boseron Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 widze ze kiełbaski to miejsce alterrnatywne dla spotów hehe..... może co tydzień będziemy sie tam spotykać oficjalnie to nam brzuchy będą rosły wsam raz na zimową porę hehe..... ale racja nie ma lepszych kiełbasek w całym Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 postaram się być na spociku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 lejdis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 postaram się być na spociku:D zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 jarko bedziesz na kielbaskach? Czy Ci podrzucic te gadzety gdzies indziej? To był Twój nr co do mnie dzwoniłeś :?: Kurde normalnie cały dzień się nie mogłem z łóżka podnieść... Ale już mi lepiej, dzisiaj wracam do życia To jednak jarko mial te kulki i sie chlopina przeforsowal... :gwizdanie: Dopiero sie dorwalem do kompa od niedzieli i korzystajac z okazji chcialem podziekowac za niedzielnego spota za Vag-a i za czas spedzony w milej atmosferze david-n nie pamietasz moze co Ci mialem napisac na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 jarko bedziesz na kielbaskach? Czy Ci podrzucic te gadzety gdzies indziej? To był Twój nr co do mnie dzwoniłeś :?: Kurde normalnie cały dzień się nie mogłem z łóżka podnieść... Ale już mi lepiej, dzisiaj wracam do życia david-n nie pamietasz moze co Ci mialem napisac na PW - nie pamietam. wreszcie mi prad wlaczyli, majstry przy budowie autostrady cos skopali i od 16 pradu nie bylo w calej wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Pancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Pancie siemka lovelasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 wreszcie mi prad wlaczyli, majstry przy budowie autostrady cos skopali i od 16 pradu nie bylo w calej wsi hehe typowe... Jak przy rondzie O. Katynia taki manewr zrobili to o kolejne dwa miechy budowę wydłużyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 dobry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a Ciebie co tu przywiało...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nudzi mi sie mosku.A co z liscia chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ty to mi możesz co najwyżej auto wypucować. Z liścia to tylko od Azuni :decayed: [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:41_________________________________________________idz lepiej popatrz czy Ci ktoś auta nie chce skroić :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 chopaki easy, wiecej miłości dobry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 wiecej miłości przypomne Ci to kiedyś złociutka jak w Krk na piwko wyskoczymy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 _________________________________________________idz lepiej popatrz czy Ci ktoś auta nie chce skroić :decayed: :ssij: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a Ciebie co tu przywiało...? sie odezwal :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi