PABLO Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Trzastek jesteś dzisiaj na spocie:question:
electrofinger Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie, jest plan Sobota Grill , Ośrodek Krakowianki w Borku domek wynając można bezproblemów. Kto by się pisał ? Ja się wstępnie mogę zgłosić. Pisane z tego co ostatnio za pomocą tego co ostatnio.
DonMatteo Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 nie chcialem odpisywać koledze który nie rozrózniał oleju od oleju, bo wolę jezdzić niż nabijać posty, CASTROL Professional LL III 5W30 SLX to nie Castrol Edge niby nie wiele ale roznica jest spora. To tak jak delta nilu i delta force. Polecam SLX Professional LL III Longlife (ten olej nie ma napisu EDGE), choć moj mechanik ktory od lat siedzi w audi powiedzial, ze na kolejnym przegladzie juz tylko motul. SLX Professional to najlepszy olej ktory poleca audi, najlepszy i najdrozszy, normalnie po 80zl za litr ale na nowosadeckiej znalazlem wczoraj za 45 wiec jestem wniebowziety:wink: Tomcio ledy zadziałały, KENYA...caly dzien stracony. Efekt OKZapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 20dbe9b3924d0.jpg Karol zabawy przy ich montażu jest co nie miara ale wyglądają rewelacyjnie Panowie pisaliście o Oleju CASTROL EDGE Professional LL III 5W30 SLX czym się on różni od CASTROLA EDGE 5W30. Polecacie ten pierwszy? Ja jeżdżę na tym drugim a cena jest porównywalna:eusathink: zapewne jest do wozow z dpfami common rail ale mysle ze na dluzsza mete wiele sie nie rozni i jak przystalo na castrola to tylko marketing
michail55 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 nie chcialem odpisywać koledze który nie rozrózniał oleju od oleju, bo wolę jezdzić niż nabijać posty, CASTROL Professional LL III 5W30 SLX to nie Castrol Edge niby nie wiele ale roznica jest spora. To tak jak delta nilu i delta force. Polecam SLX Professional LL III Longlife (ten olej nie ma napisu EDGE), choć moj mechanik ktory od lat siedzi w audi powiedzial, ze na kolejnym przegladzie juz tylko motul. SLX Professional to najlepszy olej ktory poleca audi, najlepszy i najdrozszy, normalnie po 80zl za litr ale na nowosadeckiej znalazlem wczoraj za 45 wiec jestem wniebowziety:wink: Tomcio ledy zadziałały, KENYA...caly dzien stracony. Efekt OKZapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 20dbe9b3924d0.jpg Karol zabawy przy ich montażu jest co nie miara ale wyglądają rewelacyjnie Panowie pisaliście o Oleju CASTROL EDGE Professional LL III 5W30 SLX czym się on różni od CASTROLA EDGE 5W30. Polecacie ten pierwszy? Ja jeżdżę na tym drugim a cena jest porównywalna:eusathink: zapewne jest do wozow z dpfami common rail ale mysle ze na dluzsza mete wiele sie nie rozni i jak przystalo na castrola to tylko marketing http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/ankieta-jakim-oleju-jezdzi-239455/
Siwy Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie szukam do wynajecie w miare pewnego garazu, miejsca postojowego w krk dla swojego auta, znacie moze takie miescowki? Fajnie by bylo jakby bylo zadaszone
KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Na jaki czas wynajem i czy moze byc blaszak?
boseron Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 u mnie w bloku są dwa garaze do wynajęcia murowane, cena krzyczą 200 zł/miesiąc. okolice borek fałęcki. pewne miejsce osiedle ogrodzone jeszcze do tego.
michail55 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 boseron a gdzie dokladnie sa te garaze??
fantowski Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie z tą sobotą to o której planujecie? ja pisałbym się, ale jakoś tak od 15-16 w ogóle ktoś mi się dzisiaj dobierał do kół w samochodzie... odkręcona jedna szpilka i albo ktoś kogoś spłoszył albo odpuścili po zauważeniu, że jedna jest zabezpieczająca...
PABLO Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 To nie ciekawie, nie trzymasz go na strzeżonym:question: Hej ekipa
michail55 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowiez tą sobotą to o której planujecie? ja pisałbym się, ale jakoś tak od 15-16 w ogóle ktoś mi się dzisiaj dobierał do kół w samochodzie... odkręcona jedna szpilka i albo ktoś kogoś spłoszył albo odpuścili po zauważeniu, że jedna jest zabezpieczająca... wez sobie zaloz czujniki polozenia szybko bo ten buc moze wrocic, pytaj d4nte
Trzastek Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie, Dzięki za sympatyczny spot i miłe przyjęcie mojej osoby w dniu wczorajszym Postaram się bywać częściej ale jest to uzależnione od moich wyjazdów niestety więc nie obiecuję kiedy następny raz się pojawię.
D4NTE Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowiez tą sobotą to o której planujecie? ja pisałbym się, ale jakoś tak od 15-16 w ogóle ktoś mi się dzisiaj dobierał do kół w samochodzie... odkręcona jedna szpilka i albo ktoś kogoś spłoszył albo odpuścili po zauważeniu, że jedna jest zabezpieczająca... wez sobie zaloz czujniki polozenia szybko bo ten buc moze wrocic, pytaj d4nte Krzychu tu masz linka do tego czujnika, nie wiele kosztuje a na pewno pomoże przy walce z tymi ku...mi co kradną koła... Czujnik zmiany położenia Proxima CZD
KERCZI Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Jak masz juz alarm to zmien tylko modul komfortu na high i na to samo wyjdzie Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ---------- Panowie nadchodzi WEEKEND ;p
ruks Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie,Dzięki za sympatyczny spot i miłe przyjęcie mojej osoby w dniu wczorajszym Postaram się bywać częściej ale jest to uzależnione od moich wyjazdów niestety więc nie obiecuję kiedy następny raz się pojawię. Witamy i zapraszamy ponownie
Rekomendowane odpowiedzi