba chyba rozpocząć kampanie reklamowa poprzez pw na forum bo w kraku mamy wielu userów z naszego regionu :gwizdanie: Mysle ze kampania nie wiele tu da ... jak ktos jest zainteresowany spotem to napewno tutaj zaglada a tutaj wszystkie informacje znajdzie ... mysle że z nadejsciem wiosny/lata można by jakos uatrakcyjnic spoty np jakis grill czy cos to i pewnie wieksza frekwęcia bedzie w BB mamy od dawna grilla w lecie :naughty: Co za pazery Swojemu nie dacie? przecież on ma passataaa... No , grilla wiosennego bym zszamał A nie lepiej pojechać na kiełbaski pod hale targową, zresztą po kij czekać do lata teraz też można [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 01:32_________________________________________________Miłej nocki w niedziele nie ma kiełbasek... A tak w ogóle to :hi:
Wąski Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No Ja niestety ale nie dalem rady przyjechac na spota, myśle ze mała frekwencja na spotach spowodowana jest małą ilością informacji dla userów, trzeba chyba rozpocząć kampanie reklamowa poprzez pw na forum bo w kraku mamy wielu userów z naszego regionu :gwizdanie: Mysle ze kampania nie wiele tu da ... jak ktos jest zainteresowany spotem to napewno tutaj zaglada a tutaj wszystkie informacje znajdzie ... mysle że z nadejsciem wiosny/lata można by jakos uatrakcyjnic spoty np jakis grill czy cos to i pewnie wieksza frekwęcia bedzie w BB mamy od dawna grilla w lecie :naughty: Co za pazery Swojemu nie dacie? przecież on ma passataaa... No , grilla wiosennego bym zszamał A nie lepiej pojechać na kiełbaski pod hale targową, zresztą po kij czekać do lata teraz też można [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 01:32_________________________________________________Miłej nocki w niedziele nie ma kiełbasek... A tak w ogóle to :hi: no my tez mamy i WINDĘ TEZ mamy
jarko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Najlepiej wybrać jakąś niedzielę, zrobic kampanie na dużego spota, umówić sie np na lotnisku, zrobić dużego grilla i załatwić fajną pogodę
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Najlepiej wybrać jakąś niedzielę, zrobic kampanie na dużego spota, umówić sie np na lotnisku, zrobić dużego grilla i załatwić fajną pogodę jak tak zrobicie to i SG przyjedzie [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 09:57_________________________________________________Ps. miałem być u Was teraz w niedziele ale ropa skoczyła o 3 gr. i dałem sobie spokój
Wąski Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Najlepiej wybrać jakąś niedzielę, zrobic kampanie na dużego spota, umówić sie np na lotnisku, zrobić dużego grilla i załatwić fajną pogodę http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie_spot_rozpoczecie_sezonu_letniego_krakow-t119321.0.html
Tukan Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ps. miałem być u Was teraz w niedziele ale ropa skoczyła o 3 gr. i dałem sobie spokój :decayed
lukaszg8 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no ja byłem o 18 i nikogo nie było i pojechałem Ja widziałem jak odjeżdzasz ale cie nie dogonilem ale potwierdzam - byłeś
jarko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Najlepiej wybrać jakąś niedzielę, zrobic kampanie na dużego spota, umówić sie np na lotnisku, zrobić dużego grilla i załatwić fajną pogodę http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie_spot_rozpoczecie_sezonu_letniego_krakow-t119321.0.html No, to też jakieś rozwiązanie. Tylko pytanko czy robimy spota jak kiedyś razem z golfami, czy może we własnym gronie rozpoczynamy sezon letni
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 lepiej z klubem BMW , zawsze to będzie weselej
zieluch Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Najlepiej z Mini http://demotywatory.pl/1163840/Kwalifikacje Szkoda dobrych aut niedługo i tak pewnie będą na alledrogo bezwypadkowe
Wąski Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 sprzedam Cordobę 2004 1,9tdi idealne autko nie szuka ktoś ?
mega13 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 sprzedam Cordobę 2004 1,9tdi idealne autko nie szuka ktoś ? Jaka cena bo nieraz ludzie pytają. :hi: Wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi