PABLO Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Pani pyta dzieci w szkole: - Które z was kibicuje Cracovii? Wszystkie dzieci podnoszą rączki tylko nie Jasio. - A ty, Jasiu czemu nie podnosisz? - pyta pani. - Bo ja kibicuję Wiśle Kraków - odpowiada Jasio. - Ale dlaczego? - pyta pani. - Bo tata kibicuje Wiśle, mama, starszy brat i cała reszta rodziny. To i ja kibicuje Wiśle Kraków - mówi Jasio. - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Np. jakby tak twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat pedałem, to co wtedy byś zrobił? - pyta pani. - Wtedy bym kibicował Cracovii - odpowiada Jasio. ---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ---------- Z FB Fantowski wziąłem a co:whistling:
Transitpower Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Pani pyta dzieci w szkole:- Które z was kibicuje Cracovii? Wszystkie dzieci podnoszą rączki tylko nie Jasio. - A ty, Jasiu czemu nie podnosisz? - pyta pani. - Bo ja kibicuję Wiśle Kraków - odpowiada Jasio. - Ale dlaczego? - pyta pani. - Bo tata kibicuje Wiśle, mama, starszy brat i cała reszta rodziny. To i ja kibicuje Wiśle Kraków - mówi Jasio. - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Np. jakby tak twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat pedałem, to co wtedy byś zrobił? - pyta pani. - Wtedy bym kibicował Cracovii - odpowiada Jasio. ---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ---------- Z FB Fantowski wziąłem a co:whistling: :polew::polew::polew: Aż się posmarkałem :polew:
Cuber Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 Pani pyta dzieci w szkole:- Które z was kibicuje Cracovii? Wszystkie dzieci podnoszą rączki tylko nie Jasio. - A ty, Jasiu czemu nie podnosisz? - pyta pani. - Bo ja kibicuję Wiśle Kraków - odpowiada Jasio. - Ale dlaczego? - pyta pani. - Bo tata kibicuje Wiśle, mama, starszy brat i cała reszta rodziny. To i ja kibicuje Wiśle Kraków - mówi Jasio. - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Np. jakby tak twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat pedałem, to co wtedy byś zrobił? - pyta pani. - Wtedy bym kibicował Cracovii - odpowiada Jasio. ---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ---------- Z FB Fantowski wziąłem a co:whistling: Znam ten kawał w innej formie no ale cóż kawały też się przerabia to inny kawał tego typu : Przychodzi baba do lekarze i mówi , Panie doktorze coś lub ktoś mi w piź.... śpiewa . Doktor na to eee nie możliwe , schyla się nasłuc**je a tam śpiew , Wisła to jest potęga , Wisła Najlepsza jest itd ..... Kobieta do doktora , słyszał Pan ? Co mi jest czy to groźne ? Na to doktor, spokojnie prosze Pani " Każda Piz... tak Śpiewa "
kompus_2005 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Witam nie wiecie gdzie w krakowie można oddać turbinę do regeneracji i co ewentualnie sądzicie o gładysku, z góry dzięki za podpowiedz pozdrawiam Ps. tylko żeby mnie cena z butów nie wyrwała
nex Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 co Wy macie z tą regeneracją ostatnio?
boseron Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Fantos nieźle rezasz ostatnio coraz ładniejsza furka dzięki za spocika było jak zwykle nice Transit dzieki za wspólną kolacje , Pablo dzięki za gierki Lenox dzieki za uścisk dłoni reszcie dziekuje za.... wymyślcie se coś
PABLO Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Pablo dzięki za gierki Resident Evil 6 daje radę Chernobyl Diaries / Czarnobyl. Reaktor strachu (2012) zwiastun nr 1 (polski) - YouTube Do obczajenia na dzisiaj
fantowski Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Fantos nieźle rezasz ostatnio coraz ładniejsza furka dzięki za spocika było jak zwykle nice Transit dzieki za wspólną kolacje , Pablo dzięki za gierki Lenox dzieki za uścisk dłoni reszcie dziekuje za.... wymyślcie se coś a ja nie będę każdemu po kolei dziękować - ale do grona powiem: DZIĘKUJE! Wasze zdrówko
PABLO Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Podziękował za spocika Dobrej nocy Była mowa o oponach na spocie to macie
michail55 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 za tydzien ja wapdam na spota mega golfe III
Wąski Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ----------EIFEL RALLYE FESTIVAL 2012 HD - YouTube jedziemy Panie Gruszka ja też dziękuje za spota co prawda innego Fantowski
PABLO Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Przyjechalibyscie z Gruszką na spota w końcu:whistling:
Cuber Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 dzieki panowie za spocika
Wąski Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Przyjechalibyscie z Gruszką na spota w końcu:whistling: nie każdy jest wolny tak jak Ty i czwartki mam wolne
radimm Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Pablo i jak ten czarnobyl? warte to cos?
PABLO Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 nie każdy jest wolny tak jak Ty i czwartki mam wolne No to mówiłem żeby zmienić dzień spotu na inny Ja też nie mam i często przyjeżdżam dopiero po 20:00 lub wcale. ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- Pablo i jak ten czarnobyl? warte to cos? Średniak, można oglądnąć ale na końcu już zasypiałem
FANTOMAS Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 niedziela była debest a te czwartki to bani termin
Rekomendowane odpowiedzi