radimm Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Fmic fajna sprawa ale jest troche rezania Nex dużo wyciskasz na nogi na stojącą można trochę ograniczyć rezanie, nie robiąc całego dolotu z nierdzewki tylko kawałki dwa wychodzące z cooler'a i podpiać się pod ori rurki zadanie swoje też będzie spełniać
nex Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 radimm z czego intercooler kupowałeś?? bo się nad tym grubo zastanawiam, z tym że ja sam bym sobie pokupił co trzeba i rezał. ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- Fmic fajna sprawa ale jest troche rezania Nex dużo wyciskasz na nogi na stojącą można trochę ograniczyć rezanie, nie robiąc całego dolotu z nierdzewki tylko kawałki dwa wychodzące z cooler'a i podpiać się pod ori rurki zadanie swoje też będzie spełniać a nie będą węże puchnąć?
radimm Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 UNIWERSALNY INTERCOOLER 550x180x65mm NAJTANIEJ (2462357573) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dokładnie taki i dokładnie od nich. Na forum jest kilka B5 AFN/AVG na mocniejszych podzespołach niż moje i mają FMIC'a tak zrobionego i nie narzekają że coś puchnie, więć raczej daje rade
nex Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 czyli co, wystarczy kupić cooler, 4 złączki, kawałek węża i 2 kolanka i można rezać?
radimm Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 kilka kolanek hamburskich, opaski i ogień
nex Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 no już troszkę podpatrzyłem jak to robią w paskach, jest do zrobienia , pomyślę nad tym. radimm masz jakiś filmik jak auto się sprawuję?
radimm Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 hehe jeden mały 60-100, musze coś kiedyś nagrac
fantowski Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Fmic fajna sprawa ale jest troche rezania Nex dużo wyciskasz na nogi na stojącą ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ---------- kto jutro będzie na spocie ? ja moge być po pracy. Fantowski brać lapka do roboty działamy cos na spocie ? no chyba ze kto inny bedzie miał Vag-a ? weź, ja jutro raczej będę na spocie to możemy podziałać..
jarko Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja mam fmica na sprzedaż. Funkiel nówka nie śmigany
Cristobaal Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam, ma ktos namiary na Daniela ? Telefon lub adres albo stronka www ? Pozdrawiam
radimm Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam,ma ktos namiary na Daniela ? Telefon lub adres albo stronka www ? Pozdrawiam 602 355 177 Flash OBD Chiptuning i tuning EDC17. Chiptuning Mitsubishi EVO X, Hamownia obciążeniowa MAHA, TTC Tuning. Chiptuning Poland. Chip do EVO X, TDI, HDI, DTI, CDI, JTD, D4D, TDCI, TDDI, HDCI, TDCI, CDTI, DID, TD, TDS, GT, Testy samochodowe, Test i pomi
boseron Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Dobranoc ide lulu bo jutro od 7 praca a wieczorem spocik
ruks Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Dobry dzień Robił ktoś geometrię w B6/B7? Co można ustawiać oprócz zbieżności przodu? U siebie zauważyłem że da radę kąt pochylenia i zbieżność z tyłu a przydałoby się jeszcze zrobić troszkę większy negatyw z przodu. Dłubał ktoś w tym?
michail55 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje Witam to juz jest uzaleznienie forumowe wiesz
radimm Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje Witam to juz jest uzaleznienie forumowe wiesz a w pracy nam podpieli internet ze 3-4dni temu, to co mam robić, chociaż dziś juz szefuncio przyszedł z jebami że na kamerach nic nie robimy tylko każdy przy kompie a czego on się spodziewał :polew:
fantowski Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje Witam to juz jest uzaleznienie forumowe wiesz a w pracy nam podpieli internet ze 3-4dni temu, to co mam robić, chociaż dziś juz szefuncio przyszedł z jebami że na kamerach nic nie robimy tylko każdy przy kompie a czego on się spodziewał :polew: Ty ratownik... jak będziesz przed kompem siedzieć to ludzie Ci się potopią ;p
Rekomendowane odpowiedzi