KERCZI Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 zas dzwoniles? nie umiesz zadzwonic jeszcze raz za jakis czas jak nie odbieram, mam czasami po kilkanascie tel nieodebranych to nie przegladam az tak gleboko ksiazki
Wąski Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 zas dzwoniles? nie umiesz zadzwonic jeszcze raz za jakis czas jak nie odbieram, mam czasami po kilkanascie tel nieodebranych to nie przegladam az tak gleboko ksiazki ALE to MILUS dzwoni a nie Józek czy Stefan
nex Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 to nex moze mi podsuniesz jakąś aukcje z allegro z tymi szczotkami jakie kupić bo widze ze sie znasz na tym a ja pierwsze słysze słowo komutator boseron, najpierw musisz wyciągnąć silniczek i ro rozebrać, zobaczyć w jakim stanie są szczotki, jeżeli końcówka (zapewne tak jest) to zmierzyć ich dokładne wymiary i kupić (szerokość, grubość, długość - zmierzyć siedzisko). Jeszcze co do wymiarów szczotek, może gdzieś w necie znajdziesz jakie posiada silniczek w twoim modelu auta. Szczotki muszą być do silników elektrycznych - mają odpowiednią twardość (nie ścierają się tak szybko) Komutator jest to to, na czym siedzą szczotki - stykają się, końcowy element wirnika - świecący miedziany, trzeba go wyczyścić papierem ściernym drobnoziarnistym jak już będziesz miał na wierzchu
Tukan Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 W razie odchyłów od wymiaru nowe szczotki mozna papierem sciernym zmniejszyc
nex Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 W razie odchyłów od wymiaru nowe szczotki mozna papierem sciernym zmniejszyc do silnika wycieraczek dokupi odpowiednie wymiary, tylko musi je znać, jeszcze jedna ważna rzecz jaką musisz sprawdzić, jak jest mocowana linka w starych szczotkach, czy od góry,boku,czoła. Ostatnio naprawiałem silnik nagrzewnicy-dmuchawy w ładowarce CAT, skończyły się szczotki, raz działał raz nie. Nie dało się dokupić nigdzie na mieście ich wymiaru i szlifowałem z większych, były od elektronarzędzi - pilna sprawa bo nie mogli jeździć bez nawiewu (zaparowane szyby + zimno). Żebym nie skłamał pochodziły kilka miesięcy i je zjadło. Kupili nowy silnik, zamiennik, bo nie chciało im się szukać po serwisach CAT-a szczotek
FANTOMAS Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Co chwile widzę tam tego parcha do budy
peelos Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam, widzę że dyskusja się tutaj ostra toczy, to wrzucę swoją prośbę - jest ktoś w stanie podpiąć dzisiaj na kilka min moją gadzinę i sprawdzić co znowu chce kontrolka check engine? Wieczorem gram w pile na drugim końcu miasta, wiec podjadę przy okazji gdzie tylko będzie trzeba (byle nie ciemna, pusta uliczka;). Jutro ma przyjść kabel, ale chętnie zobaczę u innego posiadacza audi jak i z czym to się je Z góry dzięki za odp, Pozdr, Krystian
peelos Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 I słusznie, bo gryzę No nic, chyba trzeba będzie pokazać mordę na którymś spotkaniu. Gdyby ktoś się jednak odważył, byłbym wdzięczny. Pozdr, Krystian
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 nex rozebrałem ten silniczek i sa dwie szczotki jedna jest bardziej zdarta bo jest cieńsza niz druga i są przytwierdzone na takiej spręzynce która je wpycha do środka, wyciągnałem tem mechanizm , moze takie musze kupic ? http://allegro.pl/szczotki-4-x-4-mercedes-opel-vw-ford-audi-i-inne-i2283136236.html
PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No nic, chyba trzeba będzie pokazać mordę na którymś spotkaniu. SPOCIKI KRAKOWSKIE - CZWARTEK godzina 19:30 Galeria Kazimierz-Parking Niebieski http://moto.allegro.pl/daewoo-matiz-s-line-i2264682555.html [h=1]s-line :kox:[/h]
fantowski Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 norbi3000 chce tą Twoją kiere zamieniłbyś się oczywiście z moją dopłatą?? skoro mówiłeś że żonka ma jeździć autkiem dla niej to pewnie bez różnicy
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 norbi3000 chce tą Twoją kiere zamieniłbyś się oczywiście z moją dopłatą?? skoro mówiłeś że żonka ma jeździć autkiem dla niej to pewnie bez różnicy a nie chcesz kiery z B7 ?
fantowski Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 norbi3000 chce tą Twoją kiere zamieniłbyś się oczywiście z moją dopłatą?? skoro mówiłeś że żonka ma jeździć autkiem dla niej to pewnie bez różnicy a nie chcesz kiery z B7 ? a jaką masz?
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 4 ramienna czarna obszyta skórą bez MT
fantowski Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 4 ramienna czarna obszyta skórą bez MT w sumie to ja na 3ramienną poluje... ale masz jakies foto?
Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Google mnie już ma http://s7.postimage.org/vxd8e4p9n/2012_04_23_171817.jpg Nie tylko Ciebie :kwasny:Drewniana 11 tez jest
Rekomendowane odpowiedzi