Wąski Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 wieczorową porą dobre dobre ---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- Zgłosiła na policję, że zgubiła w autobusie 450 tysięcy złotych - TVN24
boseron Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 dzień dobry Amigos o rany co tu tak ostro apropo Windowsa nie macie sie juz o co spierać to forum motoryzacyjne nie informatyczne..... Pany nie potrzebuje ktoś z Was dekodera pod Cyfre SD oddam za flaszke whiskacza moim zdanie cena za tego peugeota powala zastanawiałbym sie czy zapłącić 8,5 tys złotych hehe , to jeszcze nie az taki klasyk tu sie zgodze choć 20 lat temu sąsiad mój posiadał takowego czerwonego i rozpędzał sie niesamowice szybko za takie pieniądze można zrobić fajnie jakieś klasyczne Audi Q czego dowodem jest Sokół.
Wąski Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 dzień dobry Amigos o rany co tu tak ostro apropo Windowsa nie macie sie juz o co spierać to forum motoryzacyjne nie informatyczne..... Pany nie potrzebuje ktoś z Was dekodera pod Cyfre SD oddam za flaszke whiskacza moim zdanie cena za tego peugeota powala zastanawiałbym sie czy zapłącić 8,5 tys złotych hehe , to jeszcze nie az taki klasyk tu sie zgodze choć 20 lat temu sąsiad mój posiadał takowego czerwonego i rozpędzał sie niesamowice szybko za takie pieniądze można zrobić fajnie jakieś klasyczne Audi Q czego dowodem jest Sokół. tylko Kamila to juz nie jest klasyczne i nie każdy chce mieć taką wy:wink:dumkę
PABLO Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Dobre Zacznie się niebawem rewolucja jak wszystkie firmy będą produkować "Surface" czyli nowy trend tableto-laptopów, za 2 tygodnie premiera pierwszego MS Coś takiego chętnie kupię
PABLO Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Gdzie są pieniądze to już kultowa rozmowa
nex Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 no i każdy to chyba słyszał z 7 lat temu
KERCZI Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Albo dłużej Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 I jak Ci śmiga ten Samsung Galaxy Tab 2
KERCZI Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Narazie konfiguruje, się okaze za jakiś czas Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Stratos Jump - Ukrywana wersja!!! - YouTube
OGr Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Boseron, żebyś wiedział jak u mnie taczka jest czasami się zastanawiam czy ja mam amoryzatory wsadziłęm ostatnio gwincik i żona twierdzi że dobrze się na tym jeździ ;-)
radimm Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 ja mam amory 1be i sprężyny weitec'a i o komforcie nie ma mowy, nawet na 17
PABLO Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Ja mam teraz 1BA i wymodziłem allroad'a Komfort jak marzenie
PABLO Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Ja 6 lat miałem taczki a przez 3 mi plomby wypadały na tych 19" Niebawem wystawię na sprzedaż drania choć szkoda teraz bo jeździ się nim jak z fabryki wyjechał
Rekomendowane odpowiedzi