Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Pewnie panie moderatorze Ja moderator... gdzie ??? Trzeba jakos krakusów rozruszać bo ostanio cisza tu... przeniesliscie sie gdzies indziej czy co ? Nie skąd ......... :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Trzeba jakos krakusów rozruszać bo ostanio cisza tu... przeniesliscie sie gdzies indziej czy co ? sie zaczyna Nic takiego, zwyczajna moja uszczypliwośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 To może dziś ja zaglądnę do was, polookam na relację ze spota z Krakusem :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Uffff skonczylem czytac te waszy wypociny :kox: i z tego wszystkiego zapomnialem co mialem napisac hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zabieram aparacik... zrobię fotę jak Trzeniek pucuje mi moje fele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Uffff skonczylem czytac te waszy wypociny :kox: i z tego wszystkiego zapomnialem co mialem napisac hehehe A tak w ogóle to wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sie zaczyna No to kto tu jest moderatorem?? Rozdać po kropeczce, a jak nie pomoże to :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sie zaczyna No to kto tu jest moderatorem?? Rozdać po kropeczce, a jak nie pomoże to :polew: :polew: Pytanie komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sie zaczyna No to kto tu jest moderatorem?? Rozdać po kropeczce, a jak nie pomoże to :polew: :polew: mega13 dobrze ze nie jesteś moderatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 eeeeeee coś ktos tu mówił o moderatorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Pytanie komu Jak będzie kolorowa to poproszę :tongue4: :kox: mega13 dobrze ze nie jesteś moderatorem Ja bym kielonki rozdawał... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sie zaczyna No to kto tu jest moderatorem?? Rozdać po kropeczce, a jak nie pomoże to :polew: :polew: Pytanie komu No właśnie, tu wszyscy kulturka przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sie zaczyna No to kto tu jest moderatorem?? Rozdać po kropeczce, a jak nie pomoże to :polew: :polew: Pytanie komu No właśnie, tu wszyscy kulturka przecież i wszyscy się ładnie usmiechają do złej gry :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 i wszyscy się ładnie usmiechają do złej gry :> mówisz o Legii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Po naszym niedzielnym spocie podjechałem na spota do Pimpteam looknać jakie mają furki, niektóre były nawet w porzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makoz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wszystkich Po naszym niedzielnym spocie podjechałem na spota do Pimpteam looknać jakie mają furki, niektóre były nawet w porzo Jednak A4 najładniej sie prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jednak A4 najładniej sie prezentuje. Bo żadnej A6 nie było :kox: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jednak A4 najładniej sie prezentuje. Bo żadnej A6 nie było :kox: :polew: Opowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makoz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jednak A4 najładniej sie prezentuje. Bo żadnej A6 nie było :kox: :polew: A co to A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jednak A4 najładniej sie prezentuje. Bo żadnej A6 nie było :kox: :polew: A co to A6 Zaraz Max się obudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi