Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Również dziękuję Szczególnie końcowa część z Fantomasem była ciekawa i wesoła Do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wróciłem mam fifkę i szczerze to 10-tka mi się bardziej podobała od strony managera ale od strony samego meczu majstersztyk ;-) Wcześniej miałem 09 i faktycznie tryb manager to jakaś porażka na max'a teraz:angry: Samo granie :kox: BTW NA ZLOT SIĘ ZAPISYWAĆ :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoksk Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 również dzięki za spota miło było was poznać i mam nadzieje że do zobaczenia oczywiście na tyle na ile czas pozwoli a przede wszystkim praca . Szczególne podziękowania dla kolegów co biernie jak i czynnie zainteresowali się grzebaniem w moim autku Jak wspomniałem pracuje w Media jak i sprzedaje części do samochodów więc jeśli moge jakoś pomóc to chętnie Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ladna franca: http://allegro.pl/audi-a4-s-line-xenon-skora-i1395560979.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 SZADOL LINE - http://allegro.pl/audi-a4-2-0tdi-s-line-orginal-szadol-line-igla-i1394639066.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie dalem rady na spota Jechalismy 5h z Malego Cichego do Krakowa. Na Zakopiance zatwardzenie na maxa, powiedzial bym nawet ze zabetonowane!! Ruszylismy na Nowy Sacz i pozniej Wieliczke ale tez korki Innym razem. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dzięki panowie za spota również dzięki za spota miło było was poznać i mam nadzieje że do zobaczenia oczywiście na tyle na ile czas pozwoli a przede wszystkim praca . Szczególne podziękowania dla kolegów co biernie jak i czynnie zainteresowali się grzebaniem w moim autku Jak wspomniałem pracuje w Media jak i sprzedaje części do samochodów więc jeśli moge jakoś pomóc to chętnie Pozdrawiam Sławek Mam nadzieję że jak będziesz miał wolny weekend czyli 2 x w miesiącu to będziesz wpadał na spoty [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________ Nie dalem rady na spota Jechalismy 5h z Malego Cichego do Krakowa. Na Zakopiance zatwardzenie na maxa, powiedzial bym nawet ze zabetonowane!! Ruszylismy na Nowy Sacz i pozniej Wieliczke ale tez korki Innym razem. Pozdro! A podobno kolega Cię widział przy galerii Szkoda, następnym razem może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Miłego dnia koledzy http://moto.allegro.pl/audi-2-8-quattro-tuning-i1393718616.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177841.msg2070375#msg2070375 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ruszylismy na Nowy Sacz i pozniej Wieliczke ale tez korki Wracałem z Kościeliska i jedyne gdzie stałem to Mszana Dolna - 15min. Fakt że był po drodze jakiś ruch i jechaliśmy 2,5h, ale nie jechaliśmy szybko a można było znacznie szybciej Trasa: Kościelisko - Czarny Dunajec - Mszana Dolna - Lubień - Myślenice - Świątniki Górne - Swoszowice - Nowohucka - Nowa Huta Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka wczoraj trasa Zakopane- Kraków 1.15 nie było tragedii ale jechaliśmy około 21 to może już było po korkach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jak tam pierwszy pracujacy dzionek w Nowym Roku Korzystajac z okazji najlepsze zyczenia dla Was i Waszych bryczek... Jakos nie moge znalezc czasu zeby sie wybrac na spota, ale postanowilem w Nowym Roku czesciej jezdzic na spoty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka wczoraj trasa Zakopane- Kraków 1.15 nie było tragedii ale jechaliśmy około 21 to może już było po korkach :gwizdanie: Od tablicy Zakopane do tablicy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Siema nowy rok puki co jest za***isty.Bo mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka wczoraj trasa Zakopane- Kraków 1.15 nie było tragedii ale jechaliśmy około 21 to może już było po korkach :gwizdanie: Od tablicy Zakopane do tablicy Kraków od tablicy Zakopane do osiedla Kurdwanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi