jarko Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka wczoraj trasa Zakopane- Kraków 1.15 nie było tragedii ale jechaliśmy około 21 to może już było po korkach :gwizdanie: Od tablicy Zakopane do tablicy Kraków od tablicy Zakopane do osiedla Kurdwanów Przecież napisałem to samo
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka wczoraj trasa Zakopane- Kraków 1.15 nie było tragedii ale jechaliśmy około 21 to może już było po korkach :gwizdanie: Od tablicy Zakopane do tablicy Kraków od tablicy Zakopane do osiedla Kurdwanów Przecież napisałem to samo od tablicy Kraków mam jescze z pół kilometra
themOn Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 siema Pancie dzisiejsze zdarzenie na opolskiej:
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 a co mu się stało ? Ktoś tu pewnie zaraz skrobnie pewnie po c*pie w fałtechu ale pewnie gość zasnął za kierownica z papierosem
OGr Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 to raczej by wylądował w rowie ;-) chyba że rano w tym miejscu był korek to sobie w nim przysnął i się stało
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 to raczej by wylądował w rowie ;-) chyba że rano w tym miejscu był korek to sobie w nim przysnął i się stało no o to mi własnie chodziło
boseron Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 wstałem, bo wczoraj mieliśmy imieniny w pracy , za duzo było.... :wallbash: znacie jakies skuteczne lekarstwo na kaca
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 wstałem, bo wczoraj mieliśmy imieniny w pracy , za duzo było.... :wallbash: znacie jakies skuteczne lekarstwo na kaca KLIN przez duże K [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:03_________________________________________________Kerczi kto to jest Daniel ? czyzbyś jednak coś przez noc wyrezał
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 tak to będzie moja miała koleżankę iminniczkę
boseron Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzieci to sens życia , dają najwięcej radości
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzieci to sens życia , dają najwięcej radości No ja na moją uwielbiam patrzeć jak śpi bo jak się obudzi to mam już czasem mieszane uczucia
Rekomendowane odpowiedzi