boseron Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 widze ze kiełbaski to miejsce alterrnatywne dla spotów hehe..... może co tydzień będziemy sie tam spotykać oficjalnie to nam brzuchy będą rosły wsam raz na zimową porę hehe..... ale racja nie ma lepszych kiełbasek w całym Krakowie
kusiek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 postaram się być na spociku:D
Cuber Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 postaram się być na spociku:D zapraszamy
BrunoNH Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 jarko bedziesz na kielbaskach? Czy Ci podrzucic te gadzety gdzies indziej? To był Twój nr co do mnie dzwoniłeś :?: Kurde normalnie cały dzień się nie mogłem z łóżka podnieść... Ale już mi lepiej, dzisiaj wracam do życia To jednak jarko mial te kulki i sie chlopina przeforsowal... :gwizdanie: Dopiero sie dorwalem do kompa od niedzieli i korzystajac z okazji chcialem podziekowac za niedzielnego spota za Vag-a i za czas spedzony w milej atmosferze david-n nie pamietasz moze co Ci mialem napisac na PW
david_n Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 jarko bedziesz na kielbaskach? Czy Ci podrzucic te gadzety gdzies indziej? To był Twój nr co do mnie dzwoniłeś :?: Kurde normalnie cały dzień się nie mogłem z łóżka podnieść... Ale już mi lepiej, dzisiaj wracam do życia david-n nie pamietasz moze co Ci mialem napisac na PW - nie pamietam. wreszcie mi prad wlaczyli, majstry przy budowie autostrady cos skopali i od 16 pradu nie bylo w calej wsi
Cuber Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Pancie siemka lovelasie
jarko Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 wreszcie mi prad wlaczyli, majstry przy budowie autostrady cos skopali i od 16 pradu nie bylo w calej wsi hehe typowe... Jak przy rondzie O. Katynia taki manewr zrobili to o kolejne dwa miechy budowę wydłużyli
siemian Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 a Ciebie co tu przywiało...?
Bieniek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Nudzi mi sie mosku.A co z liscia chcesz?
siemian Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ty to mi możesz co najwyżej auto wypucować. Z liścia to tylko od Azuni :decayed: [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:41_________________________________________________idz lepiej popatrz czy Ci ktoś auta nie chce skroić :decayed:
zlota1977 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 chopaki easy, wiecej miłości dobry wieczór
siemian Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 wiecej miłości przypomne Ci to kiedyś złociutka jak w Krk na piwko wyskoczymy :decayed:
Bieniek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 _________________________________________________idz lepiej popatrz czy Ci ktoś auta nie chce skroić :decayed: :ssij:
david_n Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 a Ciebie co tu przywiało...? sie odezwal :polew:
Rekomendowane odpowiedzi