PABLO Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 cóż za konwersacja :polew:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 14:19_________________________________________________Pablo Gamoniu http://www.przyciemnianieszyb.krakow.pl/ No i co gamoniu dzwoniłem i biorą 600zł A jeszcze ciekawe jak robią :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 14:27_________________________________________________ Pablo a co napisałem że w Krakowie robią CO ? TAK ? Napisałeś że to samo mają w krk a może taniej to Ci odpowiedziałem że się raczej się mylisz, jak wiesz kto robi taniej i przynajmniej tak samo to Ci kupię flaszkę to zapi.... do sklepu bo robię tam od kilku lat i wiem co mówię w przeciwieństwie do CIEBIE To mi załatw rabat jak u nich robisz, to będzie flaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 to dzwoń dalej dzwoń kolego dzwoń dzwoneczkiem najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 cóż za konwersacja Jak c**j :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 PABLO to nie masz tam akurat znajomych że chcą 600? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Pablo przyznaj się że chciałeś poprostu przewietrzyć lakier bo Twoje auto dawno nie pamięta tak dalekiej wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Także podziękował za "sprawdzone" porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Pablo przyznaj się że chciałeś poprostu przewietrzyć lakier bo Twoje auto dawno nie pamięta tak dalekiej wyprawy :polew:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 14:31_________________________________________________ PABLO to nie masz tam akurat znajomych że chcą 600? TZW KOLEGÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Pablo przyznaj się że chciałeś poprostu przewietrzyć lakier bo Twoje auto dawno nie pamięta tak dalekiej wyprawy Siemian ty zastanów się co piszesz bo nie masz pojęcia kto i ile jeździ [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 14:32_________________________________________________Dobra spadam bo widzę że nie ma z kim tu pisać. Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Pablo przyznaj się że chciałeś poprostu przewietrzyć lakier bo Twoje auto dawno nie pamięta tak dalekiej wyprawy Siemian ty zastanów się co piszesz bo nie masz pojęcia kto i ile jeździ [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 14:32_________________________________________________Dobra spadam bo widzę że nie ma z kim tu pisać. Nara Ale Pablo to że zostawiłeś 4 ślady na asfalcie nie oznacza że jechałeś tamtędy cztery razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 :polew: :polew: o ku@#$A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szermi Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Jeszcze raz chciałbym się zapytać, czy jest mozliwość abym podjechał gdzieś w Krakowie z niedziałjacym tempomatem. Elektryk aktywował wszystko niby wszystko dział a czujniki też sie nie załącza. wyjeżdżam na wczasy i zależy mi na czasie. Please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ale śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ale śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ale śmiesznie [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 16:47_________________________________________________ to dzwoń dalej dzwoń kolego dzwoń dzwoneczkiem najlepiej osz kurvva tekst miesiąca :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Cze dziewice masakra jak byście głosowali na kaczuchę to by tego nie było już raz księżyc zaje..li więc ze słońcem by sobie pewnie też poradził a tak to mamy słonce peru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Hej :> Widze że miłość kwitnie kolegów klubowiczów do siebie wzajemnie... :gwizdanie: A tak poważnie wiecie może kto z klubu ma zakład samochodowy na ul.Samozwańca??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ja , w czym mogę pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 potrzebuje jego nick klubowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 potrzebuje jego nick klubowy kolega Pabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi