KERCZI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tomek to jak masz jechac specjalnie to bez sensu, poki co mi nie portrzebna...
FANTOMAS Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tomek to jak masz jechac specjalnie to bez sensu, poki co mi nie portrzebna... Kerczi mnie świerzbi że możesz sobie pomyśleć że burak nie oddaje :gwizdanie: o ty po drodze ją zabiorę żaden problem może coś komuś się na spocie obklei lampy zrobiłeś bo ciekaw jestem strasznie efektu
KERCZI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 nie martw sie ja nie z tych nie zrobilem bo ostatnio nie mam czasu....wiesz priorytety sie zmienily
FANTOMAS Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nic sie nie zapaliło. Polakierowany jest. Jutro będą wszystko składać do kupy. Na wieczór powinien być gotowy No to dobrze bo już myślałem że może coś przy tych xononach zmaściłeś i zderzak S4 poszedł z dymem bo jakiś taki wyciszony jesteś zawsze tu coś komuś pojechał że to łysy mały czy gruby a teraz co się dzieje czyżby znowu prostata dokuczała nie martw sie ja nie z tych nie zrobilem bo ostatnio nie mam czasu....wiesz priorytety sie zmienily Co czyżbyś na pampresy zaczął zbierać
siemian Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nic sie nie zapaliło. Polakierowany jest. Jutro będą wszystko składać do kupy. Na wieczór powinien być gotowy No to dobrze bo już myślałem że może coś przy tych xononach zmaściłeś i zderzak S4 poszedł z dymem bo jakiś taki wyciszony jesteś zawsze tu coś komuś pojechał że to łysy mały czy gruby a teraz co się dzieje czyżby znowu prostata dokuczała nie martw sie ja nie z tych nie zrobilem bo ostatnio nie mam czasu....wiesz priorytety sie zmienily Co czyżbyś na pampresy zaczął zbierać Patrzcie jak się wyrobił Pan sympatyczny... :decayed:
KERCZI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,173898,iTime,3,iSort,1 :wallbash: [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 16:09_________________________________________________takie zycie Tomku....takie zycie...
kfalinski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam Czy te spoty to jakas aktualna sprawa? Po drodze zajechalem do galerii Kazimierz ale nikogo nie spotkalem... A tak poza tym to chetnie bym sie spotkal na miejscu z kims doswiadczonym w grzebaniu w swojej a4 zeby pare napraw przedyskutowac... Wiec jesli ktos z Krakowa mialby chwilke <najlepiej z okolic AGH> to chetnie bym pokazal o co chodzi...
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No pewnie że spoty są tylko czasami trzeba chwile poczekać bo ekipa lubi się spóźniać
kokonov Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Był spocik dzisiaj! górny-niebieski poziom przy okazji dziękuje za pomoc i diagnoze
nex Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 22:37_________________________________________________sokol czarne felgi psują efekt . To moje zdanie, auto zupełnie inaczej, dużo lepiej wygląda na zwykłym alu
infernox Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Panowi i Panie gdybyście mogli rzucić okiem na wątek http://www.a4-klub.pl/smf/skradziona_a3-t137781.0.html byłbym wdzięczny
Tukan Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Panowi i Panie gdybyście mogli rzucić okiem na wątek http://www.a4-klub.pl/smf/skradziona_a3-t137781.0.html byłbym wdzięczny Dodaj numer tel jak cos
gruszka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam Czy te spoty to jakas aktualna sprawa? Po drodze zajechalem do galerii Kazimierz ale nikogo nie spotkalem... A tak poza tym to chetnie bym sie spotkal na miejscu z kims doswiadczonym w grzebaniu w swojej a4 zeby pare napraw przedyskutowac... Wiec jesli ktos z Krakowa mialby chwilke <najlepiej z okolic AGH> to chetnie bym pokazal o co chodzi... ja z Cuberem byłem o 19
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ale się rozpisaliście dzisiaj I jak tam spot zleciał, osrały kogoś gołębie znowu :?:
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ale grom z Hiszpanami no pogrom straszny
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ale grom z Hiszpanami no pogrom straszny taka kicha? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 00:10_________________________________________________hahahahahahahhahahahhahaha 6:0 teraz zobaczyłem :polew: co za .............
Rekomendowane odpowiedzi