Cuber Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Nie mieszkam w Wawie Mieszkam na wsi Może dlatego lepiej mi niektorymi dogadać
Hugo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Cuber Ty na Pozia uważaj , bo On pisze , że niby ze wsi , ale ta jego wieś to się Pruszków nazywa
sokolnh Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 witam założyłem dzisiaj 17" , nawet przyjemnie sie jezdzi, no a wyglada o niebo lepiej przy okazji załozyłem sobie nowe tarczochy brembo i klocki ferodo i wkoncu wiem że auto hamuje jeszcze jakby wczoraj przyroda psikusa nie zrobiła to bym miał juz wszystko gotowe na sezon letni
Cuber Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Cuber Ty na Pozia uważaj , bo On pisze , że niby ze wsi , ale ta jego wieś to się Pruszków nazywa hheeh My sie Pozia nie boimy..... :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Ale sie nam ladna pogoda zrobila :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Marzec 2008, 15:15 _________________________________________________ witam założyłem dzisiaj 17" , nawet przyjemnie sie jezdzi, no a wyglada o niebo lepiej przy okazji załozyłem sobie nowe tarczochy brembo i klocki ferodo i wkoncu wiem że auto hamuje jeszcze jakby wczoraj przyroda psikusa nie zrobiła to bym miał juz wszystko gotowe na sezon letni Oooo no to gratki Trzeba prezentacje zrobic na spociku No ale moglbys dzisiaj jakies zdjatka wlozyc
poziek Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Cuber Ty na Pozia uważaj , bo On pisze , że niby ze wsi , ale ta jego wieś to się Pruszków nazywa hheeh My sie Pozia nie boimy..... :gwizdanie: Nic na sumieniu nie macie to i nie ma się czego bać :gwizdanie:
poziek Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 On ma hamownie Dyno - nakładana na koło więc napęd nie ma znaczenia.
mega13 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Co do meczu to podobno Polacy mieli pokazać jak będą grać na mistrzostwach... To teraz już chyba wszystko jasne...
Cuber Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Nic na sumieniu nie macie to i nie ma się czego bać :gwizdanie: tego to nie wiadomo :gwizdanie: sokoł no piekna furka.....
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 :shocked: ale za***isty telefon :shocked: :th: kozak
sokolnh Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 dzieki :th: myslałem ze na 225/45 bedzie kiepskawo z komfortem, ale naprawde fajnie sie jezdzi [br]Dopisany: 27 Marzec 2008, 16:20 _________________________________________________zobaczcie sobie, gdzie mnichy zbudowali sobie klasztor http://www.joemonster.org/art/8941/Masz-ochote-na-chwile-odosobnienia-w-klasztorze
mega13 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 http://www.joemonster.org/art/8943/Rodzynki-(z)-wykladowcow-3-Wojskowa-Akademia-Techniczna Chyba pójdę na studia... :polew:
Gość rob Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 http://www.joemonster.org/art/8943/Rodzynki-(z)-wykladowcow-3-Wojskowa-Akademia-Techniczna Chyba pójdę na studia... :polew: przytłaczające
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 On ma hamownie Dyno - nakładana na koło więc napęd nie ma znaczenia. to już wiem czemu robi tyle koni
Tukan Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 dzieki :th: myslałem ze na 225/45 bedzie kiepskawo z komfortem, ale naprawde fajnie sie jezdzi [br]Dopisany: 27 Marzec 2008, 16:20 _________________________________________________zobaczcie sobie, gdzie mnichy zbudowali sobie klasztor http://www.joemonster.org/art/8941/Masz-ochote-na-chwile-odosobnienia-w-klasztorze Fajnie fura wyglada A kto pozwolil Ci pokazywac moj domek na wzgórzu
rtocki Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Witojcie, pogoda nam się szykuje dobra na niedzielę , tradycyjnie dzisiaj jadę do RZ, myślałem że ktoś ze mną w niedzielę pociągnie z podkarpacia do KR, ale chyba i moje na sanockich i cubra na rzeszowskich zaproszenia nie dały na razie odzewu. Acha przypominam moją prośbę: Jak ktoś ma kierunek Valeo (najlepiej lewy) to niech weźmie ze sobą na spota- potrzebuje przymierzyć do moich Boschy
Rekomendowane odpowiedzi