boseron Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Panowie mój dobry przyjaciel jest diagnostą samochodowym na igołomskiej i nie pobiera opłat za niesprawny samochód podczas przeglądu, tylko za pieczątke w dowodzie. nigdy sie z tym nie spotkałem zeby opłaty pobierali za niesprawne auto.
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Panowie mój dobry przyjaciel jest diagnostą samochodowym na igołomskiej i nie pobiera opłat za niesprawny samochód podczas przeglądu, tylko za pieczątke w dowodzie. nigdy sie z tym nie spotkałem zeby opłaty pobierali za niesprawne auto. I dokładnie tak się ma ta rzecz Panowie , przypominam o jutrzejszych Spocie spoko, za tydzien frekwencja wzrosnie Dopisuje się do tego bo za tydzień mam wolne także się wstawie
imelvis Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Obczajcie reklamy Obmawiamy.pl - Reklama Volkswagena ... zaje*iste :decayed:
Wąski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zieluch to ta polerka ? jednak będziesz się za to zabierał o czym gadaliśmy trzymam kciuki jeśli nie wyjdą ci koła to łykam całą recepturę ale raczej kiepsko to widzę czarny to jest przefranca do takich rzeczy obyś nie musiał potem rąsią wszystkiego jechać i tak Tak to ta. Na razie kompletuje sprzęt w sumie to zaczynam od polerki, bo wychodzi najdrożej. Kiedy zacznę robić to inna bajka ograniczenia funduszowe puki co Najpier i tak potrenuje a mamy c2 czarnym :gwizdanie: dam Ci busa
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 w piękny dzień zmykam na siłkę, Maro daj znać co z wieczorem
kokonov Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Chłopaki będzie możliwość sprawdzenia mojej niuni VAG'iem na dzisiejszym spocie w Galerii Kazimierz? i ile mnie to dzie kosztować ?
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Chłopaki będzie możliwość sprawdzenia mojej niuni VAG'iem na dzisiejszym spocie w Galerii Kazimierz? i ile mnie to dzie kosztować ? kubełek kfc i zimny browar dla każdego
kokonov Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 jeszcze jedno pytanko ;p dawno nie bylem w galerii ale tam wjazd był zamknięty chyba. coś się zmieniło czy jedziemy pod taśmą?
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 poziom niżej czyli niebieski kolor parkingu all
boseron Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 zmykam na siłkę chodzisz na siłke ? nic wczoraj nie mówiłeś [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 13:37_________________________________________________ jeszcze jedno pytanko ;p dawno nie bylem w galerii ale tam wjazd był zamknięty chyba. coś się zmieniło czy jedziemy pod taśmą? ja Ci dam pod taśmą [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 13:39_________________________________________________chętnie bym zaglądnał na spota tylko o 20.00 to ja prace kończę dopiero
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 chodzisz na siłke ? nic wczoraj nie mówiłeś nie pytałeś chodze już pół roku
Wąski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 w piękny dzień zmykam na siłkę, Maro daj znać co z wieczorem TY
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 w piękny dzień zmykam na siłkę, Maro daj znać co z wieczorem TY taaa razem z twoim kolegą Irko i na krav mage toże
FANTOMAS Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 :hi: :hi: Witam ziomali :hi: :hi: Dzisiaj parówa ale za to luzik Kerczi jesteś dzisaj mam barać tą tubę ? bo by Ci sie postojowka przepaliła?? Jak by Bóg tak chciał cóż zrobić ;( albo mialbyś zle ustawione swiatla?? Światła ustawiają na przeglądzie za free bo i tak juz rzezbia i maja stawki z kosmosu... Stawki są ustalone ustawowo i to nie diagności sobie ją ustalili tylko ministerstwo transportu i infrastruktury raz miałem sytuacje że miałem pękniętą szybe jeszcze w tej mojej srebrnej A4 gość mówi że auto ok, ale zaprasza jutro jak wymienię szybę nie rozumiem co Cię dziwi żaden uczciwy diagnosta nie puści Cię z pęknietą szybą czołową nie wiem na co liczyłeś jadąc na przegląd i zmienię postojówki z ledów na zwykłe bo mają być białe a te świecą na siwo chyba że nie homologowane a nie siwe bo to też mnie dziwi czego się spodziewałeś masz mieć wszystkie żarówki w lampach zgodnie z ich homologacją i każdy diagnosta Ci to powie i każdy Policjant Ci za to dowód może zabrać i każdy ubezpieczyciel odmówić ubezpieczenia w przypadku stłuczki jeśli wyjdzie że w momencie wypadku pojaz był wyposażony w oświetlenie nie homologowanewięc mówię że postojówek nie zmienię bo jak włożę zwykłe to będa żółte a nie białe więc też niezgodne z przepisami taa.. a ponadto poprosze Dowód skoro nie zostanie podbity, nie było żadnych problemów ze zwrotem i nikt nie chciał ode mnie ani złotówki. Jednym słowem jak byś robił np. prawko i nie zdał egzaminu to też byś nic nie chciał płacić bo przecież za co ? nie dostałem stempla Panowie mój dobry przyjaciel jest diagnostą samochodowym na igołomskiej i nie pobiera opłat za niesprawny samochód podczas przeglądu, tylko za pieczątke w dowodzie. nigdy sie z tym nie spotkałem zeby opłaty pobierali za niesprawne auto. Widzę że nie możecie zrozumieć różnicy. Wam się wydaje że jak macie nie sprawne auto to zwalnia was to już z opłaty za taki przegląd bo nie dostajejecie stempla w dowód. Dla diagnosty stempel to nie jest wcale potwierdzenie wykonanego przeglądu i że tylko wtedy mu się kasa należy. On przegląd wykonuje a to że auto go nie przechodzi to nie jego wina więc nie wiem co was niby dziwi że mogą chceć kasę nawet bez stempla masz spaloną żarówkę pękniętą szybę sorry po co przyjechałeś ? A jeśli nawet jesteś blondyną i tego nie zauważyłeś to na pewno od ciebie kasy drugi raz za przegląd nie weźmie tylko masz przyjechać z naprawionymi elementami w określonym czasie i wówczas jako przegląd uzupełaniający już was to nic nie kosztuje. jeszcze jedno pytanko ;p dawno nie bylem w galerii ale tam wjazd był zamknięty chyba. coś się zmieniło czy jedziemy pod taśmą? Nieee pod tasmą tylko przez. Wszyscy przyjeżdżają po czym Cuber wyciąga nożyczki do paznokci robi uroczyste przecięcie wstęgi i wjerzdżamy na dach przy dzwiękach sprzętu z bagażnika Pabla i w świetle jego neonów więc się ubierz ładnie Dzisiaj mam luzik więc powininem zdąrzyć na 19 może jeszcze się nie rozjedziecie
boseron Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tomek s-line zwracam honor..... dopytałem kolege diagnoste. normalnie według litery prawa za przegląd bez względu na jego wynik pobierana jest opłata i masz 2 tyg. na usunięcie usterki, następnie za kazda z usuniętych usterek placisz 20 zł przy nastęnym przeglądzie. To tylko dobra wola diagnosty samochodowego ze nie pobiera opłaty za niesprawny samochód. tyle.
Rekomendowane odpowiedzi