gzrybol Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Witam wszystkich Zna ktoś dobry warsztat zajmujący sie automatami? Koledze przy Chrysler Voyager szarpie skrzynią a u niego w okolicy nie ma żadnego konkretnego warsztatu.
marcin j Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Witam wszystkich Zna ktoś dobry warsztat zajmujący sie automatami? Koledze przy Chrysler Voyager szarpie skrzynią a u niego w okolicy nie ma żadnego konkretnego warsztatu. w jaworniku , niedaleko myslenic jest firma , robia tez automaty , pogoogluj odnosnie ich , bo nie pamietam nazwy
gzrybol Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Dzięki ale wolałbym żeby to był sprawdzony warsztat, może ktos robił skrzynie i może polecić
jurekkrak Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Dzięki ale wolałbym żeby to był sprawdzony warsztat, może ktos robił skrzynie i może polecić Kolego do ameryki zdecydowanie polecam stanisław liptak w białce tatrzańskiej.Znajdż na google namiary,bo sentyrz z krakowa nie ma już dobrego zdania.tu masz opis.robiłem tam swojego 3 auta wstecz i byłem zadowolony. http://liptakauto.pl/mane.html
boseron Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 amerykańce naprawiają w Krakowie ul. Kościuszkowców specjalizują sie w pojazdach z USA. [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:01_________________________________________________PAnowie przecież to nie Cubera auto, czasami zdarzaja sie zbiegi okoliczności łatwy sposób na sprawdzenie....... wystawić obcego zeby zadzwonił i zapytał kiedy i gdzie mozna zobaczyć samochód - zgadza sie wiadomo ze sprzedaje :gwizdanie: troche ruszyć mózgiem to nie boli [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:13_________________________________________________osobiście mnie to nie interesuje , a swoją droga sprzedaz samochodu to nie przestępstwo i nie trzeba sie tego wstydzic
letallec Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Cuber, zagladałeś do garage, czy jeszcze stoi?
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 cześć dziewczyny czesc Dziewczyno widziałeś tatę na Lesisku? [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:46_________________________________________________Wąski , co się dzieje :kox:
Wąski Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 cześć dziewczyny czesc Dziewczyno widziałeś tatę na Lesisku? [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:46_________________________________________________Wąski , co się dzieje :kox: :polew:
Cuber Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Cuber, zagladałeś do garage, czy jeszcze stoi? hehe stoi a ogłoszenie jest bo robi sie mały rekonesans co słychac na rynku motoryzacyjnym ludziki dzwonią i pisza a wiec nie jest tak źle w motoryzacji wiec Pablo mozesz przyjechać i mi wymyć autko
siemian Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 my dzisiaj z Zieluchem byliśmy w Bochni u Dawidka. Ładnie teraz zieluchowi autko lata. Praktycznie całą autostrade przejechaliśmy z prędkością przelotową 240 km/h Raz zieluch się "zapuścił" i mnie wyprzedził. 260km/h mu autko poszło. A tutaj pare fotek z dzis:
Wąski Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Dzięki ale wolałbym żeby to był sprawdzony warsztat, może ktos robił skrzynie i może polecić znam poproś pana Robertahttp://www.raffi.pl/
boseron Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 cześć dziewczyny czesc Dziewczyno widziałeś tatę na Lesisku? [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:46_________________________________________________Wąski , co się dzieje :kox: a własnie byłbym zapomnial obwieścić w odpowiednim dziale
Cuber Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Praktycznie całą autostrade przejechaliśmy z prędkością przelotową 240 km/h to chyba obrotomierz wyszedł poza skale u Ciebie :gwizdanie: ps. 240 km/h ( i tak nie wierze że cały czas i predkosc przelotowa coś ściemniasz ) a to 240 to pewnie z 220 liczac przekłamania licznika
mega13 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 w jaworniku , niedaleko myslenic jest firma , robia tez automaty , pogoogluj odnosnie ich , bo nie pamietam nazwy Krzysiu Dąbrowa DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z NIM SPI..DOLIĆ TO MOŻE BYLE KTO NIE KONIECZNIE TRZEBA Z TYM DO JAWORNIKA JECHAĆ!!
siemian Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Praktycznie całą autostrade przejechaliśmy z prędkością przelotową 240 km/h to chyba obrotomierz wyszedł poza skale u Ciebie :gwizdanie: ps. 240 km/h ( i tak nie wierze że cały czas i predkosc przelotowa coś ściemniasz ) a to 240 to pewnie z 220 liczac przekłamania licznika Przekłamanie napewno jest. Ale praktycznie w każdym aucie licznik minimalnie przekłamuje. Zieluch może potwierdzić że praktycznie cały czas tyle lecieliśmy. Ja miałem gdzieś 4550obr. Szczerze mówiąc to sam się zdziwiłem że mi auto tak jedzie bo dotychczas nie chciało jeździć więcej nić 230 km/h (4400obr.) Może się postarało żeby nie wyglądać tak blado przy aucie zielucha
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Siemian , obyś sobie kiedyś nie zrobił krzywdy ... sobie bądz innym
Cuber Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 ciekawe kiedy silnik w kosmos Ci wyleci :gwizdanie: 4550 obrotów ? ( cały czas 240 ? wiesz ze to nie możlwie tyle jechac caly czas ;P) ciekawe ile zieluch ma bo Ja mam 4 tys przy tej prędkosci :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi