Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 To kto pojechał w koncu sie poslizgać ?
rex Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dobre pytanie Niemniej dla mnie jest już jednak kurde trochę za późno...
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja teraz wróciłem dopiero z roboty Ci którzy mieszkają na południu to jadą nadal do domu, po drodze do Myślenic domy w płomieniach, wszędzie policja, straż pożarna itp Busy tak zapełnione że koła ocierają o nadkola.. [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 23:20_________________________________________________Ja dzisiaj odpadam bo mam dość po tym dniu.
miodzio Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 spod hali targowej na sądową 55min dość ślizgania na dziś
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Panowie dzięki za ślzgawkę Byliście :?:
KERCZI Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Panowie dzięki za ślzgawkę NIE MA ZA CO Moge Cie jeszcze kiedys przewiezc
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jak byście chcieli jutro zrobić poprawkę to się piszę :naughty: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 00:13_________________________________________________ Polecam rondo obok Carrefoura na Medweckiego :kox: :kox: Nieśmiertelne moje rondko na osiedlu :kox: A na pasie w tej chwili same świetliki latają tyle ślizga się fur
gucio07 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja też bardzo chętnie wieczorową porą
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Myślę że jutro możemy zrobić rekordową frekwencję na ślizganie
david_n Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Panowie dzięki za ślzgawkę :gwizdanie:
grzeg Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dobre pytanie Niemniej dla mnie jest już jednak kurde trochę za późno... A co? Zonka juz nie puscila? :> Zieluch, dawid, dzieki za slizganie Ja jeszcze zahaczylem o kontrole drogowa Jak to pan policjant stwierdzil "sprawdzaja audi i passaty, bo kradna"
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zawsze tak mówią [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 02:08_________________________________________________Gasimy
zieluch Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja jeszcze zahaczylem o kontrole drogowa Jak to pan policjant stwierdzil "sprawdzaja audi i passaty, bo kradna" I DOBRZE :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja jeszcze zahaczylem o kontrole drogowa Jak to pan policjant stwierdzil "sprawdzaja audi i passaty, bo kradna" I DOBRZE :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wiecie ile jest warte moje Audi :gwizdanie: 27 tyś
zlota1977 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja jeszcze zahaczylem o kontrole drogowa Jak to pan policjant stwierdzil "sprawdzaja audi i passaty, bo kradna" I DOBRZE :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wiecie ile jest warte moje Audi :gwizdanie: 27 tyś chesz sprzedac??? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja jeszcze zahaczylem o kontrole drogowa Jak to pan policjant stwierdzil "sprawdzaja audi i passaty, bo kradna" I DOBRZE :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wiecie ile jest warte moje Audi :gwizdanie: 27 tyś chesz sprzedac??? :gwizdanie: a chcesz kupić [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 08:48_________________________________________________A4 2003 1,9 105 z przebiegiem 60 tys chce ktoś sedan :gwizdanie:
rex Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dobre pytanie Niemniej dla mnie jest już jednak kurde trochę za późno... A co? Zonka juz nie puscila? :> Żołond - japa :decayed: Ale nawet o dziwo nie Żona Nie uśmiechało mi się spac 5 godzin przed robota
Rekomendowane odpowiedzi