FANTOMAS Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No niestety uznałem że muszę odpocząć od widoku ciebie użyganego i ujszczanego i w tym roku odpuszczam psycha musi się zregenerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No niestety uznałem że muszę odpocząć od widoku ciebie użyganego i ujszczanego i w tym roku odpuszczam psycha musi się zregenerować Dobra dobra przyznaj się że cię żona już nie puszcza Nieststy ja pewnie tez nie zawitam na zlocie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Szkoda że nie jedziecie:wallbash: Ok Panowie ja zaraz wyruszam na Orlen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas88 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dowództwo wychyla i a tu jakaś cisza wiosna czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za zlot i za zajefajną impreze. Dopiero niedawno doszedłem do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za zlot i za zajefajną impreze. Dopiero niedawno doszedłem do siebie Również dziękuje, Krakusy znów nie zawiedli:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzieki... Transit 2.50 promila to przegiecie bagiety.... na nastepny dzien w poludnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 to raczej norma Apropos Co to za niespodzianka była dla Pabla, bo chyba nie zdjecie z Bielakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tak, Pablo odpowiedzial na pytania i jako jedyny mogl zrobic sobie z Nim zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 KERCZI :grin: Najlepsza była przejażdżka z nim do Zakopca Lancerem:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 k**wa mnie dopiero bania dopadła Pablo wrzuc film z Bielakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 A CO ON JEST JAKIS PRZE KOZAK, PRZECIEZ TO ZWYKŁY INSTRUKTOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pablo wrzuc film z Bielakiem Uciąłem filmik i zostawiłem wyjazd ze Stasindy bo później była za szybka jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pablo , tak sie zastanawiam , po co wklejasz filmik z Kubą ? Czy coś tam jest niezwykłego ? zastanowiłeś sie nad tym czy wypada coś takiego wrzucać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pablo , tak sie zastanawiam , po co wklejasz filmik z Kubą ? Czy coś tam jest niezwykłego ? zastanowiłeś sie nad tym czy wypada coś takiego wrzucać ? Nikt tego nie widzi bo nie jest publicznie na YT, chcesz to usunę i będzie po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za zlot i za zajefajną impreze. Dopiero niedawno doszedłem do siebie Dzieki równiez Pozdro dla Żony od mojej żony ---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:39 ---------- A CO ON JEST JAKIS PRZE KOZAK, PRZECIEZ TO ZWYKŁY INSTRUKTOR Nie taki zwykły Po za tym spoko koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie taki zwykły Po za tym spoko koleś ja jak najbardziej nic do niego nie mam tylko sie zastanawiam, bo nic o nim nie słyszałem tak jak na przykład o Kornackim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Fantomas widziany w kosciele w Mogile o 14:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 tylko sie zastanawiam, bo nic o nim nie słyszałem tak jak na przykład o Kornackim Jakbyś oglądał TVN Turbo to byś tego posta nie napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi