OGr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 dobra ja powinienem być - o ile wyjadę sprzed bloku ;-)
Cuber Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 dobra ja powinienem być - o ile wyjadę sprzed bloku ;-) Masz byc klamka zapadła jak nie to kropka bedziemy grac po 5 ciu bo jest nas 10-ciu Do zobaczenia
jarko Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zbieracie się już :?: Ja się właśnie obudziłem i jeszcze fifke muszę przetestowac bo właśnie dotarła ( wczoraj kupiłem, dzisiaj z Poznania dotarła - poczta rządzi )
OGr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ledwo zdążyłem ramki jeszcze na szybko założyć ;-) przednia ramka była nieźle zmrożona ale poddała się.
KERCZI Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiecie ze Siemian jak był mały to kołyska Mu sie zapaliła i Ojciec gasił Go łopatą...??? :polew: Sorry za OT
nex Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiecie ze Siemian jak był mały to kołyska Mu sie zapaliła i Ojciec gasił Go łopatą...??? :polew: Sorry za OT siemian nie miał kołyski tylko stary go na bandżi wieszał za noge i za okno
zlota1977 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiecie ze Siemian jak był mały to kołyska Mu sie zapaliła i Ojciec gasił Go łopatą...??? :polew: Sorry za OT i to by wszystko tłumaczyło
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiecie ze Siemian jak był mały to kołyska Mu sie zapaliła i Ojciec gasił Go łopatą...??? :polew: Sorry za OT siemian nie miał kołyski tylko stary go na bandżi wieszał za noge i za okno ciebie stary za ch.... wieszał
miodzio Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiecie ze Siemian jak był mały to kołyska Mu sie zapaliła i Ojciec gasił Go łopatą...??? :polew: Sorry za OT siemian nie miał kołyski tylko stary go na bandżi wieszał za noge i za okno ciebie stary za ch.... wieszał :polew:
zieluch Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiecie ze Siemian jak był mały to kołyska Mu sie zapaliła i Ojciec gasił Go łopatą...??? :polew: Sorry za OT siemian nie miał kołyski tylko stary go na bandżi wieszał za noge i za okno ciebie stary za ch.... wieszał Czasem brakuje lubi to :naughty: :naughty:
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dzięki za wieczorne pykanko :shocked: :shocked: nie pytam o nic więcej... Ładnie się bawicie...
OGr Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja już czuję jakie będę miał jutro rano zakwasy ;-) za pół roku nabierzemy lepszej formy ;-) suma sumarum można było iść na jakiego browara ;-)
zlota1977 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 daj pospac chłopakom i ich zakwasom :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi