PABLO Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Znając Cubra i wiedząc że ma tam znajomą można śmiało zakładać że jak juz będzie płacił to zapewne w okolicach połowy tej ceny hehe chyba Cubera:wink: bez urazy.. ostatnio poruszaliśmy odmianę "Cuber":naughty: Poruszajcie Sobie co chcecie, My doskonale wiemy jak mówić ---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:44 ---------- A MNIE Cubera w ogole nie pasuje i ja dalej bede mowil CUBRA Dokładnie Reasumując po prostu stara gwardia tak na niego mówi i tak już zostało ---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:40 ---------- Panowie przypominam że zlot za tydzień. Przy okazji możecie również za niego zapłacić Znaczy się, już by wypadało jarko właśnie poleciał przelew za resztę zlotu
Cuber Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Reasumując po prostu stara gwardia tak na niego mówi i tak już zostało Oprócz Ciebie
PABLO Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Reasumując po prostu stara gwardia tak na niego mówi i tak już zostało Oprócz Ciebie Jak to nie jak ostatnio napisałem Cubra i od tego się zaczęła ta cała dyskusja przecież
jarko Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Reasumując po prostu stara gwardia tak na niego mówi i tak już zostało W wojsku nie byłem, za Wisłą tym bardziej... Żadnym gwardyjnym tu nie jestem
boseron Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 reasumując spór językowy : pisze sie Cubera a mówi sie Cubra :naughty:i już i ja Gwardyjny popieram
PABLO Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 W wojsku nie byłem, za Wisłą tym bardziej... Żadnym gwardyjnym tu nie jestem
grzeg Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Panów! Szybkie pytanko, czy ktoś ma lub jest w stanie załatwić jakąś zniżkę do Apartu? Nawet 10% byłoby dobre;) Wszelka pomoc w tym temacie mile widziana:wink:
PABLO Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Panów! Szybkie pytanko, czy ktoś ma lub jest w stanie załatwić jakąś zniżkę do Apartu? Nawet 10% byłoby dobre;) Wszelka pomoc w tym temacie mile widziana:wink: Jeżeli Apart jest w cerfie na zakopiańskiej to coś by się dało.
Cuber Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Panów! Szybkie pytanko, czy ktoś ma lub jest w stanie załatwić jakąś zniżkę do Apartu? Nawet 10% byłoby dobre;) Wszelka pomoc w tym temacie mile widziana:wink: info na GG
lennox Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Panów! Szybkie pytanko, czy ktoś ma lub jest w stanie załatwić jakąś zniżkę do Apartu? Nawet 10% byłoby dobre;) Wszelka pomoc w tym temacie mile widziana:wink: w gal krak coś by się znalazło
norbi3000 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Cuber jak sie coś dowiesz to daj znać na PW !!!
Wąski Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 miłego ---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:18 ---------- Fantowski i co z turbiną ?
Rekomendowane odpowiedzi