boseron Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Trzeniek nie mów ze byłeś bo i tak Ci nie wierze ja za późno włączyłem kompa bo mogłem do Was podbić na bora ale dziś kupiłem skuter i jestem koniec z korkami w drodze do pracy bo juz mnie szlak trafiał i krew zalewała.
zieluch Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Trzeniek nie mów ze byłeś bo i tak Ci nie wierze ja za późno włączyłem kompa bo mogłem do Was podbić na bora ale dziś kupiłem skuter i jestem koniec z korkami w drodze do pracy bo juz mnie szlak trafiał i krew zalewała. Prawie ci skasowałem boseron ten skuter dzięki za bora
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Prawie ci skasowałem boseron ten skuter wtedy jeszcze nie był mój to była jazda testowa [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 01:21_________________________________________________Panowie mam dylemat nie wiem czy jechać do chorwacji czy do bułgari co lepsze ? bułgaria piasek, chorwacja kamienie, ceny podobne, klimat podobny, bułgaria samolotem, chorwacja samochodem hm... jade z moją i córką roczną.ktos był tu i tu i moze cos polecić, bo ja tylko chorwacje znam ,w bułgari nie byłem nigdy.
david_n Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Joł, dzieki za Bora Themon co ten gosc nawywijał?
PABLO Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dzięki za Bora Gość od nissana niezłe robił kółeczka Jak wracałem Lublańską w stronę NH to ruch był na chwile zatrzymany bo gość (prawdopodobnie w nowym saabie) miał wypadek, rozjebał całe auto, przód i tył, zderzaki porozrzucane po całej jezdni, karetka, gliny, nie wiadomo jak to się stało ale widok był masakryczny...
gruszka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Joł, dzieki za Bora Themon co ten gosc nawywijał? Widziałem dzwona, rejczel ciut obraził autko zaraz za statoil w kieunku wiaduktu
zieluch Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Siema panowie Zapomiałem ale wczoraj widziałem koło kleparzu nową fure siemiana, jednak ma sentyment do golfów
Gość mmcv Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Panowie mam dylemat nie wiem czy jechać do chorwacji czy do bułgari co lepsze ? bułgaria piasek, chorwacja kamienie, ceny podobne, klimat podobny, bułgaria samolotem, chorwacja samochodem hm... jade z moją i córką roczną.ktos był tu i tu i moze cos polecić, bo ja tylko chorwacje znam ,w bułgari nie byłem nigdy. Daruj sobie ta Bulgarie !!! , bylem w zeszlym roku jak dla mnie do Chorwacji to nie ma porowniania, syf kila i mogila. Moze kiedys tam bylo fajnie (tzn w latach 90tych). Naprawde szkoda nawet tych 3h spedzonych w samolocie - ja jechalem samochodem (20h ), do Chorwacji dojedziesz w 13 (Dubrovnik). Ja do tej pory zaluje moich zeszlorocznych wczasow. p.s. w Bulgari bylem na Slancev Brieg czy jak to sie tam nazywa - podobno najlepsza plaza jesli chodzi o Bulgarie. W Chorwacji w Makarskiej - jesli nie byles , szczerze polecam !!
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 p.s. w Bulgari bylem na Slancev Brieg czy jak to sie tam nazywa - podobno najlepsza plaza jesli chodzi o Bulgarie to dlatego miałes kiepskie wkacje :gwizdanie: Trzeba było jechać na Złote piaski lub obok do Kraneva Plaże za***iste, imprezownie fajne i godne polecenia no i ceny śmieszne odziwo było bardzo czysto po tej stropnie Bułgari bo faktycznie na ostatnie 4 dni przeniśliśmy sie na Słoneczny Brzeg i poprostu masakra i ceny 2x wieksze niż na Złotych Piaskach Dla mnie rewelacja
Gość mmcv Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 moze i Cuber cos w tym jest . Ale dla mnie ta Bulgaria smierdzi chu** za przeproszeniem, a juz troche roznych miejsc poznalem. Jakos chyba sie jzu nie przekonam do Bulgari , choc to foto co przeslales wyglada wporzadku (ale widzialem tez lepsze foty a na miejscu byl syf) BTW Slancev polecala mi Bulgarka wiec juz nie wiem o co kaman, albo chwalisz swoje albo ona chciala mnie wpuscic w bagno
Wąski Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 :hi: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 15:36_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1660272,0,1,upal-wygina-tory,wiadomosc.html
FANTOMAS Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Masakra chyba zaraz pojadę i się zgolę się na glace i worek z lodem na głowę
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 BTW Slancev polecala mi Bulgarka wiec juz nie wiem o co kaman, albo chwalisz swoje albo ona chciala mnie wpuscic w bagno Nic nie chwale, byłem tam trzy lata temu i smiało mogę polecić Złote Piaski, tak jak wspomniałeś Słoneczny Brzeg jest do bani Mnie się podobało , zresztą co chcieć wiecej: czytsa plaża , goscie donosza piwko lub drinki, ciepłe i całkiem czyste morze ( oczywiscie to nie jest to co Chrowacja bo tam masz czystrze moze wizualnie bo jest wiecej kamieni ) jedzonko wporzadku za małą kasiorke, wieczorami basen w hotelu z drinkami a później imprezowanie wieczorne po dyskotekach Oczywiscie równiez dni na zwiedzanie słynnego cypla Kaliakra itd itp
Rekomendowane odpowiedzi