PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Aa to widzę że hala targowa tym razem Kurdę właśnie jadłem kolację i nici z kiełbaski
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Może i ja bym wpadł na chwilę Nie gadaj tylko wpadaj http://www.youtube.com/watch?v=RRLCBI68xI8&feature=player_embedded#![br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 20:36_________________________________________________To kto ma być dokładnie??
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 To kto ma być dokładnie?? Św. Mikołaj z prezentami
boseron Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 odnosnie piłki to ja sie pisze tez grałem na Wandzie przez rok, to było z 5 lat temu i płacilismy 120 zł za półtorej godziny, hala fajna i dobrze sie tam gra
imelvis Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Panowie to jak ze ślizganiem w końcu?? jest ktoś chętny czy nie??
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Panowie to jak ze ślizganiem w końcu?? jest ktoś chętny czy nie?? TAK Ja, Emelvis i Gucio007 się ustawiamy zaraz pod Krokusem i chłopaki jak zjedzą pod halą to dojadą do nas i się dokladnie ustawimy na którymś pasie wszyscy :>
imelvis Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Panowie to jak ze ślizganiem w końcu?? jest ktoś chętny czy nie?? TAK Ja, Emelvis i Gucio007 się ustawiamy zaraz pod Krokusem i chłopaki jak zjedzą pod halą to dojadą do nas i się dokladnie ustawimy na którymś pasie wszyscy :> ok, lecim
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzieki za Slizganko Czyli na piłke lista wygląda tak : Cuber Jarko Przemian Kerczi Boseron Zieluch Ktoś jeszcze chetny ?
KERCZI Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 moj Brat jest chetny... dzieki Pany za slizganko
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Czyli na piłke lista wygląda tak : Cuber Jarko Przemian Kerczi Boseron Zieluch Daniel Ktoś jeszcze chetny ?
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzięki za ślizganko Jeszcze później pojechaliśmy do mnie na lotnisko ale za bardzo było tam ślisko i odpuściliśmy Ja jutro będę w domu po 22:00 także nie załapię się na meczyk..
david_n Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Czyli na piłke lista wygląda tak : Cuber Jarko Przemian Kerczi Boseron Zieluch Daniel Ktoś jeszcze chetny ? Ja chetny, wlacznie z jutrem jednak w razie czego dzieki za slizganko
gucio07 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzięki za ślizganko Jeszcze później pojechaliśmy do mnie na lotnisko ale za bardzo było tam ślisko i odpuściliśmy Ja jutro będę w domu po 22:00 także nie załapię się na meczyk.. bardzo ślisko na butach nie szło ustać Dzięki za ślizganko
zieluch Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 dzięki za ślizagnko, Ta piłka już jutro ?
boseron Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ode mnie moze być jeszcze znajomychętny jak by nas było mało na piłke dobrze ze w nocy nie padało
Rekomendowane odpowiedzi