PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 a jaka różnica miedzy Valeo a Boschem??? valeo była do 97, nie miała halogenów i była na zarówke h4, bosch juz po I lifcie, z halogenem i na zarówki h7, wiec raczej masz boscha To dziwne ozi bo ja stare przed liftowe lampy miałem boscha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 valeo była do 97, nie miała halogenów i była na zarówke h4, bosch juz po I lifcie, z halogenem i na zarówki h7, wiec raczej masz boscha no jak się okazuje nie jest tak dokońca, patrzac po Etce wynika że były i takie i takie lampy na forum tez jest wielu userów z lampami z wbudowanymi halogenami przed I liftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja miałem wbudowane halogeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PG Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem za lozysko placilem cos kolo 100-150zl SKF nie pamietam dokladnie... wymiana we wlasnym zakresie wiec w tym nie pomoge. ogolnie zabieg trudny nie jest lecz trzeba miec dostep do prasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni?? dla Ciebie taniej http://motoallegro.pl/audi-a4-reflektor-lewy-i1343268356.html[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 08:51_________________________________________________Valeo były tylko bez halogenów przed lif.pod lifcie tylko Valeo produkowało.A Boscha przed lif. tylko były z halogenem. nie mówię o xenonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem za lozysko placilem cos kolo 100-150zl SKF nie pamietam dokladnie... wymiana we wlasnym zakresie wiec w tym nie pomoge. ogolnie zabieg trudny nie jest lecz trzeba miec dostep do prasy. Wymiana zapewne coś około 50zł od sztuki co razem za komplet wyjdzie pewnie 300-400zł. Nie dużo się pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem łożyska mam od 80 zł do 150 zł za 1 szt [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 08:56_________________________________________________ Paniska... i jak różnica jest [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 08:57_________________________________________________ Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni?? ja tez mam jakies przed liftowe to dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni?? dla Ciebie taniej http://motoallegro.pl/audi-a4-reflektor-lewy-i1343268356.html[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 08:51_________________________________________________Valeo były tylko bez halogenów przed lif.pod lifcie tylko Valeo produkowało.A Boscha przed lif. tylko były z halogenem. nie mówię o xenonach no chyba o połowe taniej :gwizdanie: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem Robiłem to w lipcu tego roku. Nie wiem czy przepłaciłem, ale dałem 160 zł/koło - komplet łożysk (nie pamiętam jakiej firmy, ale ponoć z wyższej półki), plus 100zł/koło robocizna. Po dwudziestozłotowym "rabacie" wyszło 500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem Robiłem to w lipcu tego roku. Nie wiem czy przepłaciłem, ale dałem 160 zł/koło - komplet łożysk (nie pamiętam jakiej firmy, ale ponoć z wyższej półki), plus 100zł/koło robocizna. Po dwudziestozłotowym "rabacie" wyszło 500 zł. No to jednak trafiłem Ale Pablo ma za 50zł :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 W związku z tym, że zbliżają się święta, coś fajnego dla Was. Nie wiem czy już było, ale nawet jeśli, to warto odświeżyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 http://www.auto-motor-i-sport.pl/wiadomosci/Audi-reklama-10927.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Niezły marketing ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PG Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 W związku z tym, że zbliżają się święta, coś fajnego dla Was. Nie wiem czy już było, ale nawet jeśli, to warto odświeżyć: http://www.youtube.com/user/grodq w temacie ... polecam filmiki tego youtubowicza;) ciekawe jak tam jego stosunki z sasiadami z naprzeciwka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ale Pablo ma za 50zł :naughty: jarko za wymianę zapłaciłem 50zł A za łożysko ok 120zł [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 16:11_________________________________________________Znacie??? Co robi Kaczyński w krypcie na wawelu :?: Steruje swoim awatarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem Robiłem to w lipcu tego roku. Nie wiem czy przepłaciłem, ale dałem 160 zł/koło - komplet łożysk (nie pamiętam jakiej firmy, ale ponoć z wyższej półki), plus 100zł/koło robocizna. Po dwudziestozłotowym "rabacie" wyszło 500 zł. dzięki już wszystko wiem z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi