Gość TrueOgre Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 musiałem jej powiedzieć żeby się wytarła :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 siema krakusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 musiałem jej powiedzieć żeby się wytarła :polew: i zapnij rozporek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 musiałem jej powiedzieć żeby się wytarła :polew: i zapnij rozporek po co, zaraz przychodzi następna :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 siema krakusy joł ... krakusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 dobre dobre :gwizdanie: Boseron :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ale co ty chesz ja robie na 19" codziennie po 50km głównie po krk i daję radę Pablo, nie pitol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ale co ty chesz ja robie na 19" codziennie po 50km głównie po krk i daję radę Pablo, nie pitol No tak jarko jak po pracy jadę po młodą to śmigam po całym mieście, później na zielonki i do NH także tyle jest i jeden wahacz tylko zmieniałem od kąt mam 19" ale już wcześniej dawał znać o sobie Tak czy owak nauczyłem się już spokojnie jeździć przez te fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Tak czy owak nauczyłem się już spokojnie jeździć przez te fele No to co to za atrakcja skoro przycisnąć nie możesz... Chyba że wolisz jak piesi podziwiają Twoje felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Tak czy owak nauczyłem się już spokojnie jeździć przez te fele No to co to za atrakcja skoro przycisnąć nie możesz... Chyba że wolisz jak piesi podziwiają Twoje felgi jarko, to chyba oczywiste jest tylko za ciemnych szyb nie widać bransolety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Tak czy owak nauczyłem się już spokojnie jeździć przez te fele No to co to za atrakcja skoro przycisnąć nie możesz... Chyba że wolisz jak piesi podziwiają Twoje felgi Napisałem spokojnie czyli trza uważać na dziury ale tak to normalnie jeżdżę. Nie no przecież jak ktoś mnie podkurwi to się niepierd^^ i ogień [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 17:33_________________________________________________ to chyba oczywiste jest tylko za ciemnych szyb nie widać bransolety Trzeba wyrezać szyberdach to z góry będzie widać :polew: Kto się pisze dzisiaj na bora bora :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Pablo, a jak ziomki zapodają pomysła w ciepły dzionek żeby się w 5 osób na Przylasek lub Brzegi wybrać to co im mówisz :?: Na dwa razy jedziesz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 felgi 18 są przejebane trzeba jeździć 20 na godzinę po nierównych łatanych drogach chyba że chcesz wymieniać wahacze i mieć wytrzepane wnętrze między innymi tapicerkę trzeszczącą to można za***rdalać i się trzepać w środku. Co do dziur to trzeba konkretnie uważać bo raz się wjebiesz w większą i sięgasz po podnośnik do bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 felgi 18 są przejebane trzeba jeździć 20 na godzinę po nierównych łatanych drogach chyba że chcesz wymieniać wahacze i mieć wytrzepane wnętrze między innymi tapicerkę trzeszczącą to można zasuwać i się trzepać w środku. Co do dziur to trzeba konkretnie uważać bo raz się wjebiesz w większą i sięgasz po podnośnik do bagażnika To tylko w passatach. Powaznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam i pozdrawiam z Międzyzdroji Chciałem myknąć szybciej więc wybrałem trasę przez Gebelsów (do samego Szczecina autostrada) i za Berlinem spotkalem kolegę z Klubu Trochę się pośmigalismy no ale że 1.9TDi więc walka była krótka ale za to zaraz mi błysnęło pomarańczowe światełko z przenośnego radaru i tyle w temacie śmigania zobaczymy ile przyjdzie euro do zabecalowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imelvis Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Pablo, a jak ziomki zapodają pomysła w ciepły dzionek żeby się w 5 osób na Przylasek lub Brzegi wybrać to co im mówisz :?: Na dwa razy jedziesz :?: Ja nie biorę ziomków ze sobą, dam im nr do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 całkiem ładne autko, witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi