grippen Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 w poniedziałek dam namiar a jaki WÓZ Do A4 1,9 Silnik 1Z ciężko jest znaleźć taką skrzynie na allegro do tego modelu, biegi wchodzą tylko czasami dziwnie i trochę się przykleszcza sprzęgło wykluczyłem. A napewno nikt nie zrobi w ciągu 2 tyg skrzyni muszę ją wymontować i zawieść i niech kombinują Najgorsze jest to że nie wiem czym jechać na zlot czy zaryzykować i przyjechać A4 czy B3
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 jest do sprzedania 100% bezwypadek jakby ktos chcial http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,157990,vSort,1,vTime,3
siemian Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 byyyylo... nie wiem czy tutaj ale już w 3 wątkach na forum to widziałem :decayed:
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 czy ktos wie gdzie w Kraku kupie Liquimoly olej?? i to w sobote??? :/
zieluch Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 13:56_________________________________________________ czy ktos wie gdzie w Kraku kupie Liquimoly olej?? i to w sobote??? :/ cars ??
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Sokoł zapomniałeś dodać jeszcze z kreskówek Ty nie masz żadnego pojęcia o tym co piszesz bo skąd możesz wiedzieć co wiem a czego nie wiem, opierasz się na swojej "wielkiej" wiedzy i myślisz że wszystkie rozumy pozjadałeś I wcale nie muszę mieć diesla i nim jeździć bo wystarczy że nasłucham się wielu różnych opinii na podstawie których mogę wyrazić swoje zdanie z którym nie każdy może się zgodzić, po to ta dyskusja oj Pablo, zastanawiasz się czasem co Ty piszesz ? co do mojej "wielkiej" wiedzy to przynajmniej wiem skąd ona się bierze i nie raz z niej korzystałeś a jak czegoś nie wiem to się przyznaje do tego, a nie niepotrzebnie kłócę ale za to ja nie rozumiem skąd się bierze Twoja wiedza i uparcie mimo że czasem nie masz o czymś pojęcia rozjeb.łeś mnie w temacie kosiniaka jak on napisał że większy fun jest w M3 niż w S4 a Ty mu wmawiasz że nie ma racji bo przecież w Q jest lepsza zabawa no ku.wa ykk Ci dobrze napisał, że on ma pojęcie w przeciwieństwie do Ciebie ale Ty i tak obstajesz przy swoim no i po co to ? a co do diesel/benzyna to już nie zamierzam się kłócić bo jeszcze jakiś czas temu chciałeś kupować B6 1.9 TDi ale Ty po prostu jesteś z takich osób, które chwalą swoje jeżdze benzyną to PB jest lepsze jeżdze dieslem to ON bedzię lepsze jeżdze B5-tką to B5 jest najlepsza itp itd
PABLO Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Sokoł zapomniałeś dodać jeszcze z kreskówek Ty nie masz żadnego pojęcia o tym co piszesz bo skąd możesz wiedzieć co wiem a czego nie wiem, opierasz się na swojej "wielkiej" wiedzy i myślisz że wszystkie rozumy pozjadałeś I wcale nie muszę mieć diesla i nim jeździć bo wystarczy że nasłucham się wielu różnych opinii na podstawie których mogę wyrazić swoje zdanie z którym nie każdy może się zgodzić, po to ta dyskusja oj Pablo, zastanawiasz się czasem co Ty piszesz ? co do mojej "wielkiej" wiedzy to przynajmniej wiem skąd ona się bierze i nie raz z niej korzystałeś a jak czegoś nie wiem to się przyznaje do tego, a nie niepotrzebnie kłócę ale za to ja nie rozumiem skąd się bierze Twoja wiedza i uparcie mimo że czasem nie masz o czymś pojęcia rozjeb.łeś mnie w temacie kosiniaka jak on napisał że większy fun jest w M3 niż w S4 a Ty mu wmawiasz że nie ma racji bo przecież w Q jest lepsza zabawa no ku.wa ykk Ci dobrze napisał, że on ma pojęcie w przeciwieństwie do Ciebie ale Ty i tak obstajesz przy swoim no i po co to ? a co do diesel/benzyna to już nie zamierzam się kłócić bo jeszcze jakiś czas temu chciałeś kupować B6 1.9 TDi ale Ty po prostu jesteś z takich osób, które chwalą swoje jeżdze benzyną to PB jest lepsze jeżdze dieslem to ON bedzię lepsze jeżdze B5-tką to B5 jest najlepsza itp itd I dalej ty swoje Co do kosiniaka to wyraźnie napisałem że lepszy jest fan w Q w zimie bo taką betą M3 co pojeździsz takim fanem jak w Q gdzie masz kontrolę nad autem?? Nie sądzę, prędzej byś się rozjebał... Na suchym to już inna zabawa gdzie lepsza zabawa jest wiadomo w M3. Oj sokoł zapomniałeś napisać "jeżdżę maluchem to maluch jest guru i wszystko przebija" Bez sensu ta dyskusja i tyle.
jarko Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 jest do sprzedania 100% bezwypadek jakby ktos chcial http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,157990,vSort,1,vTime,3 Podobno to Trzeniu... Pisali tak na forum czy ktos wie gdzie w Kraku kupie Liquimoly olej?? i to w sobote??? :/ rtocki :!:
jarko Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Zadzwoń i się zapytaj :gwizdanie: Żaba ma tel., ja nie znam szczegółów
Cuber Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 Siemka wszytskim w to ujowe popołudnie
themOn Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Siemka wszytskim w to ujowe popołudnie siema olo, jak tam po targach ?
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 jest do sprzedania 100% bezwypadek jakby ktos chcial http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,157990,vSort,1,vTime,3 Podobno to Trzeniu... Pisali tak na forum
Tukan Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 jest do sprzedania 100% bezwypadek jakby ktos chcial http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,157990,vSort,1,vTime,3 Podobno to Trzeniu... Pisali tak na forum W którymś temacie na forum ktos pisal ze to Ty zasuwasz ta bryka :gwizdanie:
boseron Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 sobota a człowiek w pracy siedzi ale wczoraj nadrobiłem zaległośći..... diesel czy benzyna myśle ze nie da sie jednoznacznie rozstrzygnąć tego sporu, w obecnych czasach obie jednostki silnikowe są dobrze dopracowane i kazda ma swoje zalety i wady
PABLO Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 http://moto.allegro.pl/item950339139_audi_a4_3_0_tdi_avant_s_line_4x4_navi_dvd_skora.html Znajoma
Cuber Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 http://moto.allegro.pl/item950339139_audi_a4_3_0_tdi_avant_s_line_4x4_navi_dvd_skora.html Znajoma jaka znowu znajoma ? licznik krecony i to grubo :gwizdanie: pozatym po lakierowaniu przodu jest
Rekomendowane odpowiedzi